Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
[h=2] مهاجم تيم فوتبال نفت تهران گفت: پرسپوليس ضعيفتر از ما بود و ما با شايستگي پيروز شديم. |
[TD="align: left"][/TD]
رضا نوروزي پس از پيروزي يک بر صفر برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: پرسپوليس ضعيفتر از ما بود و ما پيروز شديم، حق نفت پيروزي بود که به آن رسيديم. به گزارش فارس، وي در مورد حضور کيروش در ورزشگاه گفت: حضور کيروش به ما انگيزه زيادي ميدهد زيرا همه بازيکنان دوست دارند به تيم ملي دعوت شوند من هم مثل همه اين آرزو را دارم. از نظر کيروش هم به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شدم و اين يعني اينکه من خوب بودم. وي در مورد جايزهاي که گرفت، گفت: اين جايزه از طرف سازمان ليگ به من داده شد و نميدانم چيست، شايد يک لوح تقدير باشد. چون هنوز بازش نکردهام يک سکه هم قرار است به باشگاه بدهند که به من داده شود. وي در مورد فرصتهاي گلزني که از دست داد، گفت: دو موقعيت صد درصد گلزني را از دست داديم، نور ورزشگاه کم بود و توپ را در يک صحنه نديدم و فقط به آن ضربه زدم. نوروزي در مورد حضور نفت در بالاي جدول گفت: ما فصل قبل هم بازيهاي خوبي انجام داديم، در اين فصل هم تمرينات بدني بسيار خوبي داشتيم که اين به ما کمک کرد از نظر تاکتکيي و بدني به وضعيت ايدهآل رسيديم. |