• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نوشتن پنل عضویت در صفحه اصلی سایت با asp.net

marmar

New member
سلام یک سوال داشتم .
برای استفاده از کنترل های login باید در صفحه ای مجزا این کنترل ها را به کار برد . اگر بخواهم مثل این سایت کنترلهای login را در مستر کاربران غیر عضو قرار دهم باید چه کار کنم؟
میشه در صفحه اصلی ورودی ها را گرفت و به صفحه login فرستاد؟کد مربوطه رو کسی داره؟دقیقا منظورم عضویت به شکلی هست که در این وب سایت نوشته شده.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
1- بنده تو عمرم از کنترل های لاگین استفاده نکردم .... خودم با 2 تا تکست باکس لاگین می سازم - چون وقتی از کنترل آماده استفاده می کنی ، هیچ کنترلی روش نداری و نمی دونی پس زمینه کار داره چه اتفاقی میافته
ولی با 2 عدد تکست باکس + ساخت کوکی یا سشن + هش کردن اطلاعات خیلی راحت میشه یه لاگین ساخت که از امنیت خوبی هم برخوردار باشه ....

2- خیلی راحت تو مستر پیجتون یک عدد place holder قرار بدین و تو صفحه اصلیتون تو اون هولدر ، کنترل لاگینتونو قرار بدین .....
مثلا اینو ببین : sarirweb.com لاگین تو صفحه اصلی هست و وقتی شما وارد کنترل پنل مدیریتیش بشین ، لاگین تبدیل میشه به منوی مدیریتی برای حرکت بین بخش های مختلف پنل مدیریتی.

3- متوجه صحبتتاتون نشدم .... شما کد چی رو لازم دارین ؟

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
میشه در صفحه اصلی ورودی ها را گرفت و به صفحه login فرستاد؟

مسلما میشه .... تو برنامه نویسی کار نشد نداره ..... کار ممکنه داستان داشته باشه (تو کار به مشکلات بر بخورید) ولی نا ممکن نداریم

ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که تو مستر پیج ، هر چند تا بخواین می تونین place holder قرار بدین و بعد تو صفحاتتون هر چی می خواین تو این هولدر ها قرار بدین ....

golbarg68

New member
ولی با 2 عدد تکست باکس + ساخت کوکی یا سشن + هش کردن اطلاعات خیلی راحت میشه یه لاگین ساخت که از امنیت خوبی هم برخوردار باشه ....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
من صفحه لاگین رو همیشه خودم میسازم با همون تکست باکس و سشن ولی منظورتون از هش کردن اطلاعات چیه؟
در مورد

2- خیلی راحت تو مستر پیجتون یک عدد place holder قرار بدین و تو صفحه اصلیتون تو اون هولدر ، کنترل لاگینتونو قرار بدین .....

متوجه نمیشم میشه واضح تر بفرمائید
من الان یکی از صفحات سایت ام هست میخوام فقط بعضی از کاربرانم بهش دسترسی داشته باشن ولی بدون لاگین کردن نتونستم درستش کنم یعنی مجبور شدم یه لاگین بذارم و بگم اونی که وارد شد اگر جز, این کاربرای خاض من بود وارد بشه وگرنه ارور بده که این جالب نیست چون میخواستم بدون لاگین بشه یعنی اتوماتیک چک کنه و به لاگین نیاز نداشته باشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

بالا