يك متخصص تغذيه گفت: به دليل آنكه ريز مغذي «روي» ارتباط نزديكي با رشد و نمو بدن دارد لذا نياز كودكان و زنان باردار به اين عنصر بيش از ديگران است.
دكتر فرزاد شيدفر، متخصص تغذيه و استاديار دانشگاه علوم پزشكي ايران ضمن بيان اين مطلب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: عنصر روي و آهن از جمله مهمترين عناصر مورد نياز بدن هستند كه در گوشتهاي قرمز و سفيد و مغزها همچون پسته و گردو به وفور يافت ميشوند.
وي تاخير در رشد را مهمترين عارضه كمبود ريزمغذي روي در بدن دانست و تصريح كرد: نارسايي در رشد اندامها، تاخير در رشد جنسي و بلوغ به ويژه در مردان، اختلال در التيام زخمها، اختلال در حواس بويايي و چشايي و ريزش مو نيز از ديگر عوارض كمبود اين عنصر در بدن است.
دكتر شيدفر نياز روزانه زنان به عنصر روي را از 18 سالگي به بعد را 8 ميليگرم و نياز مردان را 11 ميليگرم عنوان كرد و گفت: البته نياز روزانه زنان باردار به اين عنصر 12 ميليگرم است چرا كه كمبود روي در بدن مادر تاثير منفي بر رشد جنين خواهد داشت.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به اين كه مصرف روزانه 90 تا 100 گرم گوشت و حبوبات نياز افراد را به ريزمغذي روي برطرف ميكند، اظهار كرد: امروزه در دنيا استفاده از مكملهاي روي در برنامه غذايي افراد رواج يافته است؛ به عنوان مثال با غني سازي آرد و ماكاروني توسط ريزمغذيهاي روي و آهن امكان جبران كمبود اين عناصر در بدن افراد فراهم شده است.
دكتر فرزاد شيدفر، متخصص تغذيه و استاديار دانشگاه علوم پزشكي ايران ضمن بيان اين مطلب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: عنصر روي و آهن از جمله مهمترين عناصر مورد نياز بدن هستند كه در گوشتهاي قرمز و سفيد و مغزها همچون پسته و گردو به وفور يافت ميشوند.
وي تاخير در رشد را مهمترين عارضه كمبود ريزمغذي روي در بدن دانست و تصريح كرد: نارسايي در رشد اندامها، تاخير در رشد جنسي و بلوغ به ويژه در مردان، اختلال در التيام زخمها، اختلال در حواس بويايي و چشايي و ريزش مو نيز از ديگر عوارض كمبود اين عنصر در بدن است.
دكتر شيدفر نياز روزانه زنان به عنصر روي را از 18 سالگي به بعد را 8 ميليگرم و نياز مردان را 11 ميليگرم عنوان كرد و گفت: البته نياز روزانه زنان باردار به اين عنصر 12 ميليگرم است چرا كه كمبود روي در بدن مادر تاثير منفي بر رشد جنين خواهد داشت.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به اين كه مصرف روزانه 90 تا 100 گرم گوشت و حبوبات نياز افراد را به ريزمغذي روي برطرف ميكند، اظهار كرد: امروزه در دنيا استفاده از مكملهاي روي در برنامه غذايي افراد رواج يافته است؛ به عنوان مثال با غني سازي آرد و ماكاروني توسط ريزمغذيهاي روي و آهن امكان جبران كمبود اين عناصر در بدن افراد فراهم شده است.