• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نژاد فلاح: نظرم روي مايلي کهن است

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
نژاد فلاح: نظرم روي مايلي کهن است
[h=2] عضو هيات مديره پرسپوليس مي گويد گزينه پرسپوليسي نسبت به ساير گزينه ها ارجحيت دارد.

[TD="align: left"]
00942810.jpg
[/TD]

محمد حسين نژاد فلاح، در جمع خبرنگاران پس از جلسه کميته‌ فني و هيات مديره باشگاه پرسپوليس درباره نتايج اين جلسه، اظهار کرد: اول بايد از زحمات آقاي گل محمدي تشکر کنيم . به هر حال فوتبال است و ايشان آن گونه که هواداران مي‌خواستند نتيجه‌ به دست نياورد. به هر حال سرمربي‌اي را انتخاب خواهيم کرد که پاسخگوي نياز هواداران باشد. در انتخاب مربي جديد هم بيشتر روي ايراني و پرسپوليسي بودنش تاکيد شده است. اگر نظر من را مي‌خواهيد من نظرم روي مايلي کهن است، اما براي ساير دوستان احترام قائلم. من هم تنها يک راي دارم. من خودم نظرم روي مربي ايراني است. اما اين را هم بگويم که قطعا مربي ايراني بر خارجي اولويت دارد.

به گزارش ايسنا، او در پايان افزود: نظرات هيات مديره متفاوت است. اما اگر سرمربي پرسپوليسي باشد، به نظرم اولويت‌مندتر است. دو آيتم براي سرمربيگري پرسپوليس مهم است؛ يکي مديريت تيم و دوم اين که بار فني بالايي داشته باشد و چه بهتر که خودش پرسپوليسي باشد.

ورزش3

بالا