• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نکاتی برای غذا خوردن در مسافرت

Nicol

متخصص بخش گردشگری
همراه غذا این دو ماده غذایی را حتما بخورید
agv9fs7arsasdgganqg.gif
در رستوران های بین راهی، حتما همراه با غذا از ماست (کم چرب وپاستوریزه )، لیمو ترش و یا آبلیمو استفاده شود زیرا دستگاه گوارش اسیدی می شود و در نتیجه، از رشد و تکثیر میکروب ها در دستگاه گوارش و در نتیجه مسمومیت غذایی جلوگیری می شود.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ‌درمان وآموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:‌ افراد باید به جای نوشابه های گازدار، همراه با غذا دوغ کم نمک و بدون گاز سفارش دهند.

دکتر عبداللهی افزود:‌ نوشابه های گازدار حاوی مقدار زیادی قند هستند و یک قوطی ۳۰۰ میلی لیتری نوشابه در حدود ۲۸ گرم ( تقریبا دوقاشق غذاخوری پر) شکردارد و مقدار زیادی کالری وارد بدن می کند که نتیجه اش اضافه وزن وچاقی است .
وی تصریح کرد:‌ نوشابه های بدون قند هم حاوی مقادیر زیادی فسفات هستند که از جذب کلسیم غذا که برای استحکام استخوان ها ضروری است، جلوگیری می کند و نتیجه اش در دراز مدت پوکی استخوان خواهد بود.
این متخصص تغذیه بیان کرد:‌ مصرف انواع دسرهای خامه ای درطول سفر توصیه نمی شود چون ممکن است با شیر وخامه پاستوریزه نشده تهیه شده باشد و یا این که به علت کهنگی، فاسد شده باشد همچنین اگر مایل به مصرف بستنی هستید، حتما از نوع پاستوریزه شده وکم چرب آن استفاده کنید.
وی تاکید کرد: افراد از خرید و مصرف نوشیدنی های محلی مثل آب زرشک ، آب آلبالو و هم چنین لواشک، تمبرهندی، آلوچه، درصورتی که بسته بندی نشده و کد بهداشتی و پروانه ساخت از وزارت بهداشت ندارند، خودداری کنند زیرا انواع آلودگی های انگلی با خوردن این نوع موادغذایی غیربهداشتی ممکن است به بدن منتقل می شود.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
در رستوران های بین راهی، حتما همراه با غذا از ماست (کم چرب وپاستوریزه )، لیمو ترش و یا آبلیمو استفاده شود زیرا دستگاه گوارش اسیدی می شود و در نتیجه، از رشد و تکثیر میکروب ها در دستگاه گوارش و در نتیجه مسمومیت غذایی جلوگیری می شود.


ممنون. چشم.

 
بالا