پانته آ
متخصص بخش
کتلت و شامی - نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی * از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی [h=3]کتلت را خشک می کند .
* گوشت [h=3]کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم [h=3]کتلت درست کنیم نه [h=3]کوکو سیب زمینی ).
*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ).
* [h=3]کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.
* برای خوشمزه تر شدن [h=3]کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن [h=3]کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.