بابا مهدی رودیگه دارین خیلی تحویل میگیرینا...مهدی خااااان انقدیام تعریفی نیستااااااا:قلیون:
T T I N A کاربر ويژه 2013 , May 25 #41 بابا مهدی رودیگه دارین خیلی تحویل میگیرینا...مهدی خااااان انقدیام تعریفی نیستااااااا:قلیون:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2013 , May 25 #42 Tiiina گفت: بابا مهدی رودیگه دارین خیلی تحویل میگیرینا...مهدی خااااان انقدیام تعریفی نیستااااااا:قلیون: کلیک کنید تا باز شود... شما به اینا میگی تحویل گرفتن :تعجب: اگه واقعا تحویل میگرفتن چی :50: نمیدونم ولی فکر کنم بوی حسادت میاد از این پستتون :نیش:
Tiiina گفت: بابا مهدی رودیگه دارین خیلی تحویل میگیرینا...مهدی خااااان انقدیام تعریفی نیستااااااا:قلیون: کلیک کنید تا باز شود... شما به اینا میگی تحویل گرفتن :تعجب: اگه واقعا تحویل میگرفتن چی :50: نمیدونم ولی فکر کنم بوی حسادت میاد از این پستتون :نیش:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2013 , May 25 #44 mahdis گفت: :خنده2::خنده2:بابا خوددار....بابا دهن قرص...بابا صبور...بابا خویشتن دار...بابا صابر..:خنده2: بابا تو ترک :غش: آفرین ...دس مریزاد به طرف که داره رامت میکنه :غش: کلیک کنید تا باز شود... من خودم دارم رو خودم کار میکنم کسی تو این قضیه دست نداره :نیش: البته یکی از دلایلشم این بود که دلم به حال بعضیا سوخت :سوت:
mahdis گفت: :خنده2::خنده2:بابا خوددار....بابا دهن قرص...بابا صبور...بابا خویشتن دار...بابا صابر..:خنده2: بابا تو ترک :غش: آفرین ...دس مریزاد به طرف که داره رامت میکنه :غش: کلیک کنید تا باز شود... من خودم دارم رو خودم کار میکنم کسی تو این قضیه دست نداره :نیش: البته یکی از دلایلشم این بود که دلم به حال بعضیا سوخت :سوت: