• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هاشميان: براي صعود به دور دوم به پيروزي مقابل بنيادكار نياز داريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ‌براي صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان به پيروزي مقابل بنيادکار نياز داريم و اميدوارم از اين فرصت به خوبي استفاده کنيم.

00027844.jpg

وحيد هاشميان در مورد ديدار با بنيادکار در ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: بنيادکار تيم بسيار خوبي است و ازبکستاني‌ها‌ هميشه نشان دادند که سر سخت و قدرتمند هستند.
وي ادامه داد: چندين بار در جام ملت‌ها سابقه بازي با ازبکستان و رويارويي با بازيکنان اين کشور را داشته ام. آنها در خانه خود بازي مي‌کنند و با استفاده از شرايط ميزباني براي پيروزي دست به هر کاري مي‌زنند.
مهاجم پرسپوليس تأکيد کرد: ما براي صعود به مرحله بعد به پيروزي در اين بازي نياز داريم و اميدوارم از اين فرصت به خوبي استفاده کنيم.
وي افزود: بازي در ليگ قهرمانان آسيا مقبال حريفان سخت است، اما براي صعود به دور دوم از هيچ تلاشي دريغ نمي‌کنيم.
هاشميان در پاسخ به اين سئوال که کارشناسان گفته بودند، او در ديدار با استقلال عملکرد خوبي را نداشت، عنوان کرد: نمي‌دانم کارشناسان چه صحنه‌هايي را ديدند. من 3 هفته مصدوم بودم و ديدار با استقلال نخستين بازي‌ام پس از مصدوميت بود و در آن مدتي هم که به ميدان رفتم به نظر خودم عملکرد خوبي داشتم.

بالا