• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هافبك سپاهان:محکوم به برد مس هستيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
هافبک دفاعي تيم فوتبال سپاهان اصفهان بازي برابر مس را دشوار توصيف کرد و گفت: براي حفظ فاصله با ساير رقبا محکوم به برد هستيم.

00024123.jpg

اميد ابراهيمي پيش از بازي برابر مس کرمان درهفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال کشور، با خوب قلم داد کردن شرايط فعلي سپاهان اظهار کرد: با وجود اينکه چند نفر از بازيکنان اصلي تيم با مصدوميت روبرو هستند، اما خوشبختانه از شرايط بسيار ايده آلي برخوردار هستم و آماده شکست دادن مس و کسب تمام امتيازات هستيم.

وي افزود: تيم مس از تيم هاي پرمهره ليگ برتر به حساب مي آيد که بازيکنان بزرگي را در اختيار دارد. ضمن اينکه کادر فني کرماني ها هم از بهترين مربيان ايران هستند، از همين رو بازي بسيار دشواري را پيش رو داريم، ولي ما محکوم به برد هستيم چرا که بايد فاصله خود با ديگر رقبا را حفظ کنيم.

هافبک تيم فوتبال سپاهان پيرامون ديگر بازي هاي اين هفته تصريح کرد: فکر مي کنم بازي ذوب آهن و پرسپوليس مساوي شود و نتيجه ديدار تراکتور و استقلال هم به نفع ما خاتمه يابد، اگر بتوانيم در اين هفته با دست پر از ميدان خارج شويم راه‌مان براي قهرماني بسيار هموار مي‌شود. با اينکه مس در چند هفته آخر نتايج خوبي کسب نکرده اما برابر ما متفاوت از گذشته ظاهر خواهند شد.

ابراهيمي در پايان با ابراز خرسندي از قرارگيري در ترکيب ابتدايي سپاهان خاطر نشان کرد: تمام تلاش خود را مي کنم تا براي تيمم مثمرثمر واقع شوم. از اينکه مورد توجه کادر فني قرار گرفته‌ام بسيار خوشحالم و هرچه در توان دارم را در زمين مسابقه به نمايش خواهم گذاشت تا جواب اعتماد کادر فني را به خوبي بدهم.

بالا