• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هدايتي: حجازي هميشه زنده است

ahmadfononi

معاونت انجمن
مالك باشگاه استيل‌آذين گفت: به نظر من حجازي هميشه زنده است و ياد و خاطره او فراموش نمي‌شود.

A0501267.jpg

حسين هدايتي پس از باخبرشدن از درگذشت ناصر حجازي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد:‌ درگذشت اين اسطوره‌ بزرگ را از صميم قلب تسليت مي‌گويم. انشاءالله خداوند روح حجازي را شاد كند و جايگاه او در بهشت باشد. حجازي دل‌هايي را در زمان ورزشكار بودنش شاد كرد كه هيچ وقت از يادها نمي‌رود.

وي گفت: چرا قدر اسطوره‌ها را تا زنده هستند نمي‌دانيم؟ اگر كسي بخواهد به اين عزيزان خوبي كند مي‌گويند به دنبال تبليغ كردن خودش است. چرا بايد وقتي آنها از بين ما رفته‌اند زانوي غم بغل كنيم؟‌ به نظر من حجازي هميشه زنده است و ياد و خاطره او فراموش نمي‌شود.

هدايتي ادامه داد: به خانواده حجازي تسليت عرض مي‌كنم و آرزوي سلامتي براي ساير اعضاي خانواده اين اسطوره فوتبال كشورمان دارم. من هميشه كنار خانواده حجازي هستم و هر كمكي از دستم برآيد دريغ نمي‌كنم.

هدايتي در پايان خاطرنشان كرد: بايد تشكري ويژه از مردم داشته باشم. ناصرخان در آخرين ديدارهايش با من فقط اسم مردم را مي‌آورد. او به عشق اين مردم زندگي و به عشق اين مردم به ورزش ما خدمت كرد.

بالا