• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هدايتي: در 8 هفته پاياني ليگ برتر خودم كنار تيم خواهم بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
مالک باشگاه استيل‌آذين گفت: در 8 هفته پاياني ليگ خودم به عنوان مالک باشگاه و کسي که براي اين تيم هزينه مي‌کند کنار تيم خواهم بود.
00018026.jpg
به نقل از سايت باشگاه استيل آذين، مراسم معارفه محمود ياوري سرپرست و مدير فني جديد استيل آذين امروز برگزار شد.
در اين مراسم هدايتي مالک و رئيس هيات مديره باشگاه استيل آذين در جمع بازيکنان اين تيم گفت: خداوند در زمان سختي ها و شدائد لطف و رحمتش را به بندگانش ارزاني مي کند. يکي از الطاف الهي در اين زمينه فراموشي است و انسان به لطف خداوند مي تواند برخي رنج ها و سختي هايي که باعث آزار و اذيت او مي شود را به دست فراموشي بسپارد. ما هم مي خواهيم تلخي ها و ناکامي هايي را که در اين فصل تجربه کرديم به فراموشي بسپاريم و اين ناکامي ها را جبران کرده و از اين شکست ها پلي بسازيم به سوي پيروزي هاي آتي و خداوند رحمان و رحيم نيز در اين خصوص دست ما را خواهد گرفت و کمک مان خواهد کرد. مي خواهيم با روحيه اي تازه، اميدوارانه و بسيار بهتر از امسال وارد سال جديد شويم و تلخي ها و سختي هاي سال رو به پايان را به فراموشي بسپاريم. در دعاي تحويل سال داريم که حول حالنا الي احسن الحال و ما هم از خداوند مي خواهيم که حال ما را دگرگون کند.

هدايتي ادامه داد: من پيش از اين به خاطر اعتمادي که به برخي افراد داشتم بسياري از تصميمات را برعهده آنها مي گذاشتم و خودم از دور بر روند کار نظارت مي کردم. در بسياري از مواقع هم به دليل گرفتاري هايي کاري نمي توانستم از نزديک به تيم و مشکلات آن رسيدگي کنم. در اين بين شايد برخي تصميمات اشتباه مديريتي هم گرفته شد که من با آنها موافق نبودم اما به خاطر احترام به دوستان و عليرغم ميل باطني ام سکوت کردم. در ابتداي فصل يک کادر مديريتي و فني داشتيم. در ميانه راه کادر فني و مديريتي جديدي آمد و همين طور اين اتفاقات تکرار شد اما امروز از دوستان و نزديکانم خواسته ام که اجازه بدهند اين 8 هفته پاياني را خودم به عنوان مالک باشگاه و کسي که براي اين تيم هزينه مي کند کنار تيم باشم و افرادي را که به آنها اعتقاد دارم بياورم.

وي گفت: مي خواهم کنار تيم باشم و از نزديک اتفاقات و مسائل را پيگيري و مديريت کنم. مي خواهم در اين هفته هاي پاياني خودم براي تيمم تصميم گيري کنم و کساني را انتخاب کنم که به آنها اعتماد و اعتقاد دارم. اگر اين تيم نتيجه گرفت و انشاالله به نتايج دلخواه رسيد و در ليگ برتر ماند، اين موفقيت را بگذاريد به حساب همه دوستاني که از ابتداي فصل کنار اين تيم بوده اند و زحمت کشيده اند اما اگر نتيجه نگرفتيم و خداي ناکرده سقوط کرديم مسئوليت اين سقوط و ناکامي را برعهده مي گيرم و مرا مقصر اين شکست بدانيد. نمي خواهم انتقادات متوجه مديران و دوستان قبلي که در اين باشگاه زحمت کشيده اند، شود. بگذاريد همه بگويند هدايتي هزينه کرد اما تيمداري بلد نبود. بگذاريد من خراب شوم اما گزندي متوجه دوستان و همکاران سابقمان در اين تيم نشود. با اجازه از دوست و بچه محل خودم علي آقاي پروين و ساير دوستان مي خواهم اين چند هفته خودم به عنوان صاحب باشگاه اين تيم را آنطور که صلاح مي دانم و دلم مي خواهد اداره کنم.

مالک باشگاه استيل آذين خطاب به بازيکنان گفت: اگر حالت دوم رخ دهد و سقوط کنيم، با همه اعتماد، ارادت، اعتقاد و رفاقتي که من با همه شما دارم بايد بگويم که همه ما متضرر مي شويم. در اين خصوص بارها گفته ام که آبروي من و شما به هم گره خورده و اگر اين تيم سقوط کند همه ما دچار زيان و خسران مي شويم. در مورد شما مي گويند که همه ستاره بودند و مدعي پوشيدن پيراهن تيم ملي اما نتوانستند تيمشان را در ليگ برتر حفظ کنند. مي گويند اسم داشتند و حرف از قهرماني مي زدند اما آن تيم بزرگ و پرستاره را به دسته دوم بردند. در مورد من هم مي گويند با اين همه سابقه مديريتي و کارنامه درخشان در اين زمينه و با اين همه هزينه اي که براي اين تيم کرد، نتوانست تيمش را در ليگ برتر حفظ کند.

رئيس هيات مديره باشگاه استيل آذين ادامه داد: امروز آمده ام که بگويم در اين 8 هفته اي که باقي مانده براي خودتان، دلتان و آبرويتان تلاش کنيد و کمک کنيد و من هم بخاطر خودم، دلم، آبرويم و از همه مهمتر اين هواداراني که در سرما و گرما حامي ما بوده اند و در حال حاضر نگران وضعيت استيل آذين هستند در کنار شما خواهم بود و همه گونه حمايتي خواهم کرد. مي خواهم در بازي هاي تهران و شهرستان ها در کنارتان باشم تا با هم تلاش کنيم و تيم را به روزهاي خوبش بازگردانيم. با همدلي و رفاقت بتوانيم نتايج خوبي بگيريم تا آبروي همگي ما حفظ شود.

هدايتي گفت: به نظر من تنها شخصي که مي تواند به ما و اين تيم کمک کند آقاي محمود ياوري است. من به ايشان اعتماد و اعتقاد کامل دارم و از همان زمان رفتن آقاي تومباکوويچ نظر من آوردن ايشان بود اما برخي از دوستان هيات مديره مخالفت کردند. آقاي ياوري پير فوتبال است و ليگ ما را به خوبي مي شناسد. سابقه کار کردن با تيم هاي زيادي مثل سپاهان، صبا و پاس را دارد و ليگ را مثل کف دستش مي شناسد. تعدادي از شما هم در تيم هاي مختلف با ايشان همکاري کرده ايد و ايشان را به خوبي مي شناسيد و از درايت و مديريت ايشان مطلع هستيد. من از آقايان نمازي و بابازاده هم که از دوستان خوب ما هستند خواهش کردم که در کنار تيم بمانند و به ايشان کمک کنند. اگر ايشان نيازي به دستيار ديگري هم دارند مي توانند بياورند.

وي افزود: تلاش و درايت کادرفني در کنار همدلي و نزديکي بازيکنان و مديران باشگاه مي تواند زمينه موفقيت ما را فراهم کند. بازيکن اگر بداند که يک مربي با دانش در کنار زمين و روي نيمکت تيمش حضور دارد با روحيه بهتر و بالاتري بازي مي کند. مگر بازيکن غير از روحيه چه مي خواهد؟ پيش از بازي با صنعت نفت به آقاي مهدوي کيا گفتم بازي را ببريد و برگرديد. من در فرودگاه به استقبالتان مي آيم و پاداش دو پيروزي را مي دهم و 5 درصد از جريمه ها را هم مي بخشم. نيمه اول خوب بازي کرديد اما نيمه دوم تيم از هم پاشيده شد و 2 گل هم خورديم. من علت اين موضوع را مي دانم اما نيازي به اشاره به دلايل آن نيست. با آمدن ياوري اين مشکلات برطرف خواهد شد.

هدايتي تصريح کرد: نتايج ساير تيم هايي که در جدول همسايه ما هستند به نفع ما بوده و ما مي توانيم با 2 برد به ميانه هاي جدول برسيم. ما در ابتداي فصل براي قهرماني مي جنگيديم اما الان خطر سقوط تهديدمان مي کند. ما بايد دست به دست هم بدهيم و به خودمان کمک کرده و آبرويمان را حفظ کنيم. تلاش کنيد امسال در ليگ بمانيم و سال بعد با قدرت در کنار هم براي قهرماني بجنگيم. در ابتداي فصل در نظرسنجي برنامه 90 بيش از 67درصد مخاطبان اين برنامه گفتند که ما بسيار خوب يارگيري کرده ايم و مدعي قهرماني هستيم اما الان بايد براي بقا بجنگيم. من از آقاي ياوري و همه شما خواهش مي کنم که اين شرايط حساس را درک کنيد. به جدول ليگ نگاه کنيد؛ يک استيل آذين است و 17 تيم دولتي. کاري کنيد که اين تيم خصوصي در ليگ برتر بماند. با يا علي(ع) گفتن به هم و با لطف خدا و براي گرفتن نتايج مطلوب دست به دست هم بدهيم. انتخاب محمود ياوري با نظر آقاي پروين بوده و ايشان امروز به دليل کمردرد در اين جلسه حضور ندارند اما همچنان به عنوان رئيس سازمان فوتبال استيل آذين در کنارمان هستند. آقاي ياوري به عنوان نفر اول و اصلي کادرفني هستند و اختيار تام دارند. من هم به عنوان يک عضو کوچک از خانواده استيل آذين در خدمت شما و تيم خواهم بود.

بالا