• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هدف

rahnama

پدر ایران انجمن
هدف چیه ؟
داشتن هدف چه نقشی میتونه در زندگی فرد داشته باشه؟

.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
هدف مثل یک رهبر میمونه که جلوی راه انسان سوسو میزنه و انسان رو وادار میکنه که راه رو طی کنه برای رسیدن بهش .
هدفهارو انسانها میسازند ، یک ایده آل زندگی برای مشخص کردن راهی که انسان میخواد انتخاب کنه و درش قدم برداره برای طی کردن اون راه به خاطر رسیدن رسیدن به اون هدف .
هر چقدر هدف ها بزرگتر ، راه طولانی تر و تعداد قدمها برای رسیدن به هدف بیشتر .
هدفهای بزرگ تر انسانهای بزرگتر ، صبورتر ، پرکارتر ، مصمم تر ، با پشتکار بالاتر و راه های طولانی تر میخواد .
انسانی که هدف نداشته باشه ، مثل کسی است که هیچ راهی رو توی زندگی برای راه رفتن انتخاب نکرده ، کسی هم که راهی نداشته باشه ، همیشه وسط میدون سرگردانه .

rahnama

پدر ایران انجمن
هدف مشخص کردن آن چیزهائیست که دوست داری بدست آورده وداشته باشی . مالی و معنوی. هدف باید مکتوب و دقیقا مشخص باشد.
شخصی که هدف دارد ایمان و باور و عملکردهایش کاملا مشخص و برای بدست آوردن آنها تلاش میکند.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
هدف
هدف يك مسئله كليه كه سمت و سوي زندگي انسان را مشخص مي كنه بر خلاف اكثر افراد كه اهداف را نقطه اي در نظر مي گيرند من هدف را كلي مي بينم .اهداف نقطه اي مثل سرعت گيرين كه هي آدم از پيش روي منع مي كنند و در يك جا نگه ميدارند اما اهداف كلي نه تنها باعث پيشروي هستند بلكه باعث مي شن هين رسيدن به يه مطلوب به مطلوب هاي زياد ديگري كه در مسير مطلوب اصلي هستند برسيم .

اما اينكه هدف از كجا مياد با توجه به شرايط خانوادگي ،‌اجتماعي و شخصيت خود فرد فرق مي كنه ...افراد با توجه به حالتي كه در عين بودن در يك جايگاه در محيط دارند اهدافشون تعيين مي كنند . اين باعث مي شه اهداف بعضي افراد متعالي باشه و بعضي ...!!!!
نكته مهم اينه كه اهداف با توجه به زمان و مكان تغيير مي كنند اين كه مرتب هدف در يك زمينه خاص تغيير كنه خوب نيست اما اين كه بگيم هر تغييري هم بده خوب نيست . بنابراين هدف مكتوب و موثق حداقل براي من قابل ترسيم نيست . اهداف ذهنيه و در عين حال به زبان مياد ، در زندگي اجتماعي بروز پيدا مي كنه و به عنوان بخشي از زندگي در دفترچه خاطرات نوشته مي شه اما اينكه يك امر مستقيم و مكتوب باشه براي مليكا اينطور نيست .
هدف مقوله مهمي و بحث هاي زيادي مي شه ....بيشتر از اين فكر كنم كوپن ندارم حرف بزنم :نیش: فقط اينكه :
افراد بزرگ اهداف بزرگ دارند و افراد كوچك اهداف كوچك

mohammadshamosi

کاربر ويژه
هدف چیه ؟
داشتن هدف چه نقشی میتونه در زندگی فرد داشته باشه؟

.

130parchmentscroll13.jpg

موفق هستید ، موفق تر باشید :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
خدایا در این سن و سال چه عزیزانی دارم. چقدر من را دوست داری. چقدر می توانم شکرگذارت باشم.
اگر هزاران سال زنده باشم و شکرگزاریت را بکنم به اندازه سر سوزنی نمی توانم ادای دین کنم.
خدایا من طاقت این همه محبت را از این دوستان جوانم ندارم. بمن طاقت بیشتری بده تا با این علایق ایست قلبی پیدا نکنم.
خدایا هزاران بار شکر

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
وای این طرح محمد چه عالیهههههههههههههههههههههههههههههه
:داغ: وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
وایییییییییییییییییییییییییییییییی من حسودیم شدددددددددددددددددددددددددددد :نیش:

هدف .....................
چیکار کنیم که هدفمون درست باشه ؟ سراب نباشه ؟

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
نه جدی چیکارکنیم هدفمون که الان تعیین میکنیم درست باشه بعد یه مدت باهدر دادن عمرمون نگیم ای کاش ای کاش....

rahnama

پدر ایران انجمن
شخصا در رابطه با هدف و رسیدن به هدف و درست بودن و یا غیر آن که خود به عین نتیجه گرفته ام را خواهم نوشت.در اولین فرصت.

خانمی

کاربر ويژه
1- آرامش فکری ایجاد کنیم.
2-عشق و دوستی رو در خود نهادینه کنیم.
3-شادی جزءلاینفک زندگی
4-سلامتی ،اگر مشکلی هم داریم فوری در جهت درمان اقدام کنیم.
5-بودجه به اندازه ی ضرورت
6- روابط دوستانه
7- مجموعه ای از آرزو ها که نوشته ایم.

آخرین ویرایش:

خانمی

کاربر ويژه
خوب اگه تا حالا مکتوب نکردین ارزو ها رو همین الان دست به کار بشین
چرا چون می خواهیم هدف خودمون رو بشناسیم.
بعد که از روی ارزو ها هدفمون رو شناختم براش برنامه ریزی میکنیم
.

خانمی

کاربر ويژه
بیاید امروز خطر کنید.
همین امروز حرکت رو شروع کنید.
اجازه ندیم که دچار مرگ تدریجی بشیم.
و اگر شروع نکنیم بنده عادتهای خودمون می شیم پس یا علی

rahnama

پدر ایران انجمن
برای نوشتن هدف :
زبانم با رفتارم یکی باشد
اگر کسی از من کمک خواست , تا حد توانائی کمکش میکنم.
من هدفم اینست در کنکور شرکت کنم و در رشته (هر رشته ای که دوست دارید دقیقا نوشته شود و حتی اسم دانشگاه و محل دانشگاه) قبول میشوم.
من در سن (هرسنی که خواستید) خانه یا آپارتمان (دقیقا نوشته شود)
متراژ . محل و تعداد اطاقها و مبلمان (دقیقا مجسم کنید و همواره حس کنید خریده اید و در آن زندگی میکنید.)
من تا (هرچند سال که خودتان در نظر دارید. مثلا یکسال ویا..) دیگر خودرو (پراید - زانتیا - پرادو ....بستگی به دیوار ذهنی شما دارد) بخرم
خلاصه هر چه که دوست دارید. ولی باید باور کنید و امید داشته باشد و مدام تجسم کنید.و جمله های مثبت به کار ببرید.
من 15 سال قبل که مشکل مالی پیدا کردم هر روز با انرژی زیاد و باور و اعتقاد به اینکه مشکلم حل می شود می گفتم :
روز به روز وضع مالی من بهتر و بهتر و بهتر می شود.
تمام مشکلات مالی من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل برطرف می شود
و همیشه مجسم می کردم و از نوشته های هدفم متوجه می شدم که به آنچه خواسته ام رسیده ام
کمی در موردمسایلی که خودتان آرزو داشتنش را دارید فکر کنید و بنویسید و برای هر کدام یک جمله مثبت خوب بسازید و دائما تکرارش کنید. مجسم کنید و حس کنید بدستش آورده اید...

rahnama

پدر ایران انجمن
دخترم برای کنکور آماده شد(3 سال قبل) به رشته عمران علاقه شدیدی داشت .
دو جمله زیر را برایش نوشتم و خواهش کردم هر وقت که دوست داشت آنرا با اعتقاد و باور و ایمان با صدای بلند تکرار کند و زمانیکه جمله را می خواند اسم خود را در ردیف قبول شده های این رشته مجسم کند و حتی ذهنا ببیند.
نتیجه : در همان رشته قبول شد.
شادی قربانیان دانشجوی رشته عمران دانشگاه ...
من ایمان دارم که در رشته عمران قبول می شوم.
بهمین سادگی . الان هم آن صفخه یادداشت را یادگاری دارد

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
هدف یه چیزه چیزی که باید اتفاق بیفته و ماها نمیتونیم مقابلش بایستیم یه چیز دیگه اس

بالا