• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هرچي كه نميتوني بگي رو اينجا بگو

gorg nama

متخصص بخش
هرچه دل تنگت ميخواهد بگو اينجا بايد در2دل كرد

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
دلم نمی خواهد عزیزان از هم ناراحت شوند و از هم گلایه کنند.:دعا:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
هیچی
فقط دلم میخواد کسی تو زندگیش مشکلی نداشته باشه
و زندگی همه سرشار از شادی و محبت باشه
ببخشید
سلامتی هم یادم رفت
در کنار این ها سلامتی هم داشته باشند

rahnama

پدر ایران انجمن
در دنیازی مجازی بندرت عزیزی عزیز عضو انجمن را می بیند و بهمین جهت آن طوریکه دوست دارند او را مجسم میکنند و چنانچه تغییری در شخص به وجود آید سریع واکنش نشان خواهند داد. معمولا اعضا بعضی از افراد انجمن را الگو قرار می دهند .نباید کاری کرد که پشیمان شوند.
الگو به سن فرد نیست . الگو به تحصیلات فرد نیست . الگو با یک نگاه . با یک کلام . با یک مطلب تعیین می شود.من خود خیلی از عزیزان انجمن را الگوی خودم قرار داده ام. و نمی خواهم این الگوها خدانخواسته از ذهنم محو شوند.
گرگ جان ممنون از این تایپیک خوبت. توانستم اینجا دردلی کرده باشم.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
درد و دل.........
از کجا
از چی
این همه حرف نگفته
از همه درد به دل مونده
این همه.........................
از کجاش آخه
مگه یکی ، دوتاست
----------------------------
البته تا خدا رو داریم غمی نداریم
:گل:

t92

متخصص بخش
توصیه ای دارم برای:
"کسانی که به اشتباه از موضوعی و مفهومی برداشت کرده و
بدتر اینکه برداشت خود رو اصلی برای تعلیم بقیه قرار میدن."
که در موضوع دوباره نگری کنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahnama

پدر ایران انجمن
با شرمندگی می خواستم دکمه نقل قول را بزنم و مطلبم رابنویسم اشتباها در پست آرش عزیز نوشته شد که با پوزش مجدد حذف شد و مطلب آقا آرش کوچکترین تغییری نکرده است.فعلا از نوشتن نقل قول منصرف شدم .

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا آرش :گل: در این تایپیک من و یک عزیز انجمن دیگر پست زدیم. متوجه منظور شما نشدم . آیا من قصد تعلیم داشتم؟ اگر برداشت شما این بوده من شرمنده ام. ممنون از تذکر خوبتان.

maksemos

متخصص بخش خودرو
دلم میخواد بگم آقا هوشنگ .....
ولی میترسم این رو هم واسم .......
چیکار کنم؟؟؟
بگم؟
........(انم به خاطر هوشنگ خان) میگم...
آقا هوشنگ خیلی بزرگین(بی تو هرگز:بغل:)

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
آرش جان باور کن منظور خاصی نداشتم . فکر کردم در این تایپیک مشکلی داشتم .شما که شناخت بیشتری نسبت به من داری . من حاضرنیستم کوچکترین تخلفی از قوانین سایت داشته باشم. من اگر دلخور می شدم که پیام گلایه می دادم. همیشه برایم عزیزی.من نیاز به راهنمائیهای عزیزانی چون شما دارم.اگر باعث ناراحتیتان شدم شرمنده ام.:گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
ناصر دلم میخواد بگم..
نه نمیگم...
خوب بیا تو پیام خصوصی بهت بگم....
اینجا نمیشه گفت..

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
:نیش:دم امتحاناست فشار خونه همه بر و بچ دانشجو بالا رفته !!!:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
این مسئله ای که اتفاق افتاد دقیقا در رابطه با تایپیک بود . برداشت نادرست من داشت به حالت دلخوری در می آمد که خوشبختانه با خلوص نیت آرش جان سریع بر طرف شد. آقا آرش همیشه برایم عزیز بوده و هست و هر موقع مشکلی داشتم توانسته بنحو احسن من را راهنمائی کند .:دوست:

maksemos

متخصص بخش خودرو
عیبی نداره برو بچ دانشجو اسم استاد هاتونو بگین
فکر نمره نباشین
حله...
نمره تون هم بگین چی میخواین؟
البته نه همتون ها...........

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
يوسف جان برادري بفرماييد براي درس فيزك 2 از استاد شاهپوري يه مقداري ( يه كم بيشتر از ناپلئوني ):غش ....آره ديگه خودت مي دوني
البته هنوز امتحان ندادم:نیش:
بقيه بچه ها هم جاي اينكه به خاطر يكي دو نمره خون خودتون كثيف كنيد و خشم بگيريد بيايد سراغ يوسف . اين بنده خدا كه حرفي نداره

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
بر و بچ نظرتون چيه يه تاپيك بزنيم انتقاد مستقيم يا مثلا انتقاد به روش اتوبان حالا اسمش مهم نيست مهم محتواش كه بيايم مستقيم از همديگر انتقاد كنيم جاي اينكه تو هر قسمتي 4 تا گيه كرده باشيم ( اين به معني نظر دادن در باره آدم ها نيست دقيقا به معني اينه كه تو ارتباطي كه بين بچه ها وجود داره مسائل و مشكلاتي پيش مياد كه نگي يه جور بگي يه جور ولي تاپيك انتقاد مستقيم يه جايي مي شه از سو تفاهم و دلخوري جلوگيري مي كنه تازه جاي اينكه پشت بقيه حرفي زده شه تو روي هر كدوم انتقاد مستقيم بشه آهوزنده هم هست اين حركت تمرين دموكراسي هم هست ( كلمه دموكراسي مخالف قوانين انجمن نيست كه ؟ :غش :غش)

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
خوب گرگ گرامي من اكيدا به همين جهت گفتم تاپيك انتقاد بزنيم كه كسي درد و دل با انتقاد مختلط نكنه . تازه گفتي هر چي جاي ديگه نمي شه گفت اينجا بگو . تقريبا هر چي اينجا گفته شد جاي ديگه نمي شد گفت :نیش:

بالا