• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هفتمین صندلي داغ ايران انجمن با حضور Nicoltntpcd ( نگار )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام نگار عزیزم. سؤالای منم یالله جواب بده :نیش:سلام به روي ماهت.چشم سئولاي شما رو هم جواب ميدم
پیشاپیش ممنون :گل: خواهش ميكنم عزيز.

149- اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت ازت سلب بشه ، چطورمیتونی هدفت رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدی شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چیرو بخوای بدست بیاری حتّیاگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟ آره صد در صد.مهم نيست كه كي چي ميخواد ومهم نيست كه چه اتفاق هايي ميفته.مهم اراده و ايمان محكم و قويه.چون معتقدم اراده قوي ميتونه انسان رو به هرچيزي كه ميخواد برسونه.پس حتي اگه اسباب وملزومات از آدم سلب بشه،چون اراده محكم واستواري داره و هدفش و مشخص كرده،از يه طريق ديگه مقدمات و ملزومات هدفش مهيا ميشه.به معني واضح تر كار نشد نداره.من به اين حرفم كاملا" اعتقاد دارم.:بله:
150 - توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟ (منظورم اینه که توی صندوق صدقات عمومی پول میریزی یا نه؟) آره اما نه هميشه.چون دوست دارم واقعا" به كسي كه نيازمنده برسه و كسايي رو سراغ دارم كه سعي ميكنم به اونا كمك كنم.
151 - با دوستی که دورت زده چی کار میکنی؟ بي خيالش ميشم تا خودش از كرده ش پشيمون بشه.
152- بحث سیاسی دوست داری؟ نه قاطي سياست نميشم چون برام توواين اوضاع مفهومي نداره.:نه:
153- اسم شب؟!!! :نیش: پرستاره
154 - با گریه چطوری؟ :نیش: وقتي دلم خيلي بگيره يا از چيزي ناراحت باشم خيلي باهاش موافقم.
155 - موهبت یامواهب زندگیتو نام میبری برامون ؟ اول از همه داشتن يه خونواده گرم و بسيار صميمي و دوستانه.بعدش سلامتي و دوستاي خوبي كه دارم.اينا در حقيقت يه موهبت و يه نعمت الهي هستش وبابت همه اينا شكر گذارم.
smileys54.gif

156 - به سنّتای اجتماعی و قومی چه قد اعتقادداری؟ (فقط اجتماعی رو بگو بی زحمت ، مذهبی نه) خب سنت هاي قومي يا اجتماعي ما ايراني ها چيزهايي نيستن كه بشه ازشون اجتناب كرد.اما من خودم شخصا" بعضي سنت هاي خوب مثلا" شب نشيني ها يا عيد ديدني ها،شب يلدا و... رو خيلي ميپسندم.كلا" سنت ها و يا روابطي كه حالت دور هم جمع شدن و جشن وعيدانه رو داره خيلي دوست دارم.چون فوق العاده بهم روحيه ميدن و باعث ميشن تا مهموني هر چند ساده تبديل به يه خاطره خوب بشه.
grouphugg.gif
122.gif
thanks.gif
thanks.gif
thanks.gif

157- بهترین هدیه ی مادّی برای شما چی میتونه باشه؟ عروسك و گل.خيلي چيزهاي با ارزشي هستن.مخصوصا"گل.
158 - تودوستی چقد از منافع خودت مایه میذاری؟ خيلي .بيشتر از حد ممكن.تا جايي كه بعضي مواقع اين كارم باعث شده تا صداي اعتراض اطرافيانم در بياد.
159 - اخبار حوادث رو چه قد دنبال میکنی ؟ اوايل خيلي دنبال ميكردم.از همه چيز تقريبا" خبر داشتم.اما كم كم متوجه شدم داره توو روحيه ام تاثير ميذاره و غمگينم ميكنه.واسه همين الان خيلي كم دنبال ميكنم.
160 - دوست داشتی تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی میکردی ؟بعد هر روز صبح سبدت رو برمیداشتی و برای چیدن تمشک راهی جنگل میشدی؟!!! :تعجب: توی راه با خرگوشا و گلا حرف میزدی و با پروانه ها بازی میکردی؟ :نیش2: دوست داشتی؟ آره آرزومه.كاشكي ميشد همچين زندگي رو داشتم.كاشكي.خيلي سئوال قشنگي بود گلم.ممنون.
butterfly.gif

161 - دوست داشتی چقد ثروت داشتی؟دلت میخواست انقد داشتی که بتونی ماشین آخرین سیستم بخری یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشی که آدمای عادّی ندارن؟ آره خب .شايد هر كسي اين اندازه ثروت رو بپسنده.فقط دوست دارم اين ثروت باعث به وجود اومدن غرور نشه.
162- چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟ ميشه گفت دم ظهر.وقتي از پنجره به بيرون نگاه ميكنم واقعا" احساس آرامش ميكنم.
163 - چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت میپسندی؟ تابلو يا عكس طبيعت سر سبز و زيبا وپر گل.
painting.gif

164 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشی ، هرچی از فروشنده میپرسی جوابتو نمیده وتحویل نمیگیره ، چی کار میکنی؟ سعي ميكنم خريدمو انجام بدم.برام مهم نيست اون چه جوريه.برام پيش اومده همچين چيزي.

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
165 - کدوم پارک تهرانو بیشتر دوست داری؟ پارك نياوران - خيلي خاطره هاي خوبي دارم ازش.
Laie_23.gif

166 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی وهیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی ،ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟ دلمو ميزنم به دريا واوني رو كه دلم قبولش داره انجام ميدم.
shrk.gif

167 - تا حالا شده قهر کنی شام نخوری؟!! آره .البته بيشترش مال بچه گيام بوده.اما بوده.
129fs4252631.gif

168 - چی اعصابتو خورد میکنه ، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟ اينكه كسي بخواد بهت تهمت بزنه.البته سعي ميكنم تا جاي ممكن خونسرديمو حفظ كنم
mad_majidonline.gif
snap.gif
smileys79.gif

169 - روی چیزی هم تعصّب داری؟ روي خونوادم و دوسام تعصب خاصي دارم.و بارسلونا...
grouphugg.gif

170 - اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه ( یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن وبا حرف و عمل نتونی بهشون ، خودتو بشناسونی:تعجب: ) برای نشون دادن خود واقعیت میجنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟تا بيشترين حد ممكم ميجنگم تا خودمو ثابت كنم و بفهمونم كه اين منم.نه اوني كه اونا فكر ميكنن.
2gwb921.gif

171 - وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟ كسل ميشم.يه كوچولو بد اخلاقم ميشم.
smileys20.gif

172 - کدومش بهترتره؟:نیش: سینما ؟ تئاتر ؟ موزه؟ موزه جذاب تره
earthhug.gif

173- مامانت یا بابات ؟با کدوم راحت تری ؟ با جفتشون.فرقي ندارن.توو يه سري چيزا مامانم و توو يه سري چيزاي ديگه بابام.هر كدوم جاي خودشونو دارن.اما به كسي نگيا.كلا" بابايي يم.:راز::giggle:
174 - با ادبیّات چقد آشنایی داری؟ اصلاً با شنیدن یه شعر یا یه قطعه ی ادبی چه جوریایی؟ کتاب خاصّیم تو زمینه ی ادبیّات خوندی؟زياد علاقه ندارم.خيلي كم.اما بعضي شعر هارو خيلي دوست ميدارم.كتاب توو زمينه ادبيات؟؟؟؟؟؟!!!!!
question.gif
23emu.gif

Nicol

متخصص بخش گردشگری
175 - آشپزی بلدی؟ بله.كد بانويي ام واسه خودم.
4025mr7.gif
91.gif
4u2ap3b.gif

176 - گل موره علاقه ت ؟ گل رز قرمز
smileys36.gif

177 - توئم لپ لپو واسه کیفیتش میخری؟!!! :)غش2: شوخی کردم گریه نکن:غش2:)
laugh.gif
rofl.gif

178 - شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟ نه .ديگه ديده شده رفته پي كارش
smileys4.gif

179 - اگه بفهمی یکی از دخترای انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش میگفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟
23emu.gif
نميدونم
180 - یه مرد واقعی چه خصوصیاتی داره؟ يه مرد واقعي صادق و روراسته- مسئوليت پذيره و از همه مهمتر،مهربونه
smileys62.gif

181 - یه پدر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟همون خصوصياتي كه يه مرد ايده آل داره
smileys71.gif

182 - واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینم دارم.
243 - شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟ شيرني موس شكلات - شكلات هم هبي.
2819.gif
bolo12.gif
2809.gif

184 - دوران کودکیت برات شیرین بوده؟ خيلي -پراز خاطره ها ودوران خيلي جالب و رنگارنگ و دوست داشتني.:نی نی:
185 - سؤالی هم بوده که دوست داشتی بپرسیمو نپرسیدیم؟ اگه هست جوابشم بده دیگه :نیش:آره شايد.

خوشحالم که به سهم خودم تو دود کردنت نقش داشتم :بدجنس: :غش2:
خسته نباشی نگاریییییییییییییی. :گل: ممنونم از سئوال هاي قشنگ و جالبي كه پرسيدي گلم.من هم به نوبه خودم حتما" در آينده از خجالتت در ميامو جبران ميكنم.
SEVeyesB08_th.gif

Nicol

متخصص بخش گردشگری
186- گردشگر خوب به چه معنی است؟گردشگر خوب يعني داشتن اطلاعات كافي در مورد مكان هاي

تاريخي،اجتماعي،فرهنگي،اخلاقي و زبان و سياسيت يه قوميت يا مليت .درواقع تجربه مسافرت به مكان

هاي مختلف جهان و داشتن اطلاعات كافي و درست براي زيستن در اون مكان ها.

187- برای رسیدن به شغل گردشگر ماهر چه کارهائی باید انجام داد؟در وهله اول تحصيل در اون رشته و

به دست آوردن اطلاعات و مطالب اوليه براي شناخت بيشتر.البته بعضي مسائل كاملا" سليقه اي

هستش.علاقه مهمترين عامله.آشنايي مختصر به زبان انگليسي .داشتن مهارت هاي گردشگري و مديريت

جهانگردي-گذراندن مراحل مختلف كارورزي در شهر هاي مختلف داخل كشور-تجربه بصري-شناخت

موقعيت هاي جغرافيايي كشورهاي مختلف وبزرگ،پيشينه تاريخي و...

188- بهترین خصلت یک گردشگر خوب چیست؟داشتن حس كنجكاوي زياد و صبر و مقاومت در برابر سختي هاي راه

189- آیا تو فکر تاسیس شرکتی برای گردشگری هستی؟بله و حتما" اين كار روخواهم كرد.

190- برنامه ای برای راه اندازی تورهای داخلی و خارجی داری؟بله حتما اگه بتونم شركت گردشگري

تاسيس كنم اولين گزينه راه اندازي تور هاي داخلي و خارجي خواهد بود.

191- آیا فردی مطمئن و دلسوز داری که بتوانی آزادانه در مورد هدفهایت با وی صحبت کنی و از او کمک

فکری و مالی درخواست کنی؟بله خوشبختانه هم خانوادم و هم دوستانم حمايتم ميكنن.

192- بنظر شما چرا؟ omid :گل: و ادمین عزیزم به من میگن پیرمرد؟:غش2:مطمئنا" به خاطر اينه كه با شما

راحتن و حس نزديكي ميكنن باشما و باهاتون شوخي ميكنن.چون شما از خيلي از جوونها جوون تريد.

193- من مشکلات زیادی داشتم و با مطالعه کتابهای تفکر مثبت و شرکت در کلاسها و نوشتن هدف و باور و ایمان فوق العاده و خرد کردن دیوار ذهنی به همه هدفهایم رسیدم.آیا شما به این گفته من ایمان داری ؟البته با توضیح کامل.
كاملا" ايمان و اعتقاد دارم.چون توضيح كامل خواستيد خدممتون عرض ميكنم.من كلا" از بچگيم شور و

شيطنت و انرژي زيادي داشتم.از دوران نوجوونيم پي به اين موارد مهم بردم و سعي كردم توو زندگيم به

اهدافم فكر كنم.البته اطرافيانم بي تاثير نبودن.احتمالا" در مورد جواب هايي كه توو صندلي داغ به بچه ها

دادم متوجه شديد كه 3 سال پيش اتفاق ناگواري برام افتاده.جوري كه تمام زندگيم رو تحت شعاع قرار داده

و تا چند ماه تبديل به يه آدم افسرده و غمگين بودم.اما خودم اراده كردم.توو جمع هاي خوب و صميمي

شركت كردم.مستند سيكرت يا همون راز تاثير خيلي خيلي خيلي زياد توو روان و روحيه من داشت و من

جوري تغيير كردم كه كسي باورش نميشد من همون نگار چند ماه پيش افسرده باشم.به خاطر اينكه خودم

خواستم و تغيير كردم و خودم رو از پيله اي كه دور خودم تنيده بودم نجات دادم.ديوار ذهني خودم رو

شكستم.خورد كردم و به اهدافم فكر كردم.من به اين باور رسيدم كه هيچ چيز و هيچ كسي نميتونه من رو

از اهدافم جدا كنه ويا اختلالي توو اونا بندازه.با اين اراده قوي به جلو قدم گذاشتم و به چيزهاي خوب و

خوشي ها فكر كردم.موانع خود به خود از جلو پاي من برداشته ميشد و من بابت همه اين نعمت ها شكر

گذاري ميكردم.خودم رو تجسم ميكردم توو چيزهايي كه دوستشون داشتم.هر چند مسخره واحمقانه.اما

اين كار رو كردم و نتيجه ش چيزيه كه الان بهش رسيدم و مانعي براي رسيدن من به اوج قله خوشبختي

واهدافم وجود نداره و هميشه خدارو شكر كردم.همه چيز در جهان هستي مثل يه كاتالوگ موجوده.فقط

بايد منو رو باز كنيم و سفارش بديم.همين.كائنات همه چيز رو به راحتي و هيچ سختي در اختيار ما قرار

خواهند داد.

194- دیوار ذهنی را خیلی کامل توضیح دهید.ديوار ذهني همون افكار و انرژي هاي بدي هست كه خود

آدمها مثل يك حصار به دور مغز و عواطف خودشون ميكشن.با به وجود اوردن اون ديوار خودشون رو از

خواسته هاشون دور ميكنن.در واقع ديوار ذهني يك نوع مانع براي رسيدن به خواسته هاست.به دنبال

خوشي ها و خواسته ها و روياهاتون بريد.به زودي راهي براي شما نمايان

خواهد شد كه ديگر ديواري نيست.

195- معنی پیرمرد چیست؟ معنی جوان چیست؟پيرمرد از لحاظ جسماني معني عمر زياد رو داره.اما

پيرمردهايي هستن كه دل هاي جوان و زيبايي دارن.نمونه ش خود شما وپدر پدر من.

جوان به معني تازگي،شكست ناپذير،زيبايي و سرسبزي بي انتهاست.

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
196- دوست داشتی خلبان بودی؟ خلباني رو دوست دارم.عاشق ارتفاع و هيجانم.

197- حداکثر سرعت در رانندگی بنظر شما؟ داخل شهر 80 تا و جاهايي كه تردد كمه 160 تا!

198- فرق دوست حقیقی با دوست مجازی؟خب دوست حقيقي شخصيه كه ميبينيش و مجازي شخصيه كه از پشت مانيتور از احوالات هميديگه آشنا ميشيم.

199- چرا خصوصا پسرای گل دوست ندارند در فروم اسم واقعی خود را بنویسند؟به نظر من دليلي اصليش به خاطر حفظ حريم شخصي اشخاص هستش.شايد دليل ديگه اش بي اعتمادي هاي اوليه و محتاتانه عمل كردن هست.

200- فرق ایران انجمن با فرومهای دیگری که میشناسی؟ اينو كاملا" جدي ميگم حس دلسوزي،صميميت وگرمايي كه اينجا هست جاي ديگه نيست.مطمئن باشيد.

201- بودن من که 60 سال دارم در بین جوانها باعث اذیت نیست؟نه بالعكس-باعث افتخار و به دست آوردن تجربه از شخص شماست.واينكه شما همانند جوون هاي 20 ساله هستيد.

202- چرا فقط از هدف خصوصا نوشتن هدف صحبت میکنم؟ چون نوشتن هدف باعث به وجو آوردن حس خواستن عميق قلبي ميشه و تكرار و خواندن و مرور اهداف مارو به رسيدن هر چه زودتر به اون هدف ها نزديكتر ميكنه.

203- سریال مورد علاقه در صدا و سیما؟
راستش سريال خاصي رو دنبال نميكنم.اما از يوزار سيف خوشمان آمد.
204- معنی خنده؟
حس هيجان و خوشي از اعماق وجود

205- آرامش به چه معنی است. آرامش به معناي رسيدن به لذت واقعي درون و بي نيازي ست.به دور از تنش ها و دغدغه هاي جسمي و فكري.

ممنونم از سئوالات بسيار زيبا و پر محتواتون پدر مهربان.

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام نگار جان:گل: سلام مهدي جان

خوبم؟ خدا رو شكر
خوبی؟ مثل هميشه قبراق
خوبه؟:)نیش:) بهتر

خیلی زود به سوالاتی که میپرسم جواب بده که برم بقیه ی هیزوم ها رو بیارم :بدجنس: چشم تا بري بقيه رو بياري جواب دادم.

206.دوست هات رو بر چه اساسی انتخاب میکنی؟به خاطر خودشون و دل هاي مهربون و خصلت هاي خوبي كه دارن. و حس خوبي كه در كنار اونها بودن بهم ميده.چه حقيقي وچه مجازي(دلي)
122.gif

207.اگر 1 میلیارد پول داشته باشی چیکار میکنی؟دور دنيا رو ميرم ميگردم.
earthhug.gif

208.دوست داری به کدوم شهر ایران و کدوم کشور سفر کنی؟خب اكثر شهر هاي ايرانو رفتم به جز كرمان. از كشور هاي خارجي سوئيس رو خيلي دوست دارم
2gwb921.gif

209.عاشقانه ترین و وحشتناکترین صحنه ای که تا حالا دیدی؟ (اگه ممکنه عکسش هم بذار پلیز :نیش:)صحنه هاي عاشقانه مربوط ميشه به فيلم وير و زارا(هندي)
278.gif
و وحشتناكترين صحنه عكسي بود كه از تصادف يه موتور سوار ديدم كه از وسط نصف شده بود.
229.gif

210.دوست داری خارج از ایران زندگی کنی؟ اخه چرا؟ :ناراحت: نه به هيچ عنوان.فقط واسه گشتن و تفريح دوست دارم برم بگردم وبعد يه مدت برگردم.عاشق ايرانم.
eh_s.gif

211.کسی که در زندگیت بیشترین الگو رو از گرفتی؟:فکر:

212.توصیعت به جوونا؟
به همه اهداف ،خواسته ها و ارزوهاتون فكر كنيد و براي رسيدن به اون ها واهمه اي نداشته باشيد.افكار تبديل ميشوند به اجسام.
85.gif

213. خوشبختی رو تعریف کن برام؟
خوشبختي يعني احساس رضايت قلبي و خوشي و بودن در كنار كسي كه بهت حس دوست داشتن عميق قلبي ميده و بهت عشق مي ورزه :بغل:.

214.چه تعریفی از خدا داری؟
مهربان بخشنده بي نهايت زيبا
smileys36.gif

215.چه تعریفی از دوست داری؟
يه موهبت الهي بي ريا:دوست:

216.به دوستات کادو بدی چی میدی؟
گل حتما" ميدم و هر چيزي كه بدونم خوشحالشون ميكنه.
2797.gif

217. چی دوست داری کادو بگیری؟
گل و عروسك.
rose.gif
2797.gif

218. به من چی کادو میدی؟ پس کی میدی؟:نیش:گل كه هميشه برات ميفرستم و هر چيزي كه دوست داري و خوشحالت ميكنه
2797.gif

219.به نظرت مهمترین چیز تو زندگی چیه ؟ ايمان به خدا و احترام به ديگران مخصوصا" پدر ومادر.:گل:

راستی سمت جدید رو بهت تبریک میگم و ایشالا همیشه موفق باشی:شاد: :داغ: :شاد:
2lxe53l.gif

سوختی؟ نسوختی؟:تعجب: ممنونم ازت دوست خوبم.مرسي.چه فرقي ميكنه قراره دود بشم ديگه.
razz.gif

{بعدي؟نبود؟}

آخرین ویرایش:

gorg nama

متخصص بخش
220.نظرت راجبع من چیه

221.سرعت زمین چقدره

222.سن خورشید چقدره

223.ستاره زرد داغ تره یا آبی یا قرمز

224.شغل اصلی هیتلر

225.رادیورو کی اختراع کرد

226.چرا من به خودم میگم گرگنما

آخرین ویرایش توسط مدیر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
227- نگار جان تا به حال این افراد از صندلی شما بازدید کرده اند، لطفاً نظرتون رو در مورد هر کدوم از دوستان بگید ...
در مورد دوستانی که در سوال مشابهی قبلاً بیان شده میتونید نظر ندید .

0mid,
admin,
afceaglee2013,
ahmadfononi,
alik,
amininho,
asl_davood,
baroon8560,
BLaDe,
elshad,
alirezakarimi,
GORG,
hamedo,
khodam,
mahla,
mario8344,
marjan2012,
Maryam,
Mehdi_FXX,
Nicoltntpcd,
rahnama,
Reza,
seger,
takesh
, نیکا
, سنجاقي

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام من چند تا سوال داشتم :تعجب:

228- خودتو تو سه جمله تعریف کن؟

229- 3-تا حالا شده کسی رو به بدترین صورت ممکن بزنی ؟؟چرا؟

230=تا حالا ارتی رفتی؟اگه رفتی اکس خوردی؟ اگه خوردی حال و هواش چطوریه؟:)خنده:)

231-تا حالا به وجود خدا شک کردی؟

232=بزرگترین بدشانسی که داشتی چی بوده؟

233-اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟

234.اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟

235.حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟

235حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
220.نظرت راجبع من چیه به نظر من تو يه پسر خيلي احساساتي و خود دار هستي.

221.سرعت زمین چقدره :
زمين با چه سرعتي حركت مي كند؟

__8.jpg
ما نمي توانيم سرعت يك جسم را به تنهايي اندازه بگيريم، بلكه سرعت ان بايد نسبت به چيز ديگري سنجيده شود (اين يكي از كشفيات انيشتن است).اگر بپرسيم كه زمين با چه سرعتي حركت مي كند بايد سرعت ان را نسبت به جسم ديگري در نظر بگيريم. حركت بدون وجود نقطه مرجع قابل اندازه گيري نيست. مي توانيم بررسي كنيم كه زمين نسبت به محورش، خورشيد، كهكشان راه شيري يا گروه محلي كهكشان ها با چه سرعتي حركت مي كند.
Ssearth.gif
حركت پيچيده زمين

__9.jpg

• سرعت چرخش زمين به دور خودش چقدر است؟ 5/0 كيلو متر بر ثانيه
    [*] سرعت حركت زمين به دور خورشيد چقدر است؟ 30 كيلو متر بر ثانيه
    [*] سرعت حركت منظومه شمسي به دور كهكشان راه شيري چقدر است؟ 250 كيلو متر بر ثانيه
    [*] سرعت حركت كهكشان راه شيري در گروه محلي كهكشان ها چقدر است؟ 300 كيلو متر بر ثانيه

__12+1.gif
زمين در حالي كهبه دور محورش مي چرخد در مدار به دور خورشيد نيز حركت ميكند.تمام منظومه شمسي ما به ارامي به دور كهكشان راه شيري مي چرخد. كهكشان راه شيري به گروه محلي كهكشان ها، جايي كه خودش نيز در ان حركت مي كند، تعلق دارد.
زمين با چه سرعتي به دور محورش مي چرخد؟
__11.jpg
زمين دائما به دور محور خودش مي چرخد.در خط استوا، سطح زمين با سرعت 40000 كيلو متر در شبانه روز حركت مي كند. اين سرعت برابر با 1040 مايل بر ساعت يا 1670 كيلو متر بر ساعت است. اندازه اين سرعت از تقسيم محيط زمين در خط استوا (حدود 24900 مايل يا 40070 كيلو متر) بر تعداد ساعات شبانه روز (24) به دست مي ايد. از انجايي كه محيط زمين در قطبين به صفر نزديك مي شود، هنگامي كه به سمت يكي از دو قطب حركت مي كنيد اين سرعت تقريبا به صفر كاهش مي يابد.
زمين با چه سرعتي به دور خورشيد حركت مي كند؟
Earthorbit.gif
زمين به طور ميانگين فاصله 93 ميليون مايل (149600000 كيلو متر) را به دور خورشيد طي مي كند. اين فاصله بر حسب يك واحد نجومي (AU ) تعريف مي شود. زمين با سرعتي معادل 5/18 مايل بر ثانيه (30 كيلو متر بر ثانيه) به دور خورشيد حركت مي كند.
منظومه شمسي با چه سرعتي در كهكشان راه شيري حركت مي كند؟
__12.jpg
خورشيد حدود 26000 سال نوري از مركز كهكشان راه شيري فاصله دارد. فاصله دو سر كهكشان راه شيري بين 80000 تا 120000 سال نوري و ضخامت ان كمتر از 7000 سال نوري است. ما بر روي يكي از بازوهاي مار پيچي ان كه به سمت حاشيه و كناره كهكشان متمايل است قرار داريم.تقريبا بين 200 تا 250 ميليون سال طول مي كشد تا خورشيد (ومنظومه شمسي) يكبار به دور كهكشان راه شيري بچرخند.در اين مدار ما (وساير سيارات منظومه شمسي) با سرعتي حدود 155 مايل بر ثانيه (250 كيلو متر بر ثانيه) در حركت هستيم.
كهكشان راه شيري با چه سرعتي درون گروه محلي كهكشانها حركت مي كند؟
__10.jpg
كهكشان راه شيري تنها يكي از كهكشانهاي گروه محلي است.كهكشان راه شيري با سرعت 185 مايل بر ثانيه (300 كيلو متر بر ثانيه) درون گروه محلي حركت ميكند.

222.سن خورشید چقدره :خورشيد حدود 6/4 ميليارد سال پيش متولد شده و احتمالا" تا5 ميليارد سال ديگر ميتونه عمر كنه.در واقع سن خورشيد الان حدود 6/4 ميليارد ساله.

223.ستاره زرد داغ تره یا آبی یا قرمز ستاره آبي رنگ داغ تره.(دمای سطحی ستارگان قرمز تیره تقریبا 2500K می باشد. دمای سطحی ستارگان قرمز روشن، حدود 3500K است. دمای سطحی خورشید و دیگر ستارگان زرد رنگ در حدود 5500K است. و در آخر دمای سطحی ستارگان آبی رنگ بین 10.000K تا 50.000K می باشد.)

224.شغل اصلی هیتلر :
آدولف هیتلردر کودکی به مدرسه کلیسا می رفت و آرزو داشت کشیش بشود ولی در سال ۱۹۰۳ و پس از مرگ پدر از مدرسه بیرون انداخته شد. سپس به رشته هنر پرداخت ولی به دلیل بدقول بودن دو بار از آکادمی هنرهای زیبای وین اخراج شد. آدلف خسته، تنها، جوان و غمگین شب ها را در پانسیون می گذراند و برای پول درآوردن «نقاشی» می کرد و کارت پستال می کشید. اگر جنگ جهانی اول شروع نمی شد شاید او یک نقاش شکست خورده می شد. ولی پس از شروع جنگ هیتلر قلم را کنار گذاشت و اسلحه به دست گرفت و به ارتش آلمان پیوست. او آنقدر از جنگ لذت می برد که چند سال بعد تصمیم گرفت یک جنگ دیگر به راه بیندازد.

225.رادیورو کی اختراع کرد:گولیلمو مارکونی(متولد ايتاليا)

226.چرا من به خودم میگم گرگنمانميدونم.خودت بگي بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
227- نگار جان تا به حال این افراد از صندلی شما بازدید کرده اند، لطفاً نظرتون رو در مورد هر کدوم از دوستان بگید ...
در مورد دوستانی که در سوال مشابهی قبلاً بیان شده میتونید نظر ندید .

0mid :پسر شيطون،شاد و مهربون انجمن,
admin :مدير بسيار مهربون و دلسوز انجمن
afceaglee2013 :افتخار آشنايي نداشتم با ايشون,
ahmadfononi:مدير بسيار خوب در زمينه فوتبال و يه پسر خيلي خيلي گل,
alik :فوق العاده حرف گوش كن و گل و مهربون,
amininho :امين آقاي گل و دوست داشتني انجمن,
asl_davood:افتخار آشنايي نداشتم باهاشون,
baroon8560: باروووووووووووون خانم گل و دوست عزيز و سرحال, مديريت روابط عمومي مبارك گلم.
BLaDe:معلم بخش انگليسي و يكي ديگه از گل هاي انجمن,
elshad:متاسفانه نميشناسمشون,
alirezakarimi:عليرضا پسر احساساتي انجمن,
GORG:آقا گرگ احساساتي و خود دار ,
hamedo, :استاد كل كل و البته گل پسر انجمن
khodam :شيما جان دختر دوست داشتني و مهربون,
mahla :يه عضو جديد و دوست داشتني ديگه انجمن,
mario8344: بهمن جان گل و آقا و عزيز,
marjan2012:عضو جديد و كم پيداي انجمن!!!,
Maryam:(مريماي گل)معاون خيلي خيلي خيلي مهربون و عزيز ودوست داشتني,
Mehdi_FXX:مهدي جان،ناظم مهربون و گل و آقا وشيطون,
Nicoltntpcd:هر چي بگم كم گفتم:غش2:,
rahnama :پدر مهربون واستاد بزرگوار و معاون دوست داشتني و جووون انجمن,
Reza :آقا رضاي عزيز و گل و خوددار,
seger :آقا محمد عزيز و يه حريف توو ال كلاسيكو,
takesh :متاسفانه نميشناسمشون
, نیکا :نيكا خانوم عزيز و گل و تازه وارد انجمن
, سنجاقي :آيداي مهربون و پر انرژي و ناظم گل انجمن

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام من چند تا سوال داشتم :تعجب: سلام.در خدمتم رضا جان

228- خودتو تو سه جمله تعریف کن؟ من ،نگار،24 سالمه.مدير گردشگري در آينده خيلي نزديك.خونگرم و مهربون هستم.

229- 3-تا حالا شده کسی رو به بدترین صورت ممکن بزنی ؟؟چرا؟ نه والا زورم نميرسه.

230=تا حالا ارتی رفتی؟اگه رفتی اکس خوردی؟ اگه خوردی حال و هواش چطوریه؟:)خنده:) پارتي نه اوني كه شما فكر ميكني.چون اكثر مهموني هاي خونوادگي ما حالت پارتي(مختلط)دارن و خب جمعمون هميشه سالم و به دور از اكس بوده.نخوردم و علاقه اي هم به خوردنش ندارم.وقتي انسان ميتونه خودش خودشو به هيجان بياره چرا با قرص اينكارو بكنه كه بعدا" ضررشو ببينه.

231-تا حالا به وجود خدا شک کردی؟ نه هيچ وقت.

232=بزرگترین بدشانسی که داشتی چی بوده؟ نميدونم.الان يادم نمياد.

233-اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ اولين كاري كه ميكنم اينه كه يه پانسيون واسه حيوونا درست ميكنم.

234.اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟ اول كمك به نيازمنداي واقعي و بعدش تفريح و مسافرت.

235.حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟ ما راضي هستيم به رضاي خدا.با 25 تومن شروع ميكنم به پس انداز.

235حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟ با 25 تومن شروع ميكنم به پس انداز.

نیکا

متخصص بخش معماری
سلام نگار جان ...
خوبی عزیزم؟؟
اینم سوالای من ....

237- برای مامانت کادو چی میخری؟؟؟ برای بابایی چی ؟
238- بازیکن مورد علاقه ات تو تیم بارسلونا کیه ؟؟
239- نظرت در مورد گواردیولا چیه ؟
240-
قلاب ها علامت کدام سوالند، که ماهی ها پاسخ شان می شوند؟
241- بارونو بیشتر دوست داری یا برف؟
242- اگه روي شيشه بخاربگيره دوست داري چي بنويسي؟
243- آخرین باری که از ته دل خندیدی؟ تعریف کن...
244- عطر مورد علاقت چیه؟
245-اولین روز مدرسه رفتنتو یادته ؟؟؟ تعریف کن...
246- یه جک تعریف کن...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
نگار عزیز من اومدم با سوالات تصویری و مخصوصم :بدجنس::گل:

لطفا نظرتو در مورد عکس های زیر بیان کن :

oli16tzc3nu74enejm3.jpg

sh6fpcqziob2qbmv09n7.jpg

02j53lkjbkjmcfat32ts.jpg

c3t4sii3dzfeahiqqrk.jpg

uz4avyfe0lg9mj2dpouq.jpg

dsr0046a4xnb8hrsiig3.jpg

7j1iljyi8hd4ku76jdwv.jpg

r935hi3s51iq17z2bock.jpg

upda95lid590u5emvmaj.jpg

k7m7gl9r3kx7y6ixtry.jpg

coh2ilderp33wryu1ac.jpg

:گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام نگار جان ...سلام عزيزم.
خوبی عزیزم؟؟ قربونت.
اینم سوالای من ....

237- برای مامانت کادو چی میخری؟؟؟ برای بابایی چی ؟ خب فرقي نداره.كلا" چيزايي ميخرم كه خوششون بياد.بستگي داره برا اون زمان كادو دادن.اما گل حتما" ميخرم در كنار كادوهاشون.
238- بازیکن مورد علاقه ات تو تیم بارسلونا کیه ؟؟ ژاوي.
239- نظرت در مورد گواردیولا چیه ؟ يه مربي خيلي حرفه اي و كسي كه واقعا" از فوتبال سر رشته كامل داره.
240-
قلاب ها علامت کدام سوالند، که ماهی ها پاسخ شان می شوند؟ سئوال اينكه ميخواي خورده بشي.
241- بارونو بیشتر دوست داری یا برف؟ بارووون بهاري رو خيلي دوست دارم.
242- اگه روي شيشه بخاربگيره دوست داري چي بنويسي؟ nicol
243- آخرین باری که از ته دل خندیدی؟ تعریف کن... هر روز امكان داره از ته دل بخندم.مثل الان كه دوستم اومد و من قايم شدمو ترسوندمش واز ته خنديدم.
244- عطر مورد علاقت چیه؟ ورساچي و آنلوپ
245-اولین روز مدرسه رفتنتو یادته ؟؟؟ تعریف کن... آره رفتم سر كلاس نشستم ديدم بابام اومده از پشت پنجره داره برام دست ميزنه.
246- یه جک تعریف کن... نامه غضنفر به همسرش:از دوريت ميخوام گريه كنم اما ياد قيافت ميفتم خندم ميگيره.

خيلي ممنون نيكا جان به خاطر سئوال هاي خوبت گلم.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
نگار عزیز من اومدم با سوالات تصویری و مخصوصم :بدجنس::گل: سلام مريم جونم.

لطفا نظرتو در مورد عکس های زیر بیان کن :
چشم.

oli16tzc3nu74enejm3.jpg

1-شاد بودن دل ميخواد نه دليل.مثل شادي كودكانه بدون دليل.

sh6fpcqziob2qbmv09n7.jpg

2-بارسلوناي اسپانيا،تيم هميشه قهرمان جهان

02j53lkjbkjmcfat32ts.jpg

3-نمونه اي از عشق هاي قديمي و نادر.

c3t4sii3dzfeahiqqrk.jpg

4-
123.gif

uz4avyfe0lg9mj2dpouq.jpg

5-حس هم نوع دوستي ستاره هاي معروف و مشهور

dsr0046a4xnb8hrsiig3.jpg

6- از طلوع تا غروب

7j1iljyi8hd4ku76jdwv.jpg

7-كوچه هاي ايران قديم

r935hi3s51iq17z2bock.jpg

8-الهي،چه گربه با مزه اي

upda95lid590u5emvmaj.jpg

9-لي لي ،محبوب همه نسل ها

k7m7gl9r3kx7y6ixtry.jpg

10-فوق العاده زيبا و دنج

coh2ilderp33wryu1ac.jpg

11-دور دنيا در 80 روز (قرار ه توو سري جديدش منم به ليست آدماي اين فيلم گردشي اضافه بشم.)

خيلي خيلي ممنونم مريم جان به خاطر تصاوير قشنگت.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
به بههههه سلام مجدد نگار بانو گل و گلاب و دوست داشتنی:گل: :احترام: :دوست:

خب خوبی؟:نیش:
خوشی؟:نیش:
سلامتی؟:نیش:
وغیره؟:نیش:

اینجا روووو چه خبره:تعجب: :شاد:
ایول همه دارن هر چی هیزم دارن رو میکنن:شاد: :غش2:

نگارم کم نمیاره هااااا :تعجب: بریزد بچه ها تا میتونید هیزوم بیارید:غش2:

خب نگار جان خدمت رسیدیم با یک سری سوالات عجیب غریب
dddddd25r30wi.gif

پس با اجازه

247.فکر کن لب دریا نشستی یهو میزنه سونامی میاد!
سمت چپ یه بالگرد ( فارسی را پاس بداریم
04.gif
) هست بدون خلبان!
سمت راست یه ماشین پیکان لگن مدل 54 هست بدون راننده!
وست هم راه هست که تا می تونی بدوی!
حالا می خوام ببینم چطور غرق میشی!
dddddd25r30wi.gif
چیکار می کنی؟!

248.آشپزخونه رو ترجیح میدی یا دیدن برنامه فرهنگی شبکه 4 رو!؟ ( اون مرده که میاد میگه! عزیزان جان
dddddd25r30wi.gif
)

249.( دلمو شکوندی برو حالشو ببر **** با من نموندی برو حالشو ببر ) کنایه از چیست!؟
04.gif

250. تا حالا یه حیون دنبالت کرده؟
251. چندتا آرزو کردی که براورده شده!؟
252.بزرگترین سوتی که دادی؟
rainbowf.gif

253.چه عادت منحصر به فردی داری که از نظر بقیه مسخره است؟
dddddd25r30wi.gif

254.اگه یه روز قرار باشه بین این دو مورد یکی رو انتخاب کنی یعنی ماشین بی ام و و اینترنت با پهنای 50 مگ کدوم رو انتخاب می کردی؟ (با ذکر دلیل:نیش:)
255. به سوالات زیر پاسخ دهید پلیز(
dddddd25r30wi.gif
):

الف)آخرین باری که یکیو زدی و آخرین باری که یکی تو رو زد؟
ب)آخرین باری که گریه کردی و آخرین باری که یکیو گریه انداختی ؟
ج)آخرین باری که کشته شدی و آخرین باری که یکیو کشتی؟
04.gif

د)آخرین باری که زمین خوردی و آخرین باری که یکیو زدی زمین؟

آخرین باری که ...:نیش:

256.به اون دنیا اعتقاد داری؟
257. در مورد این کلمات اولین چیز که به ذهنت رسید بگو:نیش:
ناظم
کله پاچه
بابا
اسب آبی
خربزه

من خل و چلم یا نه؟
dddddd25r30wi.gif
( نام برده و 2 مورد را به دلخواه توضیح دهید
dddddd25r30wi.gif
)

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام:نیش:

دوباره اومدم:نیش:

258.اگه دخترها هم بتونند سربازی برند (البته اگر دوست داشته باشند یعنی اجباری نباشه) میری؟
259- از چه بازیگر مرد ایرانی و خارجی خوشت میاد؟ بازیگر خانم چی؟
260- پایین ترین نمره دوران تحصیل (هم مدرسه و هم دانشگاه)
261- اگر هک بلد بودی به غیر از iranjoman چه سایتی رو هک می کردی؟
dddddd25r30wi.gif
(شوخی)
262-تو بچگي کاري کردي که الان روت نشه بگي؟
dddddd25r30wi.gif

263 - شماره پات چنده؟(چرا من انقدر فضولم؟:تعجب:
dddddd25r30wi.gif
)
264 - تو آينه نگاه مي کني از ديدن خودت لذت مي بري؟
265 - تو فاميلتون دختري هست که شأن من باشه و من بيام خواستگاريش؟
dddddd25r30wi.gif

266 - از مرگ ميترسي؟:ترس:
267- تا حالا روي برف سر خوردي؟ ( تو جمع )
268-نقطه ضعف پسرا و نقطه قوتشون چیه ؟ به نظرت دخیا چیطور ؟؟؟
269- سوالات سخت تر بپرسم؟

اینام تموم شد ته بعد:نیش:

سوختی؟:تعجب: نه؟:گریه: بسوز دیگه
dddddd25r30wi.gif

خب نگار جان خسته نباشی خیلی اذیتت کردم مهربون:خجالت:

:گل: :گل: :گل:

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
به بههههه سلام مجدد نگار بانو گل و گلاب و دوست داشتنی:گل: :احترام: :دوست:سلام به مهدي مهربون و ناظم مهربون انجمن

خب خوبی؟:نیش: توووووووپ
خوشی؟:نیش: در حد لاليگا
سلامتی؟:نیش: بهتر از اين نميشه
وغیره؟:نیش: ...

اینجا روووو چه خبره:تعجب: :شاد:
ایول همه دارن هر چی هیزم دارن رو میکنن:شاد: :غش2:

نگارم کم نمیاره هااااا :تعجب: بریزد بچه ها تا میتونید هیزوم بیارید:غش2:

خب نگار جان خدمت رسیدیم با یک سری سوالات عجیب غریب
dddddd25r30wi.gif

پس با اجازه :خواهش ميكنم.اجازه شما هم دست ماست.

247.فکر کن لب دریا نشستی یهو میزنه سونامی میاد!
سمت چپ یه بالگرد ( فارسی را پاس بداریم
04.gif
) هست بدون خلبان!
سمت راست یه ماشین پیکان لگن مدل 54 هست بدون راننده!
وست هم راه هست که تا می تونی بدوی!
حالا می خوام ببینم چطور غرق میشی!
dddddd25r30wi.gif
چیکار می کنی؟! من بالگرد رو انتخاب ميكنم.
a0017.gif

248.آشپزخونه رو ترجیح میدی یا دیدن برنامه فرهنگی شبکه 4 رو!؟ ( اون مرده که میاد میگه! عزیزان جان
dddddd25r30wi.gif
) صد در صد آشپزخونه
a0020.gif

249.( دلمو شکوندی برو حالشو ببر **** با من نموندی برو حالشو ببر ) کنایه از چیست!؟
04.gif
كنايه از بي وفايي
icon_pf2%20%2811%29.gif

250. تا حالا یه حیون دنبالت کرده؟ آره يه سگ نگهبان
251. چندتا آرزو کردی که براورده شده!؟ به بيشتر چيزهاييكه خواستم خدا رو شكر رسيدم.اما يه آرزو دارم و ميدونم بهش ميرسم.
a0015.gif

252.بزرگترین سوتی که دادی؟
rainbowf.gif
اوه اوه بزرگترين سوتي كه دادم قرار بود يه اس ام اسي رو براي دوستم بفرستم اشتباهي واسه يكي ديگه فرستادم خيلي ضايع شد.
icon_pf2%20%2816%29.gif

253.چه عادت منحصر به فردی داری که از نظر بقیه مسخره است؟
dddddd25r30wi.gif
به همه چيز خيلي خوشبينم و اين از ديد بعضي اشخاص منفي باف كاملا" مسخره است.
icon_pf%2834%29.gif

254.اگه یه روز قرار باشه بین این دو مورد یکی رو انتخاب کنی یعنی ماشین بی ام و و اینترنت با پهنای 50 مگ کدوم رو انتخاب می کردی؟ (با ذکر دلیل:نیش:) بي ام و 2011 رو.خب از بي ام و نميشه گذشت.
icon_pf%2825%29.gif

255. به سوالات زیر پاسخ دهید پلیز(
dddddd25r30wi.gif
):

الف)آخرین باری که یکیو زدی و آخرین باری که یکی تو رو زد؟ اين اتفاقات نميفته برام.....آخه من خيلي گلم.
icon_pf%2859%29.gif

ب)آخرین باری که گریه کردی و آخرین باری که یکیو گریه انداختی ؟ آخرين باري كه گريه كردم دو سه روز پيش بود.خواهرم توو قسمت دارو سازي يه بيمارستان دامپزشكي كار ميكنه و گفتش كه يه بچه گربه اونجا مرد و من خيلي تحت تاثير قرار گرفتمو گريه كردم.اما كسي رو به گريه ننداختم.باور كنيد
icon_pf%2843%29.gif

ج)آخرین باری که کشته شدی و آخرین باری که یکیو کشتی؟
04.gif
a0002.gif

د)آخرین باری که زمین خوردی و آخرین باری که یکیو زدی زمین؟ آخرين باري كه زمين خوردم حدود دو ماه پيش بود داشتم ميرفتم يه جايي از ماشين كه پياده شدم دوييدم پام پيچ خورد و با مخ خوردم زمين همه بهم خنديدن.
a0018.gif
a0018.gif
a0018.gif
icon_pf2%20%2824%29.gif
icon_pf2%20%2824%29.gif
icon_pf2%20%2824%29.gif
ولي كسي رو زمين نزدم.:نه:

آخرین باری که ...:نیش:

256.به اون دنیا اعتقاد داری؟بليييييييييييييي
257. در مورد این کلمات اولین چیز که به ذهنت رسید بگو:نیش:
ناظم سرسخت
کله پاچه مقوي
بابامهربون من
اسب آبی دهن گشاد
خربزه خوشمزه است.

من خل و چلم یا نه؟
dddddd25r30wi.gif
( نام برده و 2 مورد را به دلخواه توضیح دهید
dddddd25r30wi.gif
)نه اصلا".تو هم مهربوني چون دل ساده اي داري.گلي چون همه دوستت دارن.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام:نیش:

دوباره اومدم:نیش: سلااااام سلام .

258.اگه دخترها هم بتونند سربازی برند (البته اگر دوست داشته باشند یعنی اجباری نباشه) میری؟ نه دوست ندارم.
icon_pf2%20%2869%29.gif

259- از چه بازیگر مرد ایرانی و خارجی خوشت میاد؟ بازیگر خانم چی؟ بازيگر ايراني امين حيايي و هديه تهراني و خارجي رابرت دنيرو و جسيكا آلبا
260- پایین ترین نمره دوران تحصیل (هم مدرسه و هم دانشگاه) مدرسه يه صفر گنده و خوشگل سال دوم دبيرستان و دانشگاه هم ترم سوم به خاطر فراموشكاري شدم 3
a0018.gif

261- اگر هک بلد بودی به غیر از iranjoman چه سایتی رو هک می کردی؟
dddddd25r30wi.gif
(شوخی) من.....به من مياد اصلا".
a0009.gif

262-تو بچگي کاري کردي که الان روت نشه بگي؟
dddddd25r30wi.gif
آره ولي واقعا" روم نميشه بگم.آخه خيلي ضايعست.
icon_pf%2855%29.gif

263 - شماره پات چنده؟(چرا من انقدر فضولم؟:تعجب:
dddddd25r30wi.gif
) 37 .خب شايد ميخواي برام كفش بگيري
a0016.gif

264 - تو آينه نگاه مي کني از ديدن خودت لذت مي بري؟ آخه خيلي خيلي و هميشه خدارو شكر ميكنم.
icon_pf%2823%29.gif

265 - تو فاميلتون دختري هست که شأن من باشه و من بيام خواستگاريش؟
dddddd25r30wi.gif
آره يه دختر دايي دارم خيلي به دردت ميخوره .حسابي هيكلت رو ورزشي ميكنه و رو فرم مياره
a0014.gif

266 - از مرگ ميترسي؟:ترس: نه .مرگ شروع يه زندگي جديده.
267- تا حالا روي برف سر خوردي؟ ( تو جمع ) آره تا دلت بخواد.
268-نقطه ضعف پسرا و نقطه قوتشون چیه ؟ به نظرت دخیا چیطور ؟؟؟ نميگم
icon_pf%2824%29.gif

269- سوالات سخت تر بپرسم؟ بپرس سئوالات زياد سخت نيستن.
icon_pf%286%29.gif

اینام تموم شد ته بعد:نیش:

سوختی؟:تعجب: نه؟:گریه: بسوز دیگه
dddddd25r30wi.gif
وااااااايي
icon_pf%2847%29.gif

خب نگار جان خسته نباشی خیلی اذیتت کردم مهربون:خجالت: خواهش ميكنم.ممنون از سئوالاي با مزه و خوبت.
icon_pf2%20%2856%29.gif

:گل: :گل: :گل:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا