• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هنگام تعطیلات، تغذیه مناسب را تعطیل نکنید

Maryam

متخصص بخش ادبیات
92371931673918283981802161356817222615611.jpg




با فرا رسیدن ایام تعطیلات و مسافرت در این روزها ، دقت در نوع غذا خوردن کم می شود. برای اینکه از سفر خود لذت ببرید، باید انرژی کافی داشته باشید. تأمین انرژی کافی و حفظ سلامت روحی بستگی به غذایی دارد که می خورید و با یک برنامه غذایی غلط ،هم سلامت روحی و هم سلامت بدنی در معرض خطر قرار می گیرند.




برای اینکه در طول سفر برنامه غذایی مناسبی داشته باشید ،توجه به دو نکته ضروری می باشد:

۱- دقت کنید مکانی را که برای اقامت در سفر انتخاب می کنید، آشپزخانه داشته باشد. در این صورت تهیه و پخت غذا، آسان تر می شود.


۲- نکات تغذیه ای زیر را در نظر داشته باشید:

*صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طی روز است.


* اگر تصمیم دارید به یک مکان آفتابی بروید، به میزان کافی اسیدهای چرب ضروری را مصرف کنید، زیرا این اسیدهای چرب ،
کلسیم را با خود حمل کرده و در خون رها می کنند، تا به پوست برسد. این کار سلامتی پوست را تأمین می کند. بهترین منابع اسیدهای چرب شامل : کره حیوانی، روغن زیتون، روغن ذرت، روغن سویا و سایر روغن های گیاهی است.

* از مصرف هر نوع غذای پخته که مدت طولانی در دمای اتاق مانده خودداری کنید مگر میوه و مغزهایی که خود شما پوست یا پوسته ی آن را جدا می کنید. از مصرف میوه هایی که پوست آنها صدمه دیده است، خودداری کنید.


* غذاهای حاوی تخم مرغ خام یا غذاهای پخته نشده مثل مایونز خانگی، بعضی سس ها و برخی دسرها، می توانند خطرناک باشند.


* بستنی تهیه شده درمحل های غیرمطمئن به احتمال زیاد با مواد آلوده همراه است و می تواند باعث بیماری شود. اگربه بهداشت محلی که در آن بستنی تهیه می شود، شک دارید، ازمصرف بستنی خودداری کنید.


* شیر غیر پاستوریزه را قبل از مصرف بجوشانید.


* از یخ استفاده نکنید مگر مطمئن شوید که از آب سالم تهیه شده است.
 
بالا