• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

واكنش تارتار به حكم كميته انضباطي

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: به باشگاه پيشنهاد داده‌ام مقابل استقلال با تيم جوانان بازي کنيم.

00004112.jpg

مهدي تارتار در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد حکم کميته انضباطي و محروميت چهار بازيکن اين تيم اظهار داشت: من چون پاک زندگي کره ام از کسي ترسي ندارم و به دنبال گرفتن حق راه آهن هستم. کميته انضباطي در شرايطي من را جريمه کرده که به هنگام اعلام پنالتي به نفع ما سرمربي و سرپرست تيم پاس داخل زمين شدند اما کميته انضباطي هيچ جريمه اي براي آنها در نظر نگرفته است.
وي افزود: متاسفانه معلوم نيست در اين فوتبال چه مي گذرد. از طرفي مديرروستا به من مي گويد بازيکنان راه آهن او را نزده اند و از سوي ديگر سايت اين باشگاه مي نويسد که از بازيکنان راه آهن به دليل ضرب و شتم سرمربي پاس شکايت کرده اند. اين نشان مي دهد که صداقت در باشگاه پاس نيست.
تارتار ادامه داد: با اين شرايطي که براي راه آهن درست کرده اند براي بازي روز پنجشنبه با استقلال دچار مشکل هستيم. من به باشگاه پيشنهاد داده ام که با تيم جوانان مقابل استقلال بازي کنيم تا اين طريق اعتراض خود را نشان دهيم

بالا