• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

وصیت نامه ای از جنس امروز

Maryam

متخصص بخش ادبیات
چند دقیقه پیش با خوندن این مطلب خنده مهمون لبم شد!
گفتم بذارم اینجا شاید شما هم این شکلی بشید :نیش2::نیش:

________________:گل:

از بوی گلاب بدم می آید، همون آب معدنی کفایت می کند، نگید این رانی هلو دوست داشت، سنگ قبرش رو با رانی بشوریمااا ، نوچ میشه، من از مورچه ها دل خوشی ندارم!
آقایون فامیل، به خاطر من سه متر ریش نزارید!
خانوم های فامیل، خواهشا بالای سر قبرم جیغ و داد نکنید، باور کنید من از همهمه و شلوغی بدم میومد! مردم، گناه که نکردم!
مراسم ختم من رو تو هیج مسجدی نگیرید، راستی آخوند هم نیارید واسه فامیل، دینی کلاس پنجم رو یادآوری کنه!!!
یه دوست دخترم نداریم که بگیم: خبر مرگ مرا با تو چه کس می گوید؟!
توی درایو E عکس دارم، خوراک اعلامیه، عکس پرسنلی نزاریداا، اونا جلب ترحم نمی کنه!
بعد از مرگم هنوز میت رو زمین مونده هارد کامپیوترم رو بزارید تو ماکروفر! یه کاری کنید درایو D بیشتر بترکه! من اندک آبرویی داشتم در این خانواده!!!
یه وقت ساندیس ماندیس دست فامیل ندیداااا ... ساندیس خیلی بده!!!
روی خرما ها پودر نارگیل نریزید، هم شکلش خز میشه، هم بدمزه میشه! همون گردو بزارید لاش خیلی حال میده! (پ ن: هنگام تزئین حلوا دست خود را با آب و صابون بشویید!)
پنج شنبه ها سر خاکم نیاید چه کاریه؟ ترافیکه!
فیس بوکم رو بلاک نکنید، گهگداری باهاش پست بدید بیاد بالا جیگر رفیقام کباب شه!
به اقوام بگویید از اون تکست های مرگ برام بگن: مثلا هنگام دیدن قبرم بگن: خونه ی نو مبارک!
شایعه کنید قبل مرگش بهش الهام شده بود میمره! از اون دیالوگ هاست که مو به تن سیخ می کنه هااا !!
هنگام خاک کردنم یک بیل کوچک کنارم بگذارید، شاید دلم برایتان تنگ شد!!

منبع : پرشین تولز

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
بنشاند...:غش::غش::غش::غش:

بعد از مرگم هنوز میت رو زمین مونده هارد کامپیوترم رو بزارید تو ماکروفر! یه کاری کنید درایو D بیشتر بترکه! من اندک آبرویی داشتم در این خانواده!!!

واسه ما درایو f......:غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
از اون جهت که آره...اولش خنده بود ولی منو یکم به فکر برد خداییش..مث این جمله:

از بوی گلاب بدم می آید، همون آب معدنی کفایت می کند، نگید این رانی هلو دوست داشت، سنگ قبرش رو با رانی بشوریمااا ، نوچ میشه، من از مورچه ها دل خوشی ندارم! :نه::نه:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
با حال بود
من از این جمله خوشم اومد:
توی درایو E عکس دارم، خوراک اعلامیه، عکس پرسنلی نزاریداا، اونا جلب ترحم نمی کنه!

mohammadshamosi

کاربر ويژه
وصیت نامه 000 بدو بدو

وصیت می‌کنم بعد از مرگم .... از بوی گلاب بدم می آید، همون آب معدنی کفایت می کند، نگید این رانی هلو دوست داشت، سنگ قبرش رو با رانی بشوریمااا ، نوچ میشه ! :ناراحت: آقایون فامیل، به خاطر من سه متر ریش نذارید! :نه: خانم های فامیل، خواهشا بالای سر قبرم جیغ و داد نکنید، باور کنید من از همهمه و شلوغی بدم میومد! مردم، گناه که نکردم! :سوت: توی درایو e یه عکس دارم، خوراک اعلامیه، عکس پرسنلی نذاریداا، اونا جلب ترحم نمی کنه! :شاد: بعد از مرگم هنوز میت رو زمین مونده هارد کامپیوترم رو بذارید تو مایکروفر! یا با چکش خردش کنید! یه کاری کنید درایو d بیشتر بترکه! من اندک آبرویی داشتم در این خانواده!!! !! حواستون باشه .... :نیش: روی خرما ها پودر نارگیل نریزید، هم شکلش خز میشه، هم بدمزه میشه! همون گردو بزارید لاش خیلی حال میده! شایعه کنید قبل مرگش بهش الهام شده بود میمره! از اون دیالوگ هاست که مو به تن سیخ می کنه هااا !! :نیش: هر روز الکی بگید خوابمو دیدید که با یه لباس سفید و خندان تو یه دشت سر سبز بودم :giggle: پنج شنبه ها سر خاکم نیاید چه کاریه؟ ترافیکه! فیس بوکم رو بلاک نکنید، گاهی باهاش پست بدید بیاد بالا جیگر رفیقام کباب شه! روحم شاد و یادم گرامی باد ! "فاتحه مع الصلوات"! خدا صبرتون بده :دل شکسته: :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
پاسخ : وصیت نامه 000 بدو بدو

محمد جان خدا 100سال دیگر عمر با عزت بهت عطا فرماید.
من یکی از جیغ زدن خانمها بر سر قبرم متنفرم. باور کنید در خانواده بارها گفته ام هر کی سر قبر من با صدای بلند گریه کرد و یا جیغ کشید بدانید او در زمان زنده بودنم بیشتر من را اذیت کرده و الان عذاب وجدان دارد.
:غش2:همه مانده اند که آنروز چکار کنند؟:غش2:

mohammadshamosi

کاربر ويژه

آقا هوشنگ دور از جونتون ، ایشالله که عمر با برکت داشته باشید و بالای سر خانواده باشید ، در کل این متن طنز بود :نیش: ، حالا حالا ها آرزو و برنامه ها داریم :نیش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

از دست شما پسرا:غش2::غش2::غش2:ولی من اولش ناراحت شدم:نه: آخه ... بی خیال.. بذا خوش باشیم:نیش::شاد::شاد::شاد:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ

exciting.png
exciting.png
exciting.png
exciting.png

0mid

متخصص بخش ورزشی

محمد این متن رو از کجا گرفتی؟ :نیش:
راستشو بگو :50:
اینو من یه جای دیگه خونده بودم همین چند روز پیش :چشمک:
ولی بازم باحال بود دمت گرم:نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
دو موضوع مشابه به دلیل شرکت عزیزان در هر دو مبحث با هم ادغام شدند.

بالا