• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

وطنخواه:‌ اميدوارم رويانيان در پرسپوليس بماند

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
وطنخواه:‌ اميدوارم رويانيان در پرسپوليس بماند

[h=2] پيشکسوت پرسپوليس مي‌گويد تغيير مديريت در سال‌هاي گذشته به اين تيم ضربه زده و اميدوار است رويانيان به کارش در اين باشگاه ادامه دهد.

[TD]
00008737.jpg
[/TD]

رضا وطنخواه درباره انتخاب سرمربي پرسپوليس اظهار کرد: در جلسه اولي که در کميته فني داشتيم، قرار بود گل‌محمدي براي فصل بعد به باشگاه برنامه بدهد که متاسفانه از سمت خود استعفا کرد. بعد از اين موضوع گزينه‌هايي را براي هدايت باشگاه در نظر گرفتيم که به سه دسته تقسيم مي‌شدند. مربياني که از خانواده پرسپوليس هستند، مربيان داخلي ديگري که در تيم‌هاي خود موفق بوده‌اند و مربيان خارجي اين سه دسته را تشکيل مي‌دادند.

به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: نهايتا تا فردا مربي پرسپوليس مشخص مي‌شود که فکر مي‌کنم از قديمي‌هاي باشگاه باشد. اميدوارم مربي بعدي هرچه سريع‌تر کار خود را شروع کند و بازيکنان مورد نظر هم به تيم جذب شوند تا در فصل جديد پرسپوليس با وضعيت بهتري در ليگ حضور پيدا کند و باعث خوشحالي هواداران شود.

وطنخواه با اشاره به اينکه گل‌محمدي عملکرد خوبي در پرسپوليس داشت، گفت: گل‌محمدي براي پرسپوليس زحمات زيادي کشيد و تيم را از رده دوازدهم به هفتم آورد اما در آن روز به خصوص که سرنوشت‌ساز بود، نياز به چند دستيار خبره داشت تا به او کمک کنند که اين اتفاق نيفتاد.

پيشکسوت باشگاه پرسپوليس درباره زمزمه‌هاي رفتن رويانيان از اين باشگاه گفت: به نظر من تغييرات مديريتي در پرسپوليس در چند سال گذشته بيش از حد بوده است. رويانيان در 10 – 20 سال اخير يکي از بهترين مديران کشور بوده و همواره دلسوزانه کار کرده است. اميدوارم در پرسپوليس بماند و بتواند به نحو احسن کارش را ادامه دهد. باشگاه پرسپوليس پرطرفدارترين در آسياست و نمي‌دانم که مسئولان امر در چه فکري هستند. اميدوارم تغييري در مديريت پرسپوليس صورت نگيرد.

وطنخواه درباره شرايطي که از سوي برخي پيشکسوتان براي مربي پرسپوليس ايجاد مي‌شود، گفت: رويانيان جمله‌اي گفت مبني بر اين‌که پيشکسوتان پرسپوليس با هم اجماع ندارند و به نظر من اين حرف درست است. بعضي از قديمي‌هاي اين باشگاه توقع نابه‌جايي دارند. خود من 10 سال در پرسپوليس بازي کردم و اين پرسپوليس بود که باعث شد مربي تيم ملي باشم و بتوانم در خارج مربيگري کنم. حالا قرار است يک نفر سرمربي باشد و سه چهار دستيار هم در کنار او خواهند بود اما بعضي از پيشکسوتان به مربي فشار مي‌آورند. ما بايد به هر کسي که انتخاب مي‌شود، احترام بگذاريم و بدون چشم‌داشتي از او حمايت کنيم.

ورزش3

بالا