• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ويسي: اميدوارم نتيجه خوبي بگيريم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال خوزستان اميدوار است تيمش برابر همنام تهراني‌ خوب نتبجه بگيرد و از بحران خارج شود. او مي‌گويد اين چيزي است که استقلالي‌هاي اصيل هم آن را مي‌پسندند.

[TD="align: left"]
00943628.gif
[/TD]

عبدالله ويسي در خصوص ديدار فردا با استقلال تهران در چارچوب هفته هفتم ليگ برتر گفت: اوضاع تيم ما اصلا خوب نيست و با سه باخت پياپي که داشتيم از نظر روحي و رواني شرايط مناسبي نداريم ولي اميدوارم نمايش مطلوبي ارائه دهيم.

به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: استقلال مثل هميشه تيم خوب و قدرتمندي است که در ليگ و آسيا نتايج خوبي گرفته و حتما براي کسب 3 امتياز به اهواز مي‌آيد.

سرمربي استقلال خوزستان در پاسخ به اين سوال که «در بازي آبي‌هاي تهران و اهواز چه تيمي هوادار بيشتري خواهد داشت»؛ گفت: قطعا هواداران استقلال تهران بيشتر هستند، اما فکر مي‌کنم استقلالي‌هاي اصيل دوست دارند ما برنده بازي باشيم، چون استقلال تهران در بازي‌هاي آينده مي‌تواند امتيازات زيادي را جمع کند.

ويسي تاکيد کرد: وقتي تيمي 3 شکست پياپي را متحمل مي‌شود يعني در بحران است به خاطر همين حتي يک امتياز بازي با استقلال مي‌تواند ما را به حالت عادي برگرداند.

وي در پاسخ به اين سوال که «در تقابل قلعه‌نويي و ويسي چه مربي پيروز خواهد شد »، تصريح کرد: از نظر فني آقاي قلعه‌نويي مربي بزرگي است و هميشه هم کارنامه خوبي داشته، از نظر روحي هم روحيه قلعه‌نويي بهتر از من است و با اعصاب راحت‌تري به اهواز مي‌آيد، اما فکر مي‌کنم تقابل من و قلعه‌نويي زيبا شود.

سرمربي استقلال خوزستان در مورد اينکه « آيا احتمال اين وجود دارد که در آستانه دربي بازيکنان استقلال مقابل تيمش محتاط‌تر بازي کنند»، گفت: صدرصد همين‌طور خواهد بود، بازيکنان دوست ندارند بازي‌هاي بزرگ را از دست بدهند، اما اين مسئله روي کيفيت بازي ما و استقلال اثر نمي‌گذارد.

ويسي با بيان اينکه داور بازي روز شنبه تيمش و استقلال, جوان و خوش‌فکر است؛ اظهار داشت: محمدرضا اکبريان هميشه براي من خوش يمن بوده و قطعا قضاوتش روي روند بازي اثر منفي نمي‌گذارد. در بازي‌هاي گذشته از داوري ضرر کرديم اما من هيچ وقت به اين موضوع اشاره نکردم. اکبريان مي‌تواند از پس بازي ما برآيد.

بالا