• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ويسي: خوب بازي مي‌كنيم، اما نتيجه نمي‌گيريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي صباي قم گفت: تمام کارشناسان معتقدند که تيم ما خوب بازي مي‌کند، اما در نتيجه‌گيري مشکل دارد.
00026246.jpg

عبدالله ويسي در پايان بازي برابر مس کرمان که با نتيجه تساوي يک بر يک خاتمه پيدا کرد در خصوص شرايط بازي اظهار داشت: 6 هفته بود که نتيجه مناسب کسب نکرده بوديم و کمي استرس داشتيم. در اوايل نيمه نخست بازي را از دست داديم، اما در اواخر همين نيمه توانستيم به بازي مسلط شويم و يک گل هم به ثمر برسانيم.

وي ادامه داد: تمام کارشناسان معتقد هستند که تيم ما خوب بازي مي‌کند، اما در نتيجه‌گيري مشکل دارد. شرايط فوتبال به همين گونه است، سپاهان در هفته گذشته مغلوب مس شده بود و در اين هفته موفق شد تراکتورسازي را در تبريز مغلوب کند. البته نبايد از شرايط بد زمين يادگار امام(ره) هم به سادگي عبور کنيم چون اجازه بازي با کيفيت را به ما نمي‌دهد.

ويسي گفت: اعتراضي به داوري نداريم، هرچند که در يک صحنه دارو موقعيت تک به تک تيم ما را خطا اعلام کرد. در مجموع از شرايط قضاوت داور بازي راضي هستم.

سرمربي تيم فوتبال صباي قم افزود: تيم ما مشکل کمبود بازيکن هم دارد. نيکبخت، بختياري‌زاده و بياتي‌نيا را به دلايل مختلف در زمان‌هايي از ليگ در اختيار نداشتيم. تعويض زودهنگام بياتي‌نيا به دليل مصدوميت بود. با توجه به اينکه مسئولان تيم براي فصل آينده از من برنامه خواسته‌اند اگر بتوانم بازيکنان مدنظرم را انتخاب کنم شرايط مناسب خواهد شد.

ويسي خاطرنشان کرد: اگر شرايط براي فصل آينده فراهم شود براي رسيدن به مسابقات آسيايي تلاش خواهيم کرد. البته براي فصل آينده از 3 تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم که هر 3 تيم در حال سقوط هستند.

بالا