• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ويسي: فوتبال ناب خوزستان را امروز ديديم

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سرمربي استقلال خوزستان گفت: هواداران اگر مرا تحمل نکنند به خانه مي‌روم و استراحت مي‌کنم.

[TD="align: left"]
00940775.jpg
[/TD]

عبدالله ويسي پس از شکست سه بر دو تيمش مقابل فولاد خوزستان گفت: بازي از نظر فني خوب بود و دو تيم فوتبال ناب خوزستان را به نمايش گذاشتند. داوري به تيم ما آسيب رساند و گل دوم فولاد بر اثر خطاي بازيکن اين تيم به ثمر رسيد که داور تصميم متضادي گرفت. اين اتفاق شيرازه ما را از هم پاشيد.

به گزارش فارس، وي افزود: فرصت‌هاي گل زيادي داشتيم اما بازيکنان ما چون مي‌خواستند زودتر به گل برسند ترکيب تيم باز شد و گل خورديم. در مجموع بازي خوبي انجام داديم اما نتيجه را واگذار کرديم.

وي خاطرنشان کرد: به هواداران توصيه مي‌کنم صبور باشند چرا که با تغيير ويسي چيزي عوض نخواهد شد. ما فقط از لحاظ روحي مشکل داريم و انشاءالله نتيجه را جبران خواهيم کرد. همه بازي‌ها سخت است. امروز اخراج بازيکنمان شيرازه ما را بر هم ريخت.

سرمربي استقلال خوزستان در مورد اينکه اگر هواداران انتقاد کنند چه تصميمي مي‌گيرد اظهار داشت: هواداران اگر تحمل نکنند مي‌روم به خانه و استراحت مي‌کنم.

بالا