khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال خوزستان ميگويد در بازي دربي تمام تلاش ما امتياز گرفتن از فولاد است تا نشان دهيم لياقت داريم و ميتوانيم از فولادي که صدرنشين است امتياز بگيريم |
[TD="align: left"]
عبدالله ويسي سرمربي تيم استقلال خوزستان در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر فولاد خوزستان اظهار کرد: بازيي که فردا با فولاد برگزار ميکنيم با بازي هفتههاي گذشتهمان بسيار متفاوت است. چرا که فولاد از نظر روحي و رواني بالاتر از ما است و از نظر موقعيت جدولي نيز نسبت به تيم ما بالاتر ميباشد. همچنين اين تيم تجربه دربي را در گذشته داشته است که از اين نظر هم نسبت به تيم ما بالاتر است. اما اين دليل نميشود که ما يک تيم دست و پا بسته و يا شکست خورده باشيم. به گزارش ايسنا،سرمربي تيم فوتبال استقلال خوزستان ادامه داد: تمام تلاش ما اين است که يک بازي جوانمردانه و زيبا از خود به نمايش بگذاريم. تمام بازيهايي که دو تيم همشهري با هم دارند حساسيت آن در بازي معلوم ميشود و هر تيمي که تمرکز بالاتري داشته باشد برنده بازي خواهد بود. وي بيان کرد: به نظر من نتيجه بازيهاي هفتههاي گذشته اعلام نميکند که چه تيمي برنده و يا چه تيمي بازنده است. تمام تلاش ما ارائه يک بازي خوب و جوانمردانه و همراه با امتياز مقابل فولاد است. ويسي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا که پرسيد، به نظر ميرسد تيم استقلال پس از دريافت گل، کاملا به هم ميريزد اين موضوع را چطور ارزيابي ميکنيد گفت: ممکن است در 4 – 5 دقيقه اين اتفاق بيفتد که ما در بازي با نفت در 6 دقيقه 3 گل دريافت کرديم. تيم لاتزيو هم برابر يوونتوس در 4 دقيقه 3 گل خورد. پس اين اتفاقها جزو فوتبال است که پيش ميآيد ما روي اين موضوع با بازيکنان باتجربهمان صحبت کردهايم و اميدوارم در موقعيتهاي حساس که تيم تحت فشار است بتوانيم از اين شرايط خارج شويم و تيممان را جمع کنيم. وي همچنين درباره محرومان و مصدومان تيمش در دربي افزود: در اين ديدار فابيو کارواليو و ادريس ترائوره را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم. همچنين محرومي هم نداريم. سرمربي تيم استقلال خوزستان در پاسخ به اين سوال که نظرتان درباره حضور کيروش در بازي حساس فردا چيست گفت: کيروش مربي تيم ملي است و وظيفهاش است که تمام بازيهاي ليگ را تحت پوشش قرار دهد و اين بازي هم از اين موضوع خارج نيست و حساسيت خاص خود را دارد و اگر به تماشاي اين ديدار بيايد خوشحال ميشويم. وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينکه چرا پس از ديدار با نفت تهران ناراحت بر روي نيمکت نشسته بوديد عنوان کرد: به تيممان شوک وارد شد. من به بازيکنانم از قبل گفته بودم اگر گل نخوريم ميتوانيم از اين بازي حداقل امتياز را به دست آوريم. آن موقع به من شوک وارد شد و شايد تسليم شده بودم و روي نيمکت نشستم که البته اين اتفاق براي هر مربياي پيش ميآيد. من واقعا تمرکزم بر هم خورده بود چرا که تمام فکرم اين بود که بازي مساوي تمام ميشود اما در نهايت گل چهارم تير خلاصي بر من بود. وي در پاسخ به اين سوال که براي مقابله با تيم فولاد چه تدابيري انديشيدهايد و آيا فکر ميکنيد بتوانيد اين تيم را شکست دهيد اظهار کرد: تمام مربيان دنيا در تمام ليگهاي مختلف وقتي بازي دارند حريف را آناليز و نقاط ضعف و قوت آن را بررسي ميکنند که ما هم آن را انجام دادهايم. بازيهاي فولاد را ديدهام. شناخت خوبي نسبت به فولاد دارم و ميتوان بگويم با اين تيم زندگي کردهام و ساختار آن را ميشناسم. ويسي همچنين در پاسخ به اين سوال که چه انتظاري از تماشاگران داريد بيان کرد: اميدوارم تماشاگران يک بازي ناب خوزستاني را ببينند و انتظارم اين است که تيم خودشان را تشويق کنند و بيحرمتي به کسي نکنند. بازي يک شب است و تمام ميشود. سرمربي تيم استقلال خوزستان در پاسخ به خبرنگاري مبني بر اينکه تاکنون نتايج تيم براي شما رضايتبخش بوده است گفت: نتايج راضي کننده نبوده ولي نااميد کننده هم نبوده است. به آنچه ميخواستيم نرسيديم اما فاجعه هم رخ نداده است. ما به يک برد نياز داريم تا به آرمانهايمان برسيم که اميدوارم در بازيهاي آينده بتوانيم به اين موضوع دست پيدا کنيم. |