• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ويسي:نفت و صبا کمتر از حدانتظار بودند

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سرمربي تيم صباي قم گفت:‌ دو تيم نفت و صبا کمتر از حد انتظار ظاهر شدند.

عبدالله ویسی پس از تساوی بدون گل برابر نفت تهران گفت: بازیکنان صبا دچار استرس شدند و تمام توان خود را به خرج دادند تا از این استرس خارج شدند. دو تیم در این بازی کمتر از حدانتظار ظاهر شدند و مساوی نتیجه عادلانه‌ای بود زیرا دو تیم موقعیت چندانی برای گلزنی نداشتند. در این بازی پیروز نشدیم اما شکست هم نخوردیم و هنوز چهارم هستیم.
وی با اشاره به مصدومیت غلامعلی‌زاد گفت: بعد از مصدومیت دروازه‌بانمان خرمالی که دروازه‌بان سوم است به میدان آمد که به خاطر بازی نکردنش و اشتباهاتی که داشت کمی تیم ما دچار مشکل شد.
ویسی در مورد غیبت حامد لک دروازه‌بان ملی‌پوش صبا گفت: لک هم مثل سایر بازیکنان است. من بازی استقلال را آنالیز کردم او روی هر سه گل استقلال مقصر بود و به دلایل فنی در فهرست 18 نفره قرار نگرفت.
سرمربی صبا در مورد کسب سهمیه آسیایی گفت: نگران جایگاه صبا نیستم و خوشبینانه نگاه می‌کنم. 31 هفته است که در بالای جدول هستیم و در سه هفته پایانی هم در بالای جدول می‌مانیم و مقام چهارمی را از دست نمی‌دهیم و سهمیه آسیایی را خواهیم گرفت.
ویسی در مورد ال‌کلاسیکوی امشب گفت: باز هم بارسلونا، رئال مادرید را شکست می‌دهد.

بالا