• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ياوري: سنم زياد است اما جسارت بالايي دارم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مدير فني تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: اگرچه سنم زياد است اما جسارت بالايي هم دارم.

00006909.jpg

محمود ياوري پس از تساوي 2 بر 2 برابر سايپا در جمع خبرنگاران گفت: بازيکنان استيل‌آذين نشان دادند که مي‌خواهند موفق باشند. امروز بازي خوبي انجام داديم. در گذشته اين تيم نوسان زيادي داشت اما امروز بازيکنان نشان دادند که به خودباوري رسيده‌اند. اميدوارم در بازي‌هاي آينده ما مزد زحمات خود را بيشتر بگيريم. شايسته پيروزي برابر سايپا بوديم هر چند به شانس اعتقاد ندارم اما امروز بخت با ما يار نبود.
وي ادامه داد: بازيکنان ما در تجمع در خط مياني و يک‌سوم دفاعي حريف عجله کردند و پشت دفاع ما خالي شد. اگر اينگونه نبود مي‌توانستيم 3 امتياز بازي را بگيريم.
مدير فني و سرپرست تيم استيل‌آذين در مورد اينکه مي‌تواند اين تيم را از سقوط به دسته اول نجات دهد يا نه، گفت: آرزو دست نيافتني است اما فقط مي‌توان اميد داشت. من اگرچه سنم زياد است اما جسارت بالايي هم دارم که در اين شرايط هدايت استيل‌آذين را برعهده گرفتم. اين تيم در بازي‌هاي گذشته زماني که گل اول را مي‌خورد گل‌هاي بعدي را هم دريافت مي‌کرد اما امروز شرايط تيم با گذشته متفاوت است.
ياوري در مورد اينکه به عنوان سرپرست اجازه دارد کنار زمين برود و نکات فني به بازيکنان گوشزد کند گفت: طبق قانون نمي‌توانم بروم اما زماني که ناظر مسابقه حواسش به من نبود کنار زمين مي‌رفتم و دستور تاکتيکي مي‌دادم.

بالا