• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

يك نوع کباب گياهي

shika hime

متخصص بخش جانوران
مواد لازم براي 8 نفر:
ذرت کوچک 8 عدد
کدو سبز 125 گرم
قارچ 450 گرم
پياز ريز 8 عدد
روغن مايع سه قاشق سوپ‌خوري
آب ليمو سه قاشق سوپ‌خوري
مواد لازم براي سس:
روغن مايع سرخ‌کردني دو قاشق سوپ‌خوري
پياز کوچک خرد شده يک عدد
قارچ خرد شده 225 گرم
بادام زميني بي‌نمک 125 گرم بادام
آب 150 ميلي‌ليتر
سس سويا دو قاشق سوپ‌خوري
سس فلفل تند چند قطره
طرز تهيه:
کدوها را به ضخامت 5/2 سانتي متر خرد کنيد و با بقيه سبزي‌ها روي سيخ بکشيد. روغن و آب ليمو را روي آن بماليد و روي منقل يا در کباب پزي که از پيش گرم شده، حدود 10 دقيقه بپزيد.
دو يا سه بار آن را برگردانيد و روغن و آب ليمو روي آن بماليد. پس از آماده شدن با سس تهيه شده آن را سرو کنيد.
طرز تهيه سس:
براي تهيه سس، روغن را گرم کنيد. پياز و قارچ را به مدت هشت دقيقه در آن سرخ نماييد و گاهي هم بزنيد. آن گاه به مدت 30 ثانيه در مخلوط کن، مخلوط کنيد.
بادام زميني را بيفزاييد و به مدت 30 ثانيه ديگر مخلوط کنيد تا به‌طور کامل نرم شود. سپس آب، سس سويا و سس فلفل را به آن اضافه کرده و در يک ماهي تابه روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.
بگذاريد سس به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم بجوشد.
 
بالا