چه سوت و کور شد پاتوق ندیده های چت:122:
س سایه کاربر ويژه 2013 , June 12 #142 این گلا تقدیم به آبجی های گلم :دوست: امین خان شما فقط میتونی از دور نگاشون کنی :65:
س سایه کاربر ويژه 2013 , June 12 #145 الــــــــــــــــــــــــــهی :گل: مراقب خودت باش فاطمه جون:122:
A amin khan مدیر انجمن 2013 , June 12 #147 fateme77 گفت: من دارم میرم تا شب جمعه:122: خداحافظ همگی...:122: کلیک کنید تا باز شود... به سلامت خانم فاطمه:بای:
fateme77 گفت: من دارم میرم تا شب جمعه:122: خداحافظ همگی...:122: کلیک کنید تا باز شود... به سلامت خانم فاطمه:بای:
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , June 12 #150 سلام.:11: خدافظ دختر عزیزم فاطمه جون!! دلم برای دخترم تنگ میشه!:122::نه::گریه:
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , June 12 #153 سایه گفت: سلام فرزانه جون :11: خوبی؟:دوست: کلیک کنید تا باز شود... سلام.:گل: خوبم . ممنون.:توافق::دوست: تو چطوری؟:گل:
سایه گفت: سلام فرزانه جون :11: خوبی؟:دوست: کلیک کنید تا باز شود... سلام.:گل: خوبم . ممنون.:توافق::دوست: تو چطوری؟:گل:
R rain bow girl کاربر ويژه 2013 , June 12 #154 منم ميرم باي باي :بای: يادش بخير به روزايي كه تو چت باكس بوديم
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , June 12 #155 rain bow girl گفت: فرزانه جون خوبي؟ کلیک کنید تا باز شود... خوبم. :گل:ممنون.:دوست: تنکس!:خنده2:
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , June 12 #157 rain bow girl گفت: منم ميرم باي باي :بای: يادش بخير به روزايي كه تو چت باكس بوديم کلیک کنید تا باز شود... آره. یادش بخیر.:ناراحت: خدافظ.:بای: خیلی زود رفتیا!:ناراحت:
rain bow girl گفت: منم ميرم باي باي :بای: يادش بخير به روزايي كه تو چت باكس بوديم کلیک کنید تا باز شود... آره. یادش بخیر.:ناراحت: خدافظ.:بای: خیلی زود رفتیا!:ناراحت:
س سایه کاربر ويژه 2013 , June 12 #159 Fa.Sa گفت: سلام.:گل: خوبم . ممنون.:توافق::دوست: تو چطوری؟:گل: کلیک کنید تا باز شود... مرسیییییییی ما نیز خوبیم :شاد: مهدیه جون خسته نباشید میگم عزیزم بابت پشت سر گذاشتن امتحانات:2: انشاله موفق باشی گلم:دوست:
Fa.Sa گفت: سلام.:گل: خوبم . ممنون.:توافق::دوست: تو چطوری؟:گل: کلیک کنید تا باز شود... مرسیییییییی ما نیز خوبیم :شاد: مهدیه جون خسته نباشید میگم عزیزم بابت پشت سر گذاشتن امتحانات:2: انشاله موفق باشی گلم:دوست: