• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاداش 5 هزار دلاري براي بازيکنان پرسپوليس

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس در صورت پيروزي مقابل الغرافه قطر هر کدام 5 هزار دلار پاداش مي‌گيرند.

[TD="align: left"]
00035959.jpg
[/TD]

مسئولان باشگاه پرسپوليس تصميم گرفتند تا در صورت موفقيت بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس در بازي با الغرافه و شکست اين تيم به هر کدام از بازيکنان‌شان مبلغ 5 هزار دلار پاداش بدهند.

پرسپوليس پيش از اين پس از تساوي خارج از خانه‌اي که مقابل الهلال در عربستان به دست آورده بود به هر کدام از بازيکنانش مبلغ 3 هزار و 500 دلار پاداش داد.

همچنين در خبر ديگري از کاروان تيم فوتبال پرسپوليس جمشيد زارع قائم مقام اين باشگاه در بين دو نيمه بازي ديداري را با مالک باشگاه الغرافه که رييس شبکه تلويزيوني الجزيره هم هست، خواهد داشت و توافقاتي در خصوص همکاري‌هاي مختلف دو باشگاه با يکديگر انجام مي‌دهند.

باشگاه پرسپوليس همچنين هديه‌اي را در نظر گرفته که در ابتداي مسابقه علي کريمي کاپيتان پرسپوليس آن را به کاپيتان تيم الغرافه اهدا مي‌کند. اين هديه تنديسي از باشگاه پرسپوليس و يک بشقاب هنري است.

تيم پرسپوليس عصر امروز (چهارشنبه) ساعت 3 و 15 دقيقه جلسه آناليز بازي با الغرافه را در يکي از اتاق‌هاي لابي هتل ماريوت برگزار کرد و ساعت 16 و 30 به وقت دوحه (18 به وقت تهران) عازم استاديوم الغرافه شد تا براي برگزاري بازي در ساعت 18 و 35 دقيقه به وقت دوحه آماده شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
امین جان یکم به روز باش بازی تموم شد 3-0 به نفع پرسپولیس :بله: :نیش: :شاد:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من بروزم شما بروز نیستید :نیش:
من اینو قبل بازی زده بودم:بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی
نه دیگه بازی ساعت 20:05 شروع شد ولی تو تاپیک رو ساعت 20:08 زدی یعنی 3 دقیقه بعد از شروع بازی :نیش: :غش2:

ارمینا

کاربر ويژه
اره خب مگه مثل استقلای های خسیسن البته تواین سال که هنوزحتی به بردم نداشتن:غش2:

بالا