
در این پارک امکاناتی نظیر رستوران ، باند سلامت پیاده روی به طول ۱٫۵ کیلومتر ، باند دوچرخه سواری به طول ۱٫۲ کیلومتر ، غرفه های خود اشتغالی ، زمین های بازی تنیس، دو زمین فوتبال دستی ، سات های ورزشی ، برکه زیبا، سالن های چند منظوره ، زمین هایی ویژه سایر ورزش ها برای بانوان نظیر بسکتبال ، والیبال ، دوچرخه سواری و غیره در فضایی سبز و مفرح جانمایی شده است.
هدف از این مجموعه ایجاد مرکز فرهنگی تفریحی ویژه خانم ها و خانواده ها و مشارکت بیشتر در مسائل اجتماعی و مدیریت پارک و ایجاد شرایط مساوی برای آنها جهت شکوفایی استعدادها در محیطی امن و آرام روبروی پارک دولت دزفول احداث و راه اندازی شده است.
فضای سبز این پارک با درخت های نارنج زینت داده شده و برکه ای زیبا در میان این درختان و فضای پارک قرار داشته که با وجود پرندگان مختلف در وسط آن جلوه ای ویژه به پارک خانواده دزفول داده است.
در این پارک به مناسبت های مختلف ، مسابقات عمومی متنوعی (مسابقه غذاهای سنتی ، نقاشی و … ) در محوطه زیبا و سالن پارک برگزار می شود .
در انتهای پارک و در میان باند پیاده روی بنای آجری خودنمایی می کند که اولین برج لانه کبوتر دزفول می باشد. تزئینات و مصالح این برج با الگو گیری از معماری سنتی و اصیل شهر تاریخی دزفول ( دزفول شهر آجر ) توسط سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری دزفول ساخته شده است . معماری زیبای آن و نیز نورپردازی برج لانه کبوتر پارک خانواده در شب ، جلوه ای دو چندان به این پارک داده است. اینگونه فضای معماری با حفظ هویت بومی ، در ورودی این پارک که با نقوش چشم نواز سفالی زینت داده شده نیز ، به چشم می خورد.