پاسخ گلمحمدي به شايعه استعفايش [h=2] يحيي گل محمدي انتظار دارد در اين مقطع از پرسپوليس حمايت شود. |
[TD="align: left"]
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، درباره شايعه استعفايش، اظهار کرد: مشکل خاصي وجود نداشت، يک مقدار به خاطر جوي که به وجود آورده بودند ناراحت بودم، اما بازيکنان پرسپوليس در اين مدت زحمات زيادي کشيدند و در يک ماه و چهار روزي که گذشته هشت بازي سنگين انجام دادند. وي ادامه داد: بعد از بازي با ذوب آهن که 120 دقيقه اي شد به بازيکنان فشار آمد هر چند که در بازي با راهآهن حقمان باخت نبود و کيفيت بازيمان خيلي بالا بود. چندين موقعيت 100 درصد گل داشتيم، اما استفاده نکرديم، در بازي ديروز روي اتفاق گل خورديم. گل محمدي در ادامه گفت: فراموش نکنيد که اين تيم همان تيمي است که در جام حذفي سه تيم بزرگ را حذف کرده است. ما سپاهان را بعد از چهار – پنج سال شکست داديم و به سايپا چهار گل زديم که در طول تاريخ باشگاه پرسپوليس بيسابقه بود. اين بازيکنان کارهاي بزرگي را انجام دادند و نسبت به فصل آينده تيم هم خيلي اميدواريم. بازيکنان پرسپوليس نياز به حمايت بيشتري دارند. سرمربي پرسپوليس، تاکيد کرد: فکر ميکنم که در اين مقطع حمايت از انتقاد تند بهتر است. البته سردار رويانيان تا جايي که توانسته است از تيم حمايت کرده است. وي در پاسخ به اين پرسش که چرا امروز در تمرين پرسپوليس حاضر نشديد؟ گفت: يک مشکل شخصي داشتم، ضمن اين که ناراحتي کوچکي هم به وجود آمده بود که رفع شد. در کل ما خودمان را بدهکار هواداران ميدانيم و قبول دارم که در دو بازي گذشته هم عليرغم برتري بر حريف نتايج خوبي نگرفتهايم. گل محمدي در پايان درباره بحثهايي که پيرامون خداحافظي مهدي مهدوي کيا مطرح ميشود، گفت: فعلا نميخواهم در اين باره صحبت کنم. |
ورزش سه