• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاي مرغ و قارچ

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :

آرد سه پيمانه
كره 125 گرم
تخم‌مرغ يك عدد​
نمك يك قاشق مرباخوري
آب سرد به ميزان لازم

طرز تهيه خمير پاي:
براي تهيه خمير پاي، آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن كره، تخم‌مرغ و كمي آب سرد ريخته و كاملا با هم مخلوط مي‌كنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را دو قسمت كرده و هر كدام را با وردنه به اندازه ظرف مورد نظر باز مي‌كنيم. يكي از خميرها را داخل ظرف پهن كرده به صورتي كه تا لبه‌ها بالا بيايد. مواد داخلي پاي را روي آن ريخته سپس خمير دوم را روي مواد قرار داده و لبه‌ها را كاملا مي‌بنديم. روي پاي زرده تخم‌مرغ زده و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم.

مواد لازم داخل پاي:

سينه مرغ يك عدد

قارچ 150 گرم

هويج يك عدد

پياز يك عدد

نخود‌فرنگي پخته‌شده يك پيمانه

سير دو حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

آرد يك قاشق سوپخوري

شير يك پيمانه

طرز تهيه مواد داخل پاي:

اين بار تصميم گرفتم يك نوع پاي خوشمزه كه در آن از مواد مقوي فراواني استفاده شده به شما عزيزان ياد بدهم. براي تهيه اين پاي ابتدا سير و پياز را خرد كرده و با كمي روغن تفت مي‌دهيم. البته اين كار را تا زماني كه سير و پياز فقط كمي نرم شود ادامه مي‌دهيم. هويج را به صورت نگيني خرد كرده و به اين مخلوط افزوده و هم مي‌زنيم. قارچ‌هاي خردشده را ريخته و آنقدر هم مي‌زنيم تا آب قارچ‌ها به صورت كامل كشيده شود. سينه مرغ را خرد كرده و به مواد مي‌افزاييم. اين مخلوط را تا وقتي كه مرغ به طور كامل پخت، تفت مي‌دهيم. نخودفرنگي، نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم. سپس آرد و شير را به مواد مي‌افزاييم و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد غليظ شود.
 
بالا