mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم :
آرد : یک و نیم لیوان
شير : 1/2 لیوان
تخممرغ : 2 عدد
كره : 2 قاشق غذاخوری
بيكينگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
نمك : به ميزان لازم
مواد مياني پای گوشت :
---------------------------
گوشت چرخكرده : 500 گرم
پياز سرخ كرده : 2 عدد
سیب زمینی پخته و خرد شده: 1 عدد بزرگ
جعفري خرد شده : 2 قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي : دو قاشق سوپخوري یا
سس سفید ( بصورت دلخواه ) : 3/4 لیوان
آبليمو : يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل : به ميزان لازم
در صورت تمایل : پنیر پیتزا ( اگه از پنیر استفاده کردین سس سفیذ بزنید )
طرز تهیه
آرد و پ پ را الک کرده
كره و تخممرغ و شیر را مخلوط كرده و هم میزنیم
آرد و بيكينگپودر و نمک الک شده را به تدريج افزوده و هم ميزنيم.
مواد فوق را باهم خوب ورز ميدهيم تا خمير يكدستي بدست آید
مواد میانی :
پیاز را سرخ کرده کمی که طلایی شد گوشت را اضافه کرده
بعد گوشت که تف خورد و پخت چاشنی و ادویه و رب را اضافه میکنیم همراه کمی آب تا بجوشد آخرسر جعفری اضافه کنید
( اگه سیب زمینی آبپز بود با رب با مواد مخلوط کنید و اگه سرخ شده آخرسر به مواد اضافه میشود )
میگذاریم کنار تا خنک شود
1/3 از خمير پای را براي روي مواد مياني كنار گذاشته
قالب كنگرهدار را چرب كرده
( یا از قالب کیک 20 سانتی استفاده کنید یا قالب مافین )
با وردنه خمیر را پهن کرده
2/3 خمير را در كف قالب پهن ميكنيم تا در کف و کنارههای قالب کیک پهن شود با 4 سانتیمتر عمق
مواد میانی را روي خمير داخل قالب ريخته
سپس خمير كنار گذاشته شده را روي مواد پهن ميكنيم .کنارههای خمیر را کمی مرطوب کنید و به سمت پایین فشار دهید تا خوب بچسبد.
روی خمیر را میتونین با زرده تخم مرغ هم آغشته کنید و یکم کنجد بریزید و
با یک چنگال روی پای، رد بیاندازید
و در فر به مدت 45 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد ميگذاريم تا بپزد
آرد : یک و نیم لیوان
شير : 1/2 لیوان
تخممرغ : 2 عدد
كره : 2 قاشق غذاخوری
بيكينگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
نمك : به ميزان لازم
مواد مياني پای گوشت :
---------------------------
گوشت چرخكرده : 500 گرم
پياز سرخ كرده : 2 عدد
سیب زمینی پخته و خرد شده: 1 عدد بزرگ
جعفري خرد شده : 2 قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي : دو قاشق سوپخوري یا
سس سفید ( بصورت دلخواه ) : 3/4 لیوان
آبليمو : يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل : به ميزان لازم
در صورت تمایل : پنیر پیتزا ( اگه از پنیر استفاده کردین سس سفیذ بزنید )
طرز تهیه
آرد و پ پ را الک کرده
كره و تخممرغ و شیر را مخلوط كرده و هم میزنیم
آرد و بيكينگپودر و نمک الک شده را به تدريج افزوده و هم ميزنيم.
مواد فوق را باهم خوب ورز ميدهيم تا خمير يكدستي بدست آید
مواد میانی :
پیاز را سرخ کرده کمی که طلایی شد گوشت را اضافه کرده
بعد گوشت که تف خورد و پخت چاشنی و ادویه و رب را اضافه میکنیم همراه کمی آب تا بجوشد آخرسر جعفری اضافه کنید
( اگه سیب زمینی آبپز بود با رب با مواد مخلوط کنید و اگه سرخ شده آخرسر به مواد اضافه میشود )
میگذاریم کنار تا خنک شود
1/3 از خمير پای را براي روي مواد مياني كنار گذاشته
قالب كنگرهدار را چرب كرده
( یا از قالب کیک 20 سانتی استفاده کنید یا قالب مافین )
با وردنه خمیر را پهن کرده
2/3 خمير را در كف قالب پهن ميكنيم تا در کف و کنارههای قالب کیک پهن شود با 4 سانتیمتر عمق
مواد میانی را روي خمير داخل قالب ريخته
سپس خمير كنار گذاشته شده را روي مواد پهن ميكنيم .کنارههای خمیر را کمی مرطوب کنید و به سمت پایین فشار دهید تا خوب بچسبد.
روی خمیر را میتونین با زرده تخم مرغ هم آغشته کنید و یکم کنجد بریزید و
با یک چنگال روی پای، رد بیاندازید
و در فر به مدت 45 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد ميگذاريم تا بپزد