پرسپوليسيهامراقب باشند،حاشيه درراه است [h=2] رئيس کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليسيها در آستانه عيد نوروز و بازي با داماش مراقب باشند چون حاشيه در راه است. |
[TD="align: left"]
علي پروين در خصوص دو بازي اخير پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليسيها در نيمه اول بازي با راهآهن خيلي خوب بازي کردند اما از فرصتهاي خود خوب استفاده نکردند و نتيجهاي به دست آمد که شايد تساوي در آن عادلانهتر بود. به گزارش فارس،وي افزود: پرسپوليسيها در بازي مقابل مس نيز خوب ظاهر شدند و تا دقيقه 90 حريف را تحت فشار قرار دادند اما نمي دانم چرا وقت اضافه را جزو فوتبال حساب نکردند و باور کنيد همه از اين باخت غافلگير شدند. به نظرم چون پرسپوليس ديگر نميتواند جزو تيم هاي بالاي جدول باشد تمرکز خود را از دست داد. پروين ادامه داد: متاسفانه تنها مسئلهاي که نگرانش بودم به سراغ پرسپوليس آمد. حاشيه هميشه دشمن پرسپوليس بوده و در آستانه عيد نوروز و بازي حساس با داماش دوباره به سراغ قرمز پوشان آمدم. من از همه قرمزپوشان ميخواهم با رويانيان همراه شوند و با يکدلي، تلاش و کوشش اين حواشيها را زير پا له کنند و به بازيهاي بعدي فکر کنند. وي افزود: انشاءالله تيم يحيي گل محمدي هم با توجه به اينکه تا الان بد کار نکرده بلند ميشود و دل هواداران پرسپوليس را شاد خواهد کرد. فقط باز هم تاکيد مي کنم پرسپوليسيها به گوش باشند و بازيکنان اين تيم به هيچ چيزي غير از بازي شانزدهم و قهرماني در جام حذفي فکر نکنند چون حاشيه در پرسپوليس برخيها را خوشحال ميکند. وي در خصوص خداحافظي مهدويکيا از فوتبال نيز گفت: مهدي يکي از بهترين شاگردان من بود و براي او هميشه مثل همه بچههايي که با هم کار کردند آرزوي موفقيت ميکنند. انشاءالله سربلندي او را در راهها و مسيرهاي ديگر فوتبال ببينيم. |
ورزش سه