• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرسپولیس ملوان را شیش تایی کرد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
3

پرسپولیس با یحیی گل‌محمدی پرقدرت استارت زد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پرسپولیس در مرحله یک هشتم جام حذفی امروز عصر میزبان ملوان بود و در پایان توانست با نتیجه 6 بر صفر این تیم شمالی را از پیش رو بردارد.

این نخستین بازی پرسپولیس با مربی‌گری یحیی گل‌محمدی بود.

در این دیدار هادی نوروزی 2 گل (دقایق 2 و 50)، کریم انصاری 3 گل (دقایق 19، 76 و 80) و غلامرضا رضایی (83) 6 گل پرسپولیس را در این دیدار به ثمر رساندند.

پرسپولیس در این دیدار عملکرد خوبی ارائه کرد و نقطه قوت این تیم خط میانی‌اش با حضور علی کریمی، محمد نوری و رضا حقیقی بود.

در این دیدار کریم انصاری فرد، علی کریمی و امیرحسین فشنگچی از پرسپولیس و بابک پورغلامی و پژمان نوری از ملوان کارت زرد گرفتند ودر یکی، دو صحنه تصمیم‌های محسن ترکی در محوطه 18 قدم پرسپولیس با اعتراض شدید بازیکنان ملوان روبه‌رو شد.

مازیار زارع که پیش از بازی صحبت‌های جنجالی را علیه پرسپولیس انجام داده بود در این بازی نتوانست کاری از پیش ببرد و در نیمه دوم از زمین بازی خارج شد.

پرسپولیس با این پیروزی به مرحله بعد رفت و باید در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف نفت تهران برود. پرسپولیس در صورت پیروزی در آن بازی به مصاف برنده دیدار شهرداری یاسوج و ذوب آهن برود.

منبع:ایسنا

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
وای محشر بودیم دم همشون گرم :داغ::39:

با اینکه از توهین خوشم نمیاد اما مازیار حقش بود این بازی رو خودش شروع کرد بی چشم و رو بازی در اورد واقعا ضایع شدنش حال داد:ایول:

شیش تاییها شیش تاییها
:50::پرسپولیس:

تبریک به همه قرمزها
:شاد:

0mid

متخصص بخش ورزشی
ایول واقعا خیلی حال کردم :شاد:
گل چهارم رو که زدیم من گفتم مطمئن باشین 6 تایی میشن :0mid:
کلا پرسپولیس خوب 6 تایی میکنه :قلیون:

خلاصه به همه پرسپولیسیا تبریک میگم :شاد:
امیدوارم بتونیم تو جام حذفی خوب نتیجه بگیریم و قهرمان بشیم

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
با اینکه از توهین خوشم نمیاد اما مازیار حقش بود این بازی رو خودش شروع کرد بی چشم و رو بازی در اورد واقعا ضایع شدنش حال داد

ولی کار تماشاچیا بد بود باید قبول کنیم . :سوت:

کلا پرسپولیس خوب 6 تایی میکنه

آره واقعا . نمیبره نمیبره بعد یه دفعه یه تیمو شیش تایی میکنه مثل بازی با پیکان .

منم به همه تبریک میگم :شاد:

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اتفاقا با مصاحبه ای که بعد از بازی ازش دیدم میگم حقش بود هر چی شد:بای:

تماشاچیا انقدر گفتن گل نزن بیچاره رضایی تک به تک رو خراب کرد :خنده2:

تازه هر وقتم کریم هتریک کرده ما شیش تا زدیم
:احترام:

واقعا تنها بازی بود که این فصل به من چسبید حال کردیم واقعا:شاد2:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
281676_396339440443786_139804468_n.jpg
دوستان این چی میگفت؟؟
گرون برای ما تموم میشه؟جادوگر چی گفت؟اها تو زمین نشونت میدیم.
بعله میگن جوجه رو اخر پاییز میشمارن اینه هااا

بالا