• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست به روش سبدی

sana252

New member
w0daokajxlbdzgweuv.jpg
مزایا و معایب پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست به روش سبدی.
نحوه پرورش کرم خاکی در سبد:
با توجه به اینکه در روش پشته نیاز به فضای زیادی وجود دارد تولید کنندگان به به روش سبدی روی اوردند که از چندین نظر نتیجه بهتری نسبت به روش های مشابه داشته ولی مشکلات خاص خود را نیز دارد.
اولین تفاوت در مساحت مورد نیاز برای فارم شماست .در روش سبدی شما برای نگهداری 500 عدد سبد به فضایی در حدود 30 متر نیاز دارید.درست است فقط 30متر.و این در حالیست که برای تولید همین مقدار کرم در روش پشته ای به چند صد متر فضا نیاز است.

البته در روش سبدی معمولا از فضای مسقف استفاده میشود.
پس شما تقریبا در هر جایی میتوانید اینکار را انجام بدهید. از انباری گرفته تا زیرزمین و غیره.
نکته بعدی میزان گردش هواست که در روش سبدی بخوبی انجام میشود و باعث بالا رفتن راندمان (بهره وری) میشود .
همین گردش هوای بالا باعث از دست رفتن رطوبت سبد ها میشود . در روش سبدی بدلیل اینکه گردش هوا بخوبی انجام میشود نیاز به رطوبت بالاست.پس بسته به اینکه شما در چه منطقه اب و هوایی زندگی میکنید ممکن است مجبور به آب دهی روزانه شوید.در حالیکه در روش پشته بالا بردن رطوبت به راحتی انجام میگیرد ولی در روش سبدی شما باید تک تک سبد ها را اب بدهید.البته اینکار زمان زیادی از شما نمیگیرد.
نکته بسیار مهم دیگه هزینه خود سبد است که به هزینه ی اولیه شروع کار اضافه میکند.
در مجموع تفاوت های زیادی در نحوه نگهداری روش سبدی وجود دارد که در اولین فرصت بر روی سایت قرار میگیرد ولی بطور خلاصه میتوان گفت که پرورش کرم روش سبدی را در هر جایی با حداقل فضای ممکن میتوان حتی در خانه ی خود اجرایی کرد ولی این روش تا حدودی گران تمام میشود و نیاز به نیروی کار بیشتری دارد و در عوض در پایان شما از راندمان بالاتری برخوردار خواهید بود.
 
بالا