• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پروين: فوتبال ما هر چه دارد از همين مردم دارد

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
پروين: فوتبال ما هر چه دارد از همين مردم دارد
[h=2] عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: حمايت همه‌جانبه هواداران از پرسپوليس در فصل جاري، اصلي‌ترين عامل صعود پرسپوليس به فينال و اوج‌گيري دوباره تيم بود.

[TD]
00005518.jpg
[/TD]

علي پروين پس از جلسه عصر روز گذشته هيات مديره، در گفت‌وگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس عنوان کرد: نشست بسيار خوبي بود که بيشتر درباره وضعيت تيم فوتبال و نحوه برگزاري فينال جام حذفي با هم گفت‌وگو کرديم. بنده اميدوارم در هفته‌هاي پاياني ليگ و فينال جام‌حذفي تصميماتي عادلانه گرفته شود و همه باشگاه‌ها و تيم‌ها به حق خود برسند و تيمي ضرر نکند.

به گزارش ايسنا ، وي افزود: فعلا برنامه‌اي اعلام شده و قرار است تصميم‌هاي ديگري هم درباره فينال و دو هفته پاياني ليگ گرفته شود که اميدواريم منافع تمام تيم‌ها در اين تصميم‌ها ديده شده باشد.

علي پروين درباره نتايج اخير تيم فوتبال پرسپوليس تصريح کرد: به يحيي و شاگردانش خسته نباشيد مي‌گويم. آنها در جام‌حذفي واقعا نتايج خوبي گرفته و بازي‌هاي خوبي را هم به نمايش گذاشتند. مي‌بينيم که بچه‌ها با تمام توان و تلاش براي سربلندي پرسپوليس زحمت مي‌کشند و همين موضوع باعث شده تا عملکرد بهتري نيز داشته باشند. فعلا که يحيي، دو سه روزي تمرين‌ها را تعطيل کرده و ما اميدواريم با برگزاري بازي‌هاي تدارکاتي و ديدار با ملوان، با شرايط خوب و آمادگي کامل در مسابقه فينال جام حذفي حاضر شويم. آرزو مي‌کنم پرسپوليس قهرمان شود و يحيي و شاگردانش و هواداران پرسپوليس خوشحال و سربلند باشند.

رييس کميته فني باشگاه پرسپوليس در پايان گفت: مي‌خواهم از هواداران تشکر کنم. يادمان نمي‌رود آنها چه کردند. تيم تا رده دوازدهم جدول پائين آمده بود، تعارف که نداريم دست‌ودل‌مان مي‌لرزيد و شرمنده مردم بوديم ولي آنها نه تنها پرسپوليس را تنها نگذاشتند که مي‌ديديم در آن شرايط تيمي که بيشترين تماشاگر را در استاديوم داشت، پرسپوليس بود. هواداران تا دقيقه 90 از تيمشان حمايت کردند و همين باعث شد، در دو، سه بازي مهم در دقايق پاياني به گل و پيروزي برسيم. حمايت همه‌جانبه هواداران در فصل جاري و در آن شرايط بحراني اتفاقي بود که تا ابد يادم نمي‌رود و همه جامعه فوتبال آن را به خاطر خواهند داشت. فوتبال ما هر چه دارد از همين مردم دارد. من وظيفه خود مي‌دانم به عنوان يکي از اعضاي خانواده بزرگ پرسپوليس از اين هواداران تشکر کنم و بدون تعارف بايد بگويم علاوه بر زحمات مجموعه مديريتي باشگاه، کادر فني و بازيکنان، اين هواداران بودند که با حمايت همه‌جانبه خود تاثير زيادي در اوج‌گيري پرسپوليس و صعود به فينال جام حذفي داشتند. انشاءا... که اين تيم قهرمان مي‌شود و هواداران براي تيم محبوبشان جشن قهرماني مي‌گيرند.

ورزش 3

بالا