• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پروین میکده بازیگر پیشکسوت سینما درگذشت

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]پروین میکده بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون بر اثر سرطان کبد درگذشت.
20140312140810_===================.jpg

به گزارش سينما خبر، پروین میکده بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون بر اثر بیماری سرطان کبد درگذشت.

بنابراین گزارش، وی در روز 19 اسفند ماه در سکوت خبری در بیمارستان شهریار درگذشت و سرانجام صبح امروز در قطعه هنرمندان بهشت زهرا آرام گرفت.

پروین میکده در سال 1314 متولد شد. پدرش سرهنگ ابوالقاسم میکده علاقه زیادی به موسیقی ایرانی داشت و به همین علت فرزندانش را با آن آشنا کرد. او سال دوم دبیرستان را پشت سر گذاشته بود که ازدواج او را از ادامه تحصیل بازداشت، اما در فعالیت‌های علمی و هنری شرکت می‌کرد.

این هنرمند فقید در فیلم‌هایی از جمله چه خوبه برگشتی، گناهکاران، پوپک و مش ماشاءالله،خاله سوسکه،بیداری،پسر تهرونی،دلداده، توفیق اجباری،بی وفا، خوابگاه دختران، عروس فراری، بانوی من،شام آخر، مربای شیرین، من ترانه پانزده سال دارم، همسر دلخواه من، عشق شیشه‌ای، زخمی، مرد عوضی، بالاتر از خطر، روزی که خواستگار آمد، افسانه دو خواهر، عبور از تله و... به ایفای نقش پرداخ

parisa

متخصص بخش
خدارحمتش کنه
اصلاصدا سیماا اطلاع رسانی نکرد..
بازیگرخوبی بود

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]درگذشت و خاکسپاری پروین میکده در سکوت خبری

درگذشت و خاکسپاری پروین میکده در سکوت خبری!
پروین میکده در سال ۱۳۱۴ متولد شد. پدرش سرهنگ ابوالقاسم میکده علاقه زیادی به موسیقی ایرانی داشت و... پروین میکده بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت و در سکوت خبری در قطعه هنرمندان آرام گرفت.

پروین میکده بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت و در سکوت خبری در قطعه هنرمندان آرام گرفت.

او متولد ۱۳۱۴ تهران بود و طی دو روز اخیر در سکوت خبری درگذشت.

طبق اعلام بستگان این هنرمند؛ او 19 اسفند ماه در بیمارستان «شهریار» به دلیل سرطان کبد از دنیا رفت و امروز 21 اسفند ماه در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد.

پروین میکده در سال ۱۳۱۴ متولد شد. پدرش سرهنگ ابوالقاسم میکده علاقه زیادی به موسیقی ایرانی داشت و به همین علت فرزندانش را با آن آشنا کرد. او سال دوم دبیرستان را پشت سر گذاشته بود که ازدواج او را از ادامه تحصیل بازداشت، اما در فعالیت‌های علمی وهنری شرکت می‌کرد.

او همچنین در «انجمن ایران و فرانسه» در ارتباط با آموزش زبان فرانسه، «تئاتر نصر» در ایفای نقش‌های فولکلوریک (محلی شمالی) کار کرده است.

چه خوبه برگشتی، گناهکاران، پایتخت، خانه بدوش یک خانواده محترم،پوپک و مش ماشاالله،خاله سوسکه،بیداری،پسر تهرونی،دلداده، توفیق اجباری، بی وفا ، خوابگاه دختران، عروس فراری،بانوی من،شام آخر،مربای شیرین، من ترانه پانزده سال دارم، همسر دلخواه من، عشق شیشه‌ای،زخمی،مرد عوضی،بالاتر از خطر ،روزی که خواستگار آمد،افسانه دو خواهر،عبور از تله و... از جمله فیلم‌ها و سریال‌هایی بود که در آن به ایفای نقش پرداخته بود.

بالا