چه كار ميكني اگه بفهمي يكي از اينا پشتت چسبيده؟:48:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , August 7 #1 چه كار ميكني اگه بفهمي يكي از اينا پشتت چسبيده؟:48:
م مهری کاربر ويژه 2012 , August 7 #4 من اول داد میزنم:ترس:بعد سعی میکنم ازخودم دورش کنم واااااااااای ترسناکه.
م مهشید کاربر ويژه 2012 , August 7 #5 من واقعامیترسم جییییییییییییییییییییییییییغییییییییییییییییییییییییی میزنم که عالم بفهمه :ترس::ترس:
N naznaz کاربر ويژه 2012 , August 7 #6 برا من یه بار پیش اومده...خداییش به این بزرگی نبود ولی ملخ خیلی بزرگی بود که یه نفر از قصد انداخت روم که اذیتم کنه ولی اون لحظه تونستم خودم رو کنترل کنم و با دست از رو لباسم به زحمت بکنمش...سخت بود ولی هرطوری بود جیغ نزدم:9:
برا من یه بار پیش اومده...خداییش به این بزرگی نبود ولی ملخ خیلی بزرگی بود که یه نفر از قصد انداخت روم که اذیتم کنه ولی اون لحظه تونستم خودم رو کنترل کنم و با دست از رو لباسم به زحمت بکنمش...سخت بود ولی هرطوری بود جیغ نزدم:9:
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , August 7 #7 این چه جور جونوریه:تعجب: از ماقبل تاریخ اومده من که فقط جیغ می زنم:ترس:
S samin کاربر ويژه 2012 , August 9 #9 من كه با همين عكسشم جيغ ميكشم خدا نياره روزي كه از اينا واقعا ببينم