پــــــــــدر تنها مَـــــردی ست که همیشه میگوید :
دلم میخواهد روزی برسد که تو فقط در سایه ی من معنی پیدا نکـــنی
روزی کــه تـــــو یک " زن " باشی نه اینکه تنهــــا زنِ کســـــی باشی ...!!!
♥ ♥
این جمله رو امروز دیدم که خیلی خوشم اومد
اول سرسری خوندم ولی بعد دیدم نه برای من واقعیت داره!!
البته شاید پدرم هیچ وقت این جمله رو نگه ولی تمام اعمال و رفتاری که با من داره نشوندهنده اعتقادش به این جمله ست!
دقت کردین که مامانامون همه ش تو فکر شوهر دادن ما هستند و اینکه اگه شوهر نکنیم خوشبخت نمیشیم ولی بابامون اینطوری نیست!
بابامون ما رو تشویق می کنه برای زندگی و حتی خطر کردن اما مامانمون همه ش مواظبمونه که مبادا سر انگشتمون کمی زخمی بشه!
ما دخترا همیشه وقتی می خندیم و شادیم به چشم بابامون یک دختر موفق و خوشبخت هستیم ولی برای مامان تا شوهری کنارمون نباشه موفقیت یک دختر معنا نداره!
بابا میگه کار کن درس بخون موفق باش خودت باش ولی مامان تاکید می کنه خوشگل باش شیک باش آداب رو رعایت کن
اینا رو که می گم منظورم این نیست که باباها بهتر از مامانا هستند.. نه اصلا!
فقط می خوام بگم که همونطور که مامانا عاشق بچه شونن باباها هم عاشق بچه شونن فقط شیوه عشق ورزیدنشون متفاوته!
و ما بچه ها به هر دو عشق نیازمندیم
دلم میخواهد روزی برسد که تو فقط در سایه ی من معنی پیدا نکـــنی
روزی کــه تـــــو یک " زن " باشی نه اینکه تنهــــا زنِ کســـــی باشی ...!!!
♥ ♥
این جمله رو امروز دیدم که خیلی خوشم اومد
اول سرسری خوندم ولی بعد دیدم نه برای من واقعیت داره!!
البته شاید پدرم هیچ وقت این جمله رو نگه ولی تمام اعمال و رفتاری که با من داره نشوندهنده اعتقادش به این جمله ست!
دقت کردین که مامانامون همه ش تو فکر شوهر دادن ما هستند و اینکه اگه شوهر نکنیم خوشبخت نمیشیم ولی بابامون اینطوری نیست!
بابامون ما رو تشویق می کنه برای زندگی و حتی خطر کردن اما مامانمون همه ش مواظبمونه که مبادا سر انگشتمون کمی زخمی بشه!
ما دخترا همیشه وقتی می خندیم و شادیم به چشم بابامون یک دختر موفق و خوشبخت هستیم ولی برای مامان تا شوهری کنارمون نباشه موفقیت یک دختر معنا نداره!
بابا میگه کار کن درس بخون موفق باش خودت باش ولی مامان تاکید می کنه خوشگل باش شیک باش آداب رو رعایت کن
اینا رو که می گم منظورم این نیست که باباها بهتر از مامانا هستند.. نه اصلا!
فقط می خوام بگم که همونطور که مامانا عاشق بچه شونن باباها هم عاشق بچه شونن فقط شیوه عشق ورزیدنشون متفاوته!
و ما بچه ها به هر دو عشق نیازمندیم
![](http://www.freesmile.ir/smiles/423716_268.gif)