• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پورشه کاین جدید در تهران رونمایی شد + گزارش تصویری

maksemos

متخصص بخش خودرو
پورشه کاین جدید در تهران رونمایی شد + گزارش تصویری

مراسم رونمایی از پورشه کاین جدید در مرکز پورشه ایران برگزار شد. این مراسم که با ورود اتومبیل های میهمانان که در میان آنها تعداد زیادی از مدل های پورشه نیز دیده می شدند به محل مجموعه معین موتورز واقع در کیلومتر 11 جاده مخصوص آغاز گردید و در محل پارکینگ تعدادی پورشه کاین برای انتقال مهمانان به سالن اصلی منتظر بودند.
به گزارش وب سایت خبری «مجله ماشین»، در این مراسم یک دستگاه کاین سفید رنگ در میان نور افشانی وارد فضای نمایشگاه شد و پس از آن امکان بازدید از تعمیرگاه نیز برای بازدید کنندگان فراهم آمد.

maksemos

متخصص بخش خودرو
m-1-9060.jpg

Alireza

کاربر ويژه
مرسی از این گزارش خوب ...
من پورشه کاین رو اصفهان دیده بودم ، الان یادم اومد که بذار یه توضیح بیشتر به علاقمندای خودرو هم بدم درباره این ماشین ...
پورشه کاین 5 مدل داره که از 500 اسب بخار با تاپ اسپید 278 کیلومتر در ساعت و طی کردن مسیر با سرعت 1-100 در زمان 4.7 ثانیه به نام کاین توربو شروع میشه تا به پایین تر ...
توی تهران یا بهتر بگم ایران تنها رقیبیه که میتونه هم تراز با bmw xx باشه با اینکه من شخصا طرفدار bmw هستم ولی نمیشه هیچ چیز از ارزش های این ماشین زیبا کم کرد ...

کاین ، توربو :

beijing-2008-porsche-cayenne-turbo-s.jpg

و برای علاقمندانی که میخوان بدونن سریع ترین محصول این شرکت چیه باید بگم که اسم این ماشین پورشه 911 GT2 RS هست ...
با نهایت سرعت 330 کیلومتر در ساعت و زمان رسیدن سرعت به 100 فقط 3.5 ثانیه هست ... ^__^

59497298296204503925.jpg

83146919989436042563.jpg

53898953397473787021.jpg

بالا