• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پوکی استخوان!!!!!

ناهید

متخصص بخش

دکتر "فورمن": شیر از پوکی استخوان جلوگیری نمی کند




pyramid-dairy.jpg
دکتر فورمن،پزشک بسیار محترمی در ایالات متحده آمریکا هستند که در زمینه پیشگیری و درمان چاقی و دیگر بیماریها تخصص دارند و این کار را از طریق تغذیه و درمانهای طبیعی انجام میدهند؛ ایشان در بسیاری از برنامه های رادیویی و تلویزیونی آمریکا شرکت کردند، و چندین کتاب در مورد تغذیه نوشته اند که کتابهای پرفروش "خوردن برای زیستن،" "فرزندتان را در برابر بیماری مقاوم کنید"، "حفاظت از زندگی در مقابل کلسترول"، "خوردن برای سلامتی" میباشند.








پوکی استخوان، بیماری ای که استخوانها شکننده و ضعیف میشوند، در سراسر جهان، ۲۰۰ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. دکتر فورمن در مورد این بیماری و نحوه پیشگیری از آن نظرات خود را بیان میدارند:
این اطلاعات غلط را به ما گفته اند که شیر، از پوکی استخوان پیشگیری میکند و مصرف کلسیم در مقابل این بیماری، از ما حفاظت میکند...

اما این بیماری بیشتر به میزان ویتامین دی و ورزش ربط دارد، نه به مصرف شیر و کلسیم.
افرادی که کلسیم مورد نیاز خود را از شیر بدست آورده و محصولات حیوانی میخورند، تولید اسید بدن آنها زیاد میشود، این اسید به طور پنهان در دستگاه هاضمه آنهاست، که در واقع توسط میزان پروتئین بالای محصولات حیوانی تولید میشود و این پروتئین زیاد، فشار زیادی به کلیه ها می آورد، و اسید سبب میشود که کلسیم بیشتری از استخوانها برداشته شود و ما به این شکل با رژیم حاوی محصولات حیوانی دارای پروتئین زیاد، کلسیم را از طریق ادرار از دست میدهیم.
لذا اگر غذای ما پروتئین زیادی داشته باشد، کلسیم زیادی از دست میدهیم. ما در رژیم مان به کلسیم نیاز داریم. اما بیشتر به ویتامین دی و دیگر موادی که در گیاهان سبز موجود است، نیازمندیم، زیرا این سبزیجات، و دانه های کنجد نیز کلسیم زیادی دارند، ویتامین "کا" دارند، و دیگر مواد فیتوشیمیایی که برای سلامت استخوان شما مفید هستند.

لذا پیام مهم در اینجا این است که برای درمان پوکی استخوان تنها به دارو اکتفا نکنید، فکر نکنید که کلسیم میتواند شما را درمان کند و نوشیدن شیر در مقابل بیماری از شما محافظت میکند، اینطور نیست!
osteo.jpg
باید به شدت ورزش کنیم، باید راه برویم، بپریم و نرمش کنیم تا استخوان های ما و پاها و کمرمان قوی شود. باید به مقدار کافی ویتامین دی استفاده کنیم و گیاهان سبز مصرف نماییم، و آجیل و دانه. و فرمول محافظت کامل در مقابل پوکی استخوان همین است.

تقریباً ۹۰ درصد از ویتامین "دی" بدن، از طریق پوست جذب میشود، که از انوار ماورا بنفش خورشید میباشد. اما متأسفانه روش زندگی مدرن سبب شده که بسیاری از مردم وقت خود را کمتر در طبیعت و در معرض نور، سپری کنند.

کمبود ویتامین دی، به مشکلی جهانی تبدیل شده است.
به این خاطر که بسیاری از مردم ما در محل های سربسته کار میکنند و ویتامین دی از طریق نور خورشید به دست می آید. در چند سال اخیر، متوجه شدیم که کمبود ویتامین دی، با میزان بالای بیماری قلبی و سرطانها ویتامین دی دریافت داشته اند. لذا اگر تمام مدت در محل زندگی و محل کارتان بدون نور آفتاب هستید، لطفاً از در ارتباط است. لذا بسیار مهم است که مردم مطمئن شوند که به اندازه کافیمکمل های ویتامین دی استفاده کنید، زیرا در مواد غذایی نیز به اندازه کافی ویتامین نیست. این ویتامین فقط از نور خورشید بدست می آید.
هیچ موجودی بطور طبیعی بعد از سن از شیر گرفتن، شیر نمی نوشند و هیچ موجودی بطور طبیعی شیر جانداران دیگر را نمی خورد.
نوشیدن شیر گاو با امراض قلبی، برخی از انواع سرطان، دیابت و حتی پوکی استخوان در انسانها مرتبط است، که اینها بسیاری از بیماری هایی هستند که صنعت لبنیات ادعا می کند که محصولاتش از آنها جلوگیری می کنند!
محتوای بالای پروتئین حیوانی شیر، در حقیقت باعث می شود تا کلسیم از بدن جدا گردد. بر طبق یک آنالیز شواهد از دانشکدۀ پزشکی هاروارد، شیر از پوکی استخوان جلوگیری نمی کند؛
بررسی نشان می دهد که کشورهایی که جذب کلسیم کمتری دارند (فقط 300 میلی گرم در روز) نسبت به کشورهایی که میزان مصرف کلسیم بالاتری دارند کمتر در معرض شکستگی های استخوان کفل هستند (که نشانی از پوکی استخوان است).
Dr.%20Fuhrman.jpg

جایگزین های لبنی خوشمزه :
شما می توانید تمام کلسیم مورد نیازتان را از دنیای گیاهان تامین کنید:
کلم بروکلی، انواع کلم ها، لوبیاها، بسیاری از برگهای سبز سبزیجات، بادام، شیر سویا، توفو، همه منابع خوبی هستند.
 
آخرین ویرایش:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
بیماری که با زندگی مدرن می آید

191006.jpg

پرداختن به ورزش‌هایی نظیر دویدن، کار با وزنه به همراه مصرف مقدار کافی پروتئین و کلسیم می‌تواند روند ایجاد و تداوم این عارضه را کم نموده و بر تراکم استخوانی بیافزاید.


رحمان سوری دکترای تخصصی فیزیولوژی ورزشی و استاد دانشگاه تهران گفت: در سالهای اخیر پوکی استخوان به عنوان یکی از مشکلات شهروندان به ویژه در زندگی شهرنشینی محسوب می‌شود، که بعد از سن ۳۰ سالگی افزایش و از سن ۵۰ سالگی با سرعت بیشتری به اوج افزایش خود می‌رسد. وی در ادامه گفت: معمولا این روند به دلیل تغییر در تعداد و فعالیت برخی از سلول‌ها در بافت استخوانی و هورمون‌ها اتفاق می‌افتد.

وی همچنین افزود: شیوع این بیماری در زنان بیش از مردان بوده که با تغییر در برخی از عوامل از جمله: کم تحرکی و فعالیت‌های استاندارد، کاهش وزن بدن در سنین جوانی تا کمتراز۴۰ کیلوگرم، رژیم غذایی نامناسب و کمبود ویتامین D، مصرف موادی نظیر نوشابه‌های گازدار که دارای مقادیر بالایی از اسید فسفریک هستند، تسریع می‌شود. وی در ادامه تصریح کرد: این روند در صورت پیشرفت منجر به کاهش تراکم و تخلل پذیری بیشتر در استخوان‌های بدن به ویژه استخوان‌های ران و لگن می‌باشد.

وی افزود: پرداختن به ورزش‌هایی نظیر دویدن، کار با وزنه به همراه مصرف مقدار کافی پروتئین و کلسیم می‌تواند روند ایجاد و تداوم این عارضه را کم نموده و بر تراکم استخوانی بیافزاید. وی در پایان خاطر نشان کرد: در صورت افزایش سن و بروز چنین عارضه‌ای امکان درمان به روش‌های معمول وجود ندارد و نیاز به درمان از طریق هورمون درمانی یا اقدامات جراحی افزوده می‌شود به همین دلیل بهتر است قبل از اتفاق چنین رویدادهایی از آن پیشگیری نمود زیرا جزو عوارض و بیماری‌هایی است که درمان آن بسیار کند و پرهزینه و با درصد بهبود نسبتا کمتری همراه است.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ



 

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
آتش زیر خاکستری که کهنسالان را تهدید می‌کند

دکتر سید کاظم چابک جراح زانو و آسیب‌های ورزشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
گفت: خانم‌ها بعد از سن یائسگی و در آقایان چنانچه درد استخوان در کل بدن داشته باشند باید مورد سنجش تراکم استخوان قرار گیرند.

دکتر چابک با بیان اینکه ۵۰درصد افراد بالای ۷۰سال دچار پوکی استخوان هستند، افزود: هر اندامی که فعالیت بیشتری داشته باشد استخوانش محکمتر می‌شود مثلا تنیسور‌ها تراکم استخوان‌های دستشان بیشتر است بنابراین یکی از فاکتورهای موثر در دچار شدن به پوکی استخوان عدم تحرک است و از دیگر عوامل ایجاد این عارضه چاقی و تغذیه نامناسب است.

دکتر چابک اذعان کرد: برای پیشگیری از پوکی استخوان باید ورزش‌های مناسبی از جمله دو و شنا و به طور کلی ورزش‌هایی که تمام قسمت‌های بدن را درگیر می‌کند انجام شود و تغذیه مناسب مانند شیر و لبنیات باید در سبد غذایی گنجانده شود و از چاقی و استفاده از فست فود‌ها دوری شود.

وی در پایان هشدار داد: پوکی استخوان بیماری خاموش است و افرادی که به این بیماری مبتلا هستند باید مراقب باشند زیرا این عارضه باعث شکستگی در استخوان‌های فرد بویژه استخوان لگن می‌شود و بیمار را زمین‌گیر می‌کند.
 
بالا