دکتر "فورمن": شیر از پوکی استخوان جلوگیری نمی کند
پوکی استخوان، بیماری ای که استخوانها شکننده و ضعیف میشوند، در سراسر جهان، ۲۰۰ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. دکتر فورمن در مورد این بیماری و نحوه پیشگیری از آن نظرات خود را بیان میدارند:
این اطلاعات غلط را به ما گفته اند که شیر، از پوکی استخوان پیشگیری میکند و مصرف کلسیم در مقابل این بیماری، از ما حفاظت میکند...
اما این بیماری بیشتر به میزان ویتامین دی و ورزش ربط دارد، نه به مصرف شیر و کلسیم.
افرادی که کلسیم مورد نیاز خود را از شیر بدست آورده و محصولات حیوانی میخورند، تولید اسید بدن آنها زیاد میشود، این اسید به طور پنهان در دستگاه هاضمه آنهاست، که در واقع توسط میزان پروتئین بالای محصولات حیوانی تولید میشود و این پروتئین زیاد، فشار زیادی به کلیه ها می آورد، و اسید سبب میشود که کلسیم بیشتری از استخوانها برداشته شود و ما به این شکل با رژیم حاوی محصولات حیوانی دارای پروتئین زیاد، کلسیم را از طریق ادرار از دست میدهیم.
لذا پیام مهم در اینجا این است که برای درمان پوکی استخوان تنها به دارو اکتفا نکنید، فکر نکنید که کلسیم میتواند شما را درمان کند و نوشیدن شیر در مقابل بیماری از شما محافظت میکند، اینطور نیست!
تقریباً ۹۰ درصد از ویتامین "دی" بدن، از طریق پوست جذب میشود، که از انوار ماورا بنفش خورشید میباشد. اما متأسفانه روش زندگی مدرن سبب شده که بسیاری از مردم وقت خود را کمتر در طبیعت و در معرض نور، سپری کنند.
کمبود ویتامین دی، به مشکلی جهانی تبدیل شده است.
به این خاطر که بسیاری از مردم ما در محل های سربسته کار میکنند و ویتامین دی از طریق نور خورشید به دست می آید. در چند سال اخیر، متوجه شدیم که کمبود ویتامین دی، با میزان بالای بیماری قلبی و سرطانها ویتامین دی دریافت داشته اند. لذا اگر تمام مدت در محل زندگی و محل کارتان بدون نور آفتاب هستید، لطفاً از در ارتباط است. لذا بسیار مهم است که مردم مطمئن شوند که به اندازه کافیمکمل های ویتامین دی استفاده کنید، زیرا در مواد غذایی نیز به اندازه کافی ویتامین نیست. این ویتامین فقط از نور خورشید بدست می آید.
هیچ موجودی بطور طبیعی بعد از سن از شیر گرفتن، شیر نمی نوشند و هیچ موجودی بطور طبیعی شیر جانداران دیگر را نمی خورد.
نوشیدن شیر گاو با امراض قلبی، برخی از انواع سرطان، دیابت و حتی پوکی استخوان در انسانها مرتبط است، که اینها بسیاری از بیماری هایی هستند که صنعت لبنیات ادعا می کند که محصولاتش از آنها جلوگیری می کنند!
محتوای بالای پروتئین حیوانی شیر، در حقیقت باعث می شود تا کلسیم از بدن جدا گردد. بر طبق یک آنالیز شواهد از دانشکدۀ پزشکی هاروارد، شیر از پوکی استخوان جلوگیری نمی کند؛
بررسی نشان می دهد که کشورهایی که جذب کلسیم کمتری دارند (فقط 300 میلی گرم در روز) نسبت به کشورهایی که میزان مصرف کلسیم بالاتری دارند کمتر در معرض شکستگی های استخوان کفل هستند (که نشانی از پوکی استخوان است).
جایگزین های لبنی خوشمزه :
شما می توانید تمام کلسیم مورد نیازتان را از دنیای گیاهان تامین کنید:
کلم بروکلی، انواع کلم ها، لوبیاها، بسیاری از برگهای سبز سبزیجات، بادام، شیر سویا، توفو، همه منابع خوبی هستند.
آخرین ویرایش: