• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيام تسليت رويانيان و گل محمدي به مهدوي کيا

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
پيام تسليت رويانيان و گل محمدي به مهدوي کيا

[h=2] مدير عامل باشگاه پرسپوليس با صدور پيامي درگذشت مادر مهدي مهدوي‌کيا را به کاپيتان پرسپوليس و خانواده آن عزيز از دست رفته تسليت گفت.

[TD="align: left"]
00036273.jpg
[/TD]

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در پيام محمد رويانيان به مهدي مهدوي‌کيا آمده است:

بازگشت همه به سوي اوست

کاپيتان عزيز و با اخلاق تيم فوتبال پرسپوليس، از شنيدن خبر درگذشت ناگهاني مادر گراميتان متاسف و متاثر شدم. بدون شک ضايعه از دست دادن مادري مهربان و فداکار که چنين قهرمان با اخلاقي را به جامعه فوتبال کشورمان هديه داده است، غمي بس بزرگ و جبران ناپذير براي شما و خانواده گراميتان خواهد بود.

مصيبت وارده را صميمانه از طرف خودم و به نيابت از هواداران پرسپوليس به پدر بزرگوارتان، جنابعالي، برادر عزيزتان هادي مهدوي‌کيا و خانواده محترم‌تان صميمانه تسليت گفته. از درگاه ايزد منان صبر و شکيبايي براي بازماندگان و غفران الهي براي آن عزيز از دست رفته را مسالت دارم. ما را هم در غم خود شريک بدانيد.

همچنين يحيي گل محمدي سرمربي و سعيد شيريني سرپرست تيم نيز که از درگذشت ناگهاني مادر مهدوي‌کيا مطلع شدند با پيام تسليت مراتب ابراز همدري خود با کاپيتان پرسپوليس را اعلام داشته و مصيبت وارده را از طرف خود و کليه اعضاي تيم به مهدي و هادي مهدوي کيا و خانواده گرامي‌شان تسليت گفتند.

ورزش سه

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم

خدا به مهدی عزیز صبر بده چقد روزای سختی رو داره میگذرونه

ایشالا هیچ کس غم مادر نبینه خیلی سخته مادر نباشه انگار دنیا نیست:ناراحت:

خدا رحمتش کنه:ناراحت:

بالا