پيام تسليت رويانيان و گل محمدي به مهدوي کيا [h=2] مدير عامل باشگاه پرسپوليس با صدور پيامي درگذشت مادر مهدي مهدويکيا را به کاپيتان پرسپوليس و خانواده آن عزيز از دست رفته تسليت گفت. |
[TD="align: left"]
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در پيام محمد رويانيان به مهدي مهدويکيا آمده است: بازگشت همه به سوي اوست کاپيتان عزيز و با اخلاق تيم فوتبال پرسپوليس، از شنيدن خبر درگذشت ناگهاني مادر گراميتان متاسف و متاثر شدم. بدون شک ضايعه از دست دادن مادري مهربان و فداکار که چنين قهرمان با اخلاقي را به جامعه فوتبال کشورمان هديه داده است، غمي بس بزرگ و جبران ناپذير براي شما و خانواده گراميتان خواهد بود. مصيبت وارده را صميمانه از طرف خودم و به نيابت از هواداران پرسپوليس به پدر بزرگوارتان، جنابعالي، برادر عزيزتان هادي مهدويکيا و خانواده محترمتان صميمانه تسليت گفته. از درگاه ايزد منان صبر و شکيبايي براي بازماندگان و غفران الهي براي آن عزيز از دست رفته را مسالت دارم. ما را هم در غم خود شريک بدانيد. همچنين يحيي گل محمدي سرمربي و سعيد شيريني سرپرست تيم نيز که از درگذشت ناگهاني مادر مهدويکيا مطلع شدند با پيام تسليت مراتب ابراز همدري خود با کاپيتان پرسپوليس را اعلام داشته و مصيبت وارده را از طرف خود و کليه اعضاي تيم به مهدي و هادي مهدوي کيا و خانواده گراميشان تسليت گفتند. |
ورزش سه