• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيروزي تيم ملي ايران مقابل کره جنوبي

0mid

متخصص بخش ورزشی
مقدماتي جام جهاني 2014 - آسيا

پيروزي تيم ملي ايران مقابل کره جنوبي
[h=2]تيم ملي فوتبال ايران 10 نفره برابر کره جنوبي به پيروزي رسيد تا به صعود به جام جهاني 2014 برزيل اميدوارتر شود.

[TD="align: left"]
00034458.jpg
[/TD]

تيم ملي ايران از ساعت 20 امشب در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 100 هزار تماشاگر در چارچوب مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 به مصاف کره جنوبي رفت و يک بر صفر به برتري رسيد.

به گزارش فارس،جواد نکونام در دقيقه 75 تک گل سه امتيازي ايران را به ثمر رساند.

ايران در اين ديدار با درخشش لژيونرهايي مثل قوچان‌نژاد، دژاگه و گلزني نکونام توانست از سد تيم قدرتمند کره جنوبي بگذرد آن هم در حالي که از دقيقه 55 با اخراج مسعود شجاعي 10 نفره شد. تيم ملي با اين پيروزي به صعود به جام جهاني اميدوار شد. ضمن اينکه طلسم شکست ناپذيري ايران در کشورمان برابر کره جنوبي حفظ شد.

عبدالمالک بشير داور سنگاپوري به پارک جونگ وو، پارک جو يونگ و بئموسئوک از کره و مهرداد پولادي از ايران کارت زرد نشان داد.

شجاعي در دقيقه 55 با دريافت کارت زرد دوم از ميدان اخراج شد. کارلوس کي‌ روش هم در دقيقه 81 از روي نيمکت ايران اخراج شد.

با اين پيروزي تيم ايران مثل کره جنوبي 7 امتيازي شد و به دليل تفاضل گل کمتر در رده دوم جدول قرار گرفت. ازبکستان در اين گروه با 5 امتياز در رده سوم است و لبنان و قطر 4 امتيازي در رده‌هاي چهارم و پنجم هستند.

ترکيب تيم ملي ايران:

مهدي رحمتي، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني،خسرو حيدري، جواد نکونام، اشکان دژاگه، آندرانيک تيموريان( از دقيقه 89 مازيار زارع)، محمد نوري( از دقيقه 65 پژمان نوري)، مسعود شجاعي، مهرداد پولادي و رضا قوچان نژاد( از دقيقه 71 محمدرضا خلعتبري)

سرمربي: کارلوس کي‌ روش

0mid

متخصص بخش ورزشی
تماشاگران ايراني ناظران فيفارا به وجدآوردند
[h=2]ناظران فيفا و داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا از حضور تماشاگران پرشور ايراني به وجد آمده‌اند.

00023499.jpg
[/TD]

به گزارش ايسنا، در فاصله يک ساعت و سي دقيقه تا شروع ديدار ايران برابر کره جنوبي، تماشاگران ايراني با پخش سرودهاي حماسي سر ذوق آمده‌اند و با اهتزاز پرچم ايران صحنه‌هاي ماندگاري را رقم زده‌اند.

تشويق تيم ملي با پرچم سه رنگ ايراني حتي ناظران فيفا و داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا را هم به وجد آورده و آنها براي دقايقي در وسط زمين چمن عکس يادگاري گرفتند. داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا پيش از انجام وظايفشان براي کنترل کردن دروازه‌ها و زمين چمن، عکس يادگاري انداختند!

حتي خبرنگاران پرتعداد کره‌اي هم درخواست دريافت پرچم ايران را دارند و تماشاگران ايراني از بالاي شيشه‌هاي جايگاه خبرنگاران به کره‌اي‌ها پرچم ايران دادند. تماشاگران آنقدر با شور ايران را تشويق مي کنند که خبرنگار کره اي کارشان را تعطيل کرده اند و از اين صحنه هاي جالب تصوير برداري مي کنند.

از ساعتي پيش از شروع بازي هم بيشتر عکاسان پشت دروازه جنوبي مستقر شده‌اند.

در حال حاضر حدود 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور دارند. گوينده ورزشگاه آزادي بارها از تماشاگران ايراني خواست هنگام پخش سرود ملي ايران به پا خيزند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نکونام بهترين بازيکن ديدار با کره جنوبي شد
[h=2]کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به عنوان بهترين بازيکن ديدار با کره جنوبي انتخاب شد.

00032954.jpg
[/TD]

به گزارش فارس، پس از پيروزي يک بر صفر ايران برابر کره جنوبي جواد نکونام به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد و جايزه ويژه خود را از دست غلامرضا بهروان سرپرست سازمان ليگ دريافت کرد.

نکونام امشب تک گل سه امتيازي ايران را به ثمر رساند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
مهدي رحمتي:پيروزي بر کره لطف خدا بود
[h=2]دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران گفت: تنها کمک خدا باعث شد که کره جنوبي را شکست دهيم.

00033133.jpg
[/TD]

مهدي رحمتي پس از پيروزي يک بر صفر تيم ملي فوتبال ايران بر کره جنوبي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، گفت: خيلي خوشحالم که توانستيم کره را شکست دهيم اما اين کار فقط به کمک خدا انجام شد و هيچ دليل ديگري نداشت. همه بازيکنان زحمت کشيدند اما خدا خيلي به ما لطف کرد.

وي ادامه داد: همين که اين همه جمعيت که به ورزشگاه آمده‌اند اکنون خوشحال و شاد هستند و با شادماني ورزشگاه را ترک مي‌کنند، براي ما باعث خوشحالي زيادي است و از اين بابت خدا را شکر مي‌کنيم.

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران همچنين گفت: فکر مي‌کنم در صحنه‌اي که پايم به ديرک دروازه برخورد کرد کشاله پايم پاره شد و به همين دليل هم بود که پس از پايان بازي لنگ لنگان از زمين خارج مي‌شدم.

وي در پايان بار ديگر در حالي که خدا را شکر مي‌کرد، گفت: از اين پيروزي بسيار خوشحالم و آن را به ملت شريف ايران تقديم مي‌کنم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پاداش 20 ميليون توماني به بازيکنان تيم ملي
[h=2]به هر کدام از بازيکنان تيم ملي 20 ميليون تومان پاداش داده شد.

00940531.jpg
[/TD]

به گزارش ايسنا، پس از پيروزي تيم ملي فوتبال بر کره جنوبي، محمد عباسي، وزير ورزش و جوانان با حضور در رختکن تيم ملي به هر کدام از بازيکنان تيم ملي مبلغ 20 ميليون تومان پاداش پرداخت کرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کفاشيان: پيروزي 10 نفره لذت‌بخش بود
[h=2]رئيس فدراسيون فوتبال پيروزي 10 نفره برابر کره را لذت بخش دانست و گفت: با از خودگذشتگي بازيکنان پيروز شديم.

00037211.jpg
[/TD]

علي کفاشيان پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي اظهار داشت: 10 نفره کره جنوبي را شکست داديم و اين موضوع لذت زيادي دارد. کره يک تيم صاحب سبک در فوتبال آسياست. اين برد را به مردم ايران تبريک مي‌گويم و از خوشحالي آنها خوشحالم. به اين برد نياز داشتيم و با ازخودگذشتگي بازيکنان به آن رسيديم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: پيروزي برابر کره مي‌تواند ما را به جام جهاني نزديک کند اما هنوز کار داريم هرچند اين پيروزي از نظر روحي و رواني بازيکنان را شارژ روحي کرد.

رئيس فدراسيون فوتبال با تشکر از حمايت از تيم ملي عنوان کرد: تمام رسانه‌ها، مسئولان و مخصوصا مردم از تيم ملي حمايت کردند و ما به اين حمايت‌ها در بازي‌هاي آينده نياز داريم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کانگ‌هي: ايران فقط يک فرصت داشت
[h=2]سرمربي تيم ملي فوتبال کره‌جنوبي گفت: از موقعيت‌هايمان استفاده نکرديم.

00036765.jpg
[/TD]

کانگ هي پس از شکست يک بر صفر مقابل ايران در نشست خبري گفت: متاسفم که نتوانستيم نتيجه مناسبي بگيريم. در ابتداي بازي اتمسفر خوبي در بازي حاکم بود. در آينده فرصت هاي بهتري داريم و بازي هاي داخل خانه ما مانده است. امروز از فرصت ها استفاده نکرديم.

به گزارش فارس،وي تصريح کرد: بازي سختي براي ما بود و بازيکنانمان زياد اذيت شدند اما همچنان اميدوار هستيم و اصلا نمي خواهيم نااميد شويم.

سرمربي کره جنوبي در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي رسيد بازيکنان اين تيم از تجربه کافي سود نمي بردند،‌ عنوان کرد: فکر نمي کنم عنصر تجربه در شکست ما نقش زيادي داشته باشد و همان طور که گفتم موقعيت هاي زيادي داشتيم. ايران فقط يک فرصت داشت و ما در کل بازي برتر از حريف بوديم و فقط از موقعيت ها استفاده نکرديم.

خبرنگاري پرسيد چرا براي حضور در ايران اردوي يک هفته اي در نظر گرفتيد، که کانگ‌هي اظهار داشت: فکر نمي کنم يک هفته اردو طولاني مدت باشد و با توجه به اختلاف زماني بايد شرايط را وفق مي داديم.

وي همچنين در پاسخ به اين سؤال که در بين دو نيمه به بازيکنانش چه گفت که بدتر از نيمه اول ظاهر شدند، گفت: در نيمه دوم مي خواستيم از کناره ها استفاده کنيم که بازيکنان ما نتوانستند از فرصت ها استفاده کنند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
عباسي:اين برد به من چسبيد
[h=2]وزير ورزش و جوانان اظهار داشت: اين پيروزي خيلي مهم بود و واقعا به من چسبيد و لطف خدا بود که شامل حال ما شد.

00037930.jpg
[/TD]

محمد عباسي پس از خروج از رختکن تيم ملي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، در رابطه با پيروزي تيم ملي بر کره جنوبي اظهار کرد: اين اتفاق زيبنده‌اي بود که امروز افتاد و از همه ملت تشکر مي‌کنم و وظيفه وزارت ورزش بود که بلافاصله از بازيکنان قدرداني کند.

وي درباره اينکه پس از پايان بازي به ميان ميدان رفت و کي‌روش را بغل کرد، گفت: اين پيروزي خيلي مهم بود و واقعا به من چسبيد و لطف خدا بود که شامل حال ما شد.

وزير ورزش درباره پاداش به بازيکنان تيم ملي به ايسنا گفت: نفري 20 ميليون تومان به همه اعضاي تيم ملي پاداش داده مي‌شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
سجادي:
رسانه‌هاباحمايت‌شان تيم ملي را راه انداختند
[h=2]معاون ورزش قهرماني وزارت ورزش گفت: رسانه‌ها با راه‌انداختن موج مثبت و حمايت از تيم ملي، آن را هول داده و راه‌ انداختند.

00034405.jpg
[/TD]

حميد سجادي پس از پيروزي يک بر صفر تيم ملي ايران برابر کره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عالي برديم و اين پيروزي را در درجه اول به هواداران تبريک مي‌گويم. رسانه‌ها اعم از رسانه‌هاي نوشتاري، ديداري و شنيداري و رسانه ملي با راه انداختن موج مثبت تيم ملي را هول دادند و راه انداختند، اميدوارم با همين روند راهي جام جهاني شويم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: ‌از تمرکز کي‌روش هم تشکر مي‌کنم. در بازي با کره ما مستحق برد بوديم و با وجود 10 نفره شدن جنگيديم و پيروز شديم. اين برد را به هواداران فهيم فوتبال، ملي‌پوشان و تمام مردم ايران تبريک مي‌گويم.

سجادي تصريح کرد: اين سه امتياز ارزش زيادي براي تيم ملي داشت و تيم ملي بايد بازي‌هاي بعدي را هم جدي بگيرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
بهروان: پيروزي بر کره فوتبال ما را احيا کرد
[h=2]سرپرست سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: فوتبال ما با پيروزي مقابل کره جنوبي احيا شد.

00939903.jpg
[/TD]

غلامرضا بهروان پس از پيروزي تيم ملي فوتبال ايران برابر کره جنوبي در حالي که چشمانش پر از اشک بود،‌ در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار کرد: خدا را شکر مي‌کنم که زحمات بازيکنان و تيم نتيجه داد، همه مسئولان و مردم و رسانه‌ها امروز همدل بودند و بازيکنان هم با غيرت ايراني بازي کردند. اين بازي از جهات مختلف براي ما مهم بود.

وي ادامه داد: وقتي مي‌بينيم که مردم در شرايط موجود جامعه با خوشحالي ورزشگاه را ترک مي‌کنند خيلي خوشحال مي‌شويم. فوتبال ما با اين پيروزي احيا شد.

سرپرست سازمان ليگ فوتبال ايران همچنين گفت: کره جنوبي تيم بسيار خوبي بود اما ما با وجود اينکه 10 نفره شده بوديم توانستيم حريف را شکست دهيم. حتي مي‌توانم بگويم پس از 10 نفره شدن انرژي بازيکنان دوبرابر شد. بازيکنان نشان دادند که شعار ما مي‌توانيم تنها يک شعار نيست.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نکونام:يکي از بهترين گل‌هاي زندگي‌ام بود
[h=2]کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران معتقد است که هنوز کار ايران تمام نشده است و از حالا بايد به فکر بازي با ازبکستان و ادامه راه بود.

00034438.jpg
[/TD]

جواد نکونام در پايان ديدار تيم ملي برابر کره جنوبي که با پيروزي يک بر صفر ايران همراه بود، اظهار کرد: اين برد را به مردم ايران تقديم مي‌کنيم که واقعا لياقت آن را دارند و با حضورشان کاري کردند تا بتوانيم 10 نفره يک برد تاريخي را رقم بزنيم.

به گزارش ايسنا،کاپيتان تيم ملي درباره اظهارنظر سرمربي کره مبني بر اينکه بازيکنانش بايد مراقب کريمي و نکونام باشند، گفت: به هر حال در فوتبال تنها يک بازيکن تعيين کننده نيست و من خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم پيروز شويم چرا که به اين برد نياز داشتيم و بايد با نگاه مثبتي به جلو بينديشيم با يک گل بهار نمي‌شود و هنوز نياز به حمايت براي صعود داريم. اگر حمايت شود مي‌توانيم در ادامه راه هم موفق شويم.

وي ادامه داد: از مردم و رسانه‌ها تشکر مي‌کنم که يک اتحاد ملي را به وجود آوردند و توانستيم پيروز شويم. هر وقت اتحاد وجود داشته باشد همه به موفقيت مي‌رسيم. مدتي بين بازيکنان و رسانه‌ها کدورتي ايجاد شده بود که همه از آن ضرر کردند، نه تنها ما بلکه تمام فوتبال ما از اين مسئله ضرر کرد. اميدوارم که اين اتحاد روز به روز بيشتر شود. ما از حال به بعد بايد به بازي با ازبکستان و روزهاي بهتر فکر کنيم.

نکونام درباره گلي که به ثمر رساند، گفت: اين يکي از خاطره‌انگيز‌ترين گل‌هايي است که به ثمر رساندم و يکي از بهترين گل‌هاي زندگي‌ام بود. با اين پيروزي توانستيم به مسعود روحيه بدهيم و او بايد به اين فکر کند که شايد حکمت در اين بود که ما 10 نفره شويم و اين پيروزي تاريخي را رقم بزنيم.

او همچنين ادامه داد: هنوز خيلي راه باقي مانده است و از امروز بايد کارمان را براي بازي با ازبکستان آغاز کنيم و با توجه به نتيجه‌اي که ازبکستان به دست آورده است نياز به پيروزي برابر اين تيم داريم، در حال حاضر 7 امتيازي هستيم و به 6 يا 8 امتياز ديگر براي صعود به جام جهاني نياز داريم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کريمي: از بازي نکردنم خوشحالم
[h=2]علي کريمي گفت: ‌از اينکه در ديدار با کره جنوبي بازي نکردم، خوشحالم.

00032961.jpg
[/TD]

علي کريمي پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي گفت: اگر هواداران نبودند نمي‌توانستيم کاري کنيم. از اينکه آنها آمدند و تيم را حمايت کردند تشکر مي‌کنم و اميدوارم در بازي بعدي مقابل ازبکستان هم با پيروزي از ميدان خارج شويم. شايد امشب از اينکه بازي نکردم خوشحالم زيرا بازيکنان ما خيلي خوب بازي کردند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: در پايان بازي در رختکن به مسعود شجاعي گفتم اخراج شدنت حکمتي داشت زيرا بعد از اينکه شجاعي اخراج شد بهتر بازي کرديم. دست همه هواداران درد نکند چه آنهايي که به ورزشگاه آمدند و چه آنهايي که پاي تلويزيون‌هايشان نشسته بودند.

کريمي در مورد حضور وزير ورزش در رختکن تيم ملي اظهار داشت: ايشان به ما خسته نباشيد گفتند و روحيه دادند. دستشان درد نکند.

کاپيتان دوم تيم ملي در مورد حرص و جوش خوردنش روي نيمکت گفت: وقتي در ميدان هستي کمتر حرص و جوش مي‌خوري اما در روي نيمکت حرص و جوش بيشتر است، اين هم فداي سر تمام مردم ايران.

وي در مورد اينکه از مردم خواست تيم ملي را بيشتر تشويق کنند، گفت: نيازي به اين کار نبود اما من هم تحت تأثير جو قرار گرفتم و چنين کاري کردم. پيروزي برابر کره کارمان را سخت‌تر مي‌کند. نبايد تحت تأثير اين برد قرار بگيريم. بايد تمرکز بيشتري داشته باشيم و بيشتر کار کنيم.

کريمي تصريح کرد: بازي با ازبکستان دست کمي از بازي با کره جنوبي ندارد زيرا اين تيم امشب قطر را برده و در کورس قرار گرفته است.

هافبک پرسپوليس درباره اينکه تکليفش با اين تيم چه شد، خاطرنشان کرد: من هستم تا زماني که خود باشگاه تصميم بگيرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ملت ايران بيش ازهمه مستحق اين پيروزي بودند
[h=2]مربي تيم ملي فوتبال گفت: ملت ايران در پيروزي 10 نفره مقابل کره جنوبي، بيش از همه مستحق بودند.

00034644.jpg
[/TD]

حسيني، مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال ضمن تشکر از مردم از سوي مسئولان فدراسيون اين پيروزي را به همه ملت ايران تبريک گفت و آن را تقديم ملت کرد.

به گزارش فارس،وي همچنين توضيح داد کارلوس کي‌روش به دليل اخراج در مسابقه با کره جنوبي اجازه حضور در نشست خبري را نداشت و به جاي او سيموئز در نشست حاضر شد. سيموئز گفت: من از طرف سرمربي اينجا هستم تا احساس اين پيروزي را با شما در ميان بگذارم. يک پيروزي استثنايي بود و سخت به دست آمد. استحقاق پيروزي را داشتيم و بازي خوبي انجام داديم و هر دو تيم خوب بودند.

وي افزود: تمرينات سختي را پشت سر گذاشتيم و براي اين بازي کاملا آماده بوديم تا بتوانيم از لحاظ فيزيکي و روحي و تکنيکي آمادگي داشته باشيم. در مجموع استحقاق اين 3 امتياز را داشتيم.

مربي تيم ملي تصريح کرد: فراتر از همه، ملت ايران مستحق اين پيروزي بود. بازيکنان ما شخصيت بالا و قوي از خود نشان دادند که جا دارد به آنها تبريک بگويم. وقتي مي توانيد کره را 10 نفره شکست دهيد مي توانيد اين بازي را تا آخر عمر به ياد خواهيد داشت.

وي تاکيد کرد: همگي بايد امشب خوشحال باشيد و مدت هاي زيادي هست که در فوتبالم و خاطرات خوبي را پشت سر گذاشته‌ام، ولي مطمئنا امشب تا آخر عمر به يادم خواهد ماند.

سيموئز در پاسخ به سؤال خبرنگاري که کره امشب از ايران بهتر بازي کرد گفت: مطمئنا زدن گل براي تيم انگيزه زيادي را ايجاد مي کند. ما نمي توانيم بازي را به دو قسمت تقسيم کنيم و حتي قبل از زدن گل سعي کرديم مديريت کنيم و مي خواستيم روند خوبمان را حفظ کنيم. مي خواستيم وقتي فرصت زدن گل پيدا مي‌کنيم به اين مهم برسيم که همين کار را هم انجام داديم.

مربي تيم ملي ايران در مورد اينکه با برداشته شدن استرس از روي تيم ملي آيا کيفيت بازي نيز در آينده تغيير مي کند يا خير عنوان کرد: کاملا اين موضع را درک مي کنم و ترجيح مي دهم که پيروزي را به دست بياورم و هميشه پيروزي همه چيز نيست اما تنها اولويت اول است و امروز به اين هدف رسيديم.

وي خاطر نشان کرد: مي خواهم چيزي که برايم مهم است با شما در ميان بگذارم؛ اين تجربه اولم در قاره آسيا نيست و تصور مي کنم در آسيا مسئولاني که عهده دار مسئوليت هستند به اندازه کافي براي فوتبال احترام قائل نيستند، چون ديده ام که داوري هاي ضعيفي انجام شده و امشب هم اين اتفاق افتاد. اگر شما خواهان فوتبال خوبي هستيد، داوري خوب هم اهميت بالايي دارد. امشب تنها کسي هستم که بعد از برد در خصوص داوري صحبت کردم و شايد همه در مورد پيروزي و مساول مختلف صحبت کنند که باز هم جا دارد از شما رسانه ها که عامل اصلي اين پيروزي هستيد تشکر کنم.

در پايان خبرنگاران براي سيموئز دست زدند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خلعتبري: حق شجاعي اخراج نبود
[h=2]بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: حق شجاعي دريافت کارت زرد دوم و اخراج از ميدان نبود.

00034417.jpg
[/TD]

محمدرضا خلعتبري پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با نظر سرمربي در نيمه دوم به ميدان آمدم و خوشحالم که پيروز شديم. حق مسعود شجاعي اخراج نبود، در صحنه‌اي که او تکل زد مستحق دريافت کارت زرد دوم نبود. با اين حال خدا را شکر مي‌کنم که پيروز شديم و از هواداران که تيم را حمايت کردند تشکر مي‌کنم.

به گزارش فارس،وي در مورد اينکه از بازي خود راضي است يا نه، گفت: مهم اين است که مردم و کادر فني از بازي‌ام راضي باشند و ان‌شاءالله که اينگونه است.

خلعتبري در مورد ديدار با ازبکستان گفت: يک بازي سخت برابر ازبکستان داريم و اگر در آن بازي پيروز شويم راه صعود ما به جام جهاني هموار مي‌شود. از هواداران هم تشکر مي‌کنم که براي تيم ملي سنگ تمام گذاشتند و اين برد را به تمام مردم ايران تقديم مي‌کنيم.

وي در مورد پايان تحريم رسانه‌ها گفت: همه بازيکنان به خاطر مشکلاتي که بود چنين تصميمي گرفتيم اما خدا را شکر اين مشکلات هم برطرف شد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
شجاعي: از مردم عذرخواهي مي‌کنم
[h=2]بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: يا من اشتباه کردم يا داور با اشتباهش باعث اخراجم شد.

00028404.jpg
[/TD]

مسعود شجاعي پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در صحنه‌اي که منجر به اخراج من شد يا من اشتباه کردم يا داور؛ با اين حال از مردم عذرخواهي مي‌کنم و خدا را شکر مي‌کنم که پيروز شديم. 3 امتياز براي ما مهم بود که آن را گرفتيم.

به گزارش فارس،وي افزود: اگر مي‌باختيم شرايط من خوب نبود، نمي‌دانم خدا من را دوست دارد يا نه اما خدا را شکر مي‌کنم که شرمنده هواداران نشدم. از همه هم‌بازي‌هايم که با تلاش‌شان باعث موفقيت تيم شدند تشکر مي‌کنم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حيدري:نقاط ضعف وقوت کره‌را مي شناختيم
[h=2]مدافع تيم سمت راست تيم ملي اظهار داشت: 10 نفره شدن به تيم ما شوک مثبتي وارد کرد.

00034442.jpg
[/TD]

خسرو حيدري در مورد پيروزي يک بر صفر ايران مقابل کره جنوبي گفت: کره جنوبي را به خوبي آناليز کرده بوديم و نقاط ضعف و قدرت آنها را مي‌شناختيم بعد از 10 نفره شدن کمي به ما ترس وارد شد، اما خوشبختانه اين اتفاق براي ما شوک مثبتي شد و توانستيم به پيروزي برسيم.

به گزارش فارس،وي افزود: اين 3 امتياز ارزش زيادي داشت تازه در اول راه هستيم و بايد تلاش خودمان را ادامه بدهيم. اين برد را به تمامي مردم تبريک مي‌گويم و آن را به تمام ايراني‌ها تقديم مي‌کنم. اميدوارم روند رو به جلوي ما ادامه يابد و در بازي‌هاي بعد بتوانيم نتايج خوبي کسب کنيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پولادي:‌
10 نفره نمي‌شديم به کره بيشتر گل مي‌زديم
[h=2]بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: اگر 10 نفره نمي‌شديم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به کره جنوبي بزنيم.

00034454.jpg
[/TD]

مهرداد پولادي پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خيلي خوبي انجام داديم و از مردم تشکر مي‌کنم که ما را تنها نگذاشتند و به ورزشگاه آمدند.

به گزارش فارس،وي افزود: همه بازيکنان زحمت کشيدند و حاصل دست‌رنج خود را هم ديدند. اين برد را به مردم تقديم مي‌کنيم. شايد اگر 10 نفره نمي‌شديم مي‌توانستيم گل‌‌هاي بيشتري به کره جنوبي بزنيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
رويانيان: ملي‌پوشان جانانه جنگيدند
[h=2]مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اشاره به پيروزي ايران برابر کره جنوبي گفت: ملي‌پوشان جانانه جنگيدند.

00938434.jpg
[/TD]

محمد رويانيان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مورد پيروزي يک بر صفر ايران مقابل کره جنوبي گفت: اين برد را به همه مردم و ملي‌پوشان تبريک مي‌گويم. بازيکنان تيم ملي جانانه جنگيدند و با وجود 10 نفره شدن توانستيم کره را شکست دهيم و به هر 3 امتياز اين بازي دست يابيم.

وي افزود: پيروزي غرور‌آفريني بود و همه مردم غرق در شادي شدند. خدا دل بازيکنان را شاد کند که مردم را شاد کردند و اميدوارم هميشه ايام دلشان شاد باشد.

بالا