• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيروزي تيم ملي ايران مقابل کره جنوبي

0mid

متخصص بخش ورزشی
مکاني: به پيروزي برابر کره نياز داشتيم
[h=2]دروازه‌‌بان ذخيره تيم ملي فوتبال ايران گفت: به پيروزي برابر کره جنوبي در شرايط کنوني نياز داشتيم.

[TD="align: left"]
00942308.jpg
[/TD]

به گزارش فارس سوشا مکاني پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي بسيار سختي بود و 3 امتياز شيرين گرفتيم البته تازه اول راه هستيم و بايد بازي‌هاي بعدي را هم جدي بگيريم.

وي ادامه داد: خوشحالم که شرمنده مردم نشديم به اين پيروزي در شرايط کنوني خيلي نياز داشتيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
رضا قوچان نژاد:
افتخار مي‌کنم که براي ايران به ميدان رفتم
[h=2]بازيکن تيم ملي فوتبال از اينکه نخستين بازي‌اش را براي ايران مقابل 100 هزار تماشاگر و در يک ديدار حساس انجام داده است، ابراز خوشحالي کرد.

00942359.jpg
[/TD]

رضا قوچان نژاد در پايان ديدار تيم ملي ايران و کره جنوبي اظهار کرد: خيلي خوشحالم که اولين بازي ملي‌ام را برابر 100 هزار تماشاگر و آن هم در اين بازي حساس انجام دادم. واقعا افتخار مي‌کنم که براي ايران به ميدان رفتم و خوشحالم که توانستيم پيروز شويم و سه امتياز بازي را کسب کنيم. با اين پيروزي شرايط‌مان در جدول بهتر شده است.

به گزارش ايسنا،قوچان نژاد در پاسخ به اين سوال که آيا از بازي خود راضي است يا خير گفت: خيلي راضي نيستم، تنها زماني که بتوانم گلزني کنم از بازي خودم رضايت کامل دارم. اما مهم اين است که توانستيم اين پيروزي شيرين را کسب کنيم و اين مردمي که با هيجان تشويق مي‌کردند را خوشحال کنيم.

بازيکن تيم ملي همچنين درباره اينکه با توجه به برد ازبکستان در بازي امروزش شرايط رويارويي با ازبکستان را چطور مي‌بيند؟ گفت: بازي بعدي بسيار اهميت دارد و بايد ازبکستان را با حمايت مردم شکست دهيم. اميدوارم در آن بازي هم روند خوبي که داريم را ادامه دهيم و در نهايت به جام جهاني صعود کنيم. من به هم‌وطنانم براي اين برد تبريک مي‌گويم خيلي وقت بود که منتظر بودم براي تيم ملي ايران بازي کنم و خوشبختانه اين اتفاق در چنين ديداري افتاد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
جشن فوتبالدوستان درخيابان‌هاي پايتخت
[h=2]فوتبالدوستان در خيابان‌هاي پايتخت جشن و پايکوبي به راه انداختند.

00023499.jpg
[/TD]

به گزارش فارس،دقايقي پس از پيروزي 10 نفره تيم ملي ايران برابر کره جنوبي در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل فوتبالدوستان در خيابان‌هاي تهران جشن و پايکوبي به راه انداختند و برخي از مردم با به صدا درآوردن بوق‌هاي خودروهايشان در اين جشن شرکت کردند.

25 مهر 1391 يک شب رويايي و خاطره انگيز براي فوتبالدوستان ايراني شد شبي که کره جنوبي ميزبان جام جهاني 2002 را در تهران و در حاليکه 40 دقيقه 10 نفره بوديم شکست بدهيم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بعد از مدت ها یه بازی از ایران دیدم که بازیکناش جنگیدن برای پیروزی

0mid

متخصص بخش ورزشی
اظهارنظر ملي‌پوشان پس ازپيروزي تيم ملي
[h=2]بازيکنان تيم ملي پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي از اين برد و ادامه راه گفتند.

00037842.jpg
[/TD]

به گزارش ايسنا، در پايان ديدار تيم‌هاي ملي ايران و کره جنوبي تعداد ديگري از بازيکنان تيم ملي به اظهار نظر درباره اين ديدار پرداختند.

محمد نوري:

خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم پيروز شويم و اين پيروزي را به ملت ايران تقديم مي‌کنم. همه دست به دست هم دادند و توانستيم کره را شکست دهيم.

محمدرضا خلعتبري:

بازي بسيار خوبي را انجام داديم و به نظر من با عملکرد خوبي که امروز تيم ملي داشت لياقت اين پيروزي را داشتيم.

آندرانيک تيموريان:

در اين دو هفته که در اردوي تيم ملي بوديم با کي‌روش تمرين‌هاي بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم تا براي رويارويي با کره جنوبي آماده شويم. متاسفانه ما در حالي که بازي قابل قبولي را برابر لبنان ارائه داديم، در آن ديدار شکست خورديم و خوشحالم که امروز توانستم پيروز شويم.

سيد جلال حسيني:

مردم بسيار لطف کردند و تا انتهاي بازي ما را تشويق کردند و واقعا از حمايت آن‌ها ممنونم. امروز جزو برنامه تاکتيکي ما بود که در دقايقي بازي را کنترل کنيم و در زماني‌هايي هم به دنبال حمله باشيم.

شرايط ما برابر ازبکستان حساس است. اين تيم از خوب‌هاي آسياست و اميدوارم مردم باز هم حمايت کنند تا با همت بازيکنان اين بازي که بسيار مشکل هم خواهد بود پشت سر بگذاريم.

خسرو حيدري:

بازي مشکلي بود. کره تيمي قوي است و آن‌ها بسته بازي نمي‌کنند. خدا را شکر که توانستيم امروز پيروز و با کره هم‌امتياز شويم. ان‌شاءالله بتوانيم در بازي‌هاي بعدي هم پيروز شويم.

مردم و رسانه‌ها بعد از بازي با لبنان به کمک ما آمدند و روحيه زيادي دادند. حتي رييس جمهور و رييس مجلس هم به تمرين‌هاي ما آمدند و کمک کردند تا روحيه بگيريم.

رضا قوچان نژاد:

خيلي خوشحالم که اولين بازي ملي‌ام را برابر 100 هزار تماشاگر و آن هم در اين بازي حساس انجام دادم. واقعا افتخار مي‌کنم که براي ايران به ميدان رفتم و خوشحالم که توانستيم پيروز شويم و سه امتياز بازي را کسب کنيم. با اين پيروزي شرايط‌مان در جدول بهتر شده است.

از بازي‌ام خيلي راضي نيستم، تنها زماني که بتوانم گلزني کنم از بازي خودم رضايت کامل دارم. اما مهم اين است که توانستيم اين پيروزي شيرين را کسب کنيم و اين مردمي که با هيجان تشويق مي‌کردند را خوشحال کنيم.

بازي بعدي بسيار اهميت دارد و بايد ازبکستان را با حمايت مردم شکست دهيم. اميدوارم در آن بازي هم روند خوبي که داريم را ادامه دهيم و در نهايت به جام جهاني صعود کنيم. من به هم‌وطنانم براي اين برد تبريک مي‌گويم خيلي وقت بود که منتظر بودم براي تيم ملي ايران بازي کنم و خوشبختانه اين اتفاق در چنين ديداري افتاد.

مسعود شجاعي:

نمي‌توانم بگويم که داور اشتباه کرده است اما اخراج من دور از انتظار بود، من دو خطا کردم و دو کارت گرفتم. به خاطر اخراجم از مردم عذرخواهي مي‌کنم ولي خدا را شکر که سه امتياز اين بازي را گرفتيم.

با اين پيروزي اعتماد به نفسمان بيشتر مي‌شود و با روحيه بهتري در ادامه راه به مصاف حريفان خواهيم رفت. بايد براي ديدار برابر ازبکستان آماده شويم تا در تهران اين حريف را نيز شکست بدهيم.

ما کاري به ديگر تيم‌ها نداريم و بازي خودمان را انجام مي‌دهيم من اميدوارم که در بازي آينده باز هم از حمايت رسانه‌ها و مردم برخوردار باشيم تا ازبکستان را شکست دهيم. من مطمئن هستم که با 13 امتياز به جام جهاني صعود مي‌کنيم اما اگر خدا بخواهد براي سرگروهي مي‌جنگيم.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
جشن فوتبالدوستان درخيابان‌هاي پايتخت

فوتبالدوستان در خيابان‌هاي پايتخت جشن و پايکوبي به راه انداختند.

00023499.jpg
[/TD]

به گزارش فارس،دقايقي پس از پيروزي 10 نفره تيم ملي ايران برابر کره جنوبي در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل فوتبالدوستان در خيابان‌هاي تهران جشن و پايکوبي به راه انداختند و برخي از مردم با به صدا درآوردن بوق‌هاي خودروهايشان در اين جشن شرکت کردند.

25 مهر 1391 يک شب رويايي و خاطره انگيز براي فوتبالدوستان ايراني شد شبي که کره جنوبي ميزبان جام جهاني 2002 را در تهران و در حاليکه 40 دقيقه 10 نفره بوديم شکست بدهيم.

واقعا" دیشب رویایی بود...فوتبال که تموم شد، رفتیم سمت ورزشگاه آزادی...غلغله بود توو خیابونا...معلوم بود همه حسابی لذت بردن از این برد دلچسب...

به من که خیلی مزه داد...همیشه بازی ایران و کره دیدنی بوده...مخصوصا" دیشب که 10 نفره بودیم.به همه این برد خیلی شیرین رو تبریک میگم.امیدوارم بازی های بعدی رو هم با نتایج خیلی خوب ببریم...
:گل::گل::گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
هههههههه هم شجاعی اخراج شد تیم حملاتش بیشتر شد:نیش:

جالب نیست؟
:نیش:

آره با این حرفت موافقم.
:گل:میگم نظرتون چیه بگیم ایران همیشه 10 نفره بازی کنه:خنده2:.انگار 10 نفره بیشتر حمله میکنه:نیش:...

نیکا

متخصص بخش معماری
خیلیییییییییی برد شیرینییییییی بود :80:
گل نکونام که عالیییییییییییییی بود :13:
یه جیغی زدم که مامانم ترسید :8:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
تبریک میگمممم این پیروزی شیرین رو به همه هموطنانم :39:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
واقعا دو بازیکن از بازیشون لذت بردم
اشکان دژاگه و رحمتی
این دو عالی بودن
هرچند بازیکنان دیگه هم بیشترشون خوب بودن
فکر کنم اشکان اگه آستین کوتاه میپوشید بهتر هم بازی میکرد:سوت:

0mid

متخصص بخش ورزشی
دقیقا 3 ثانیه قبل از لحظه گل من گفتم گل :نیش:
یهو دیدم گل شد پریدم هوا :نیش:

فکر کنم اشکان اگه آستین کوتاه میپوشید بهتر هم بازی میکرد

اون بیچاره خیلی حساسه واسه اینکه سرما نخوره باید همیشه آستین بلند بپوشه :سوت: :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
فدراسيون هم دست به جيب شد
باران پاداش براي ملي‌پوشان
[h=2]فدراسيون فوتبال به بازيکنان تيم ملي نفري 4 ميليون و 500 هزار تومان پاداش داد تا بازيکنان براي يک برد 24.5 ميليون پاداش بگيرند.

00027464.jpg
[/TD]

پيروزي يک بر صفر تيم ملي مقابل کره جنوبي در مرحله مقدماتي جام جهاني سبب شد وزير ورزش و جوانان به بازيکنان تيم ملي نفري 20 ميليون تومان پاداش دهد.

به گزارش فارس، فدراسيون فوتبال هم طبق آيئن نامه داخلي به بازيکنان تيم ملي نفري 4 ميليون و 500 هزار تومان پاداش داد تا ملي پوشان نفري 24.5 ميليون تومان پاداش براي پيروزي در اين بازي بگيرند.

تيم ملي با پيروزي مقابل کره جنوبي با تفاضل گل کمتر نسبت به اين تيم و با 7 امتياز در رده دوم جدول قرار گرفته است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نظري: اميدوارم مقابل ازبکستان به ميدان بروم
حسيني: باز هم به يار دوازدهم نياز داريم
[h=2]مدافع تيم ملي فوتبال گفت: مهاجم کره يک متر از ما بلندتر بود به همين دليل آنها فقط به توپ‌هاي هوايي روي آورده بودند.

00032176.jpg
[/TD]

سيدجلال حسيني پس از پيروزي يک بر صفر شب گذشته تيم ملي فوتبال برابر کره‌جنوبي در جمع خبرنگاران گفت: کره يکي از حريفان سرسخت ما در چند سال اخير بوده است و در اين بازي واقعاً ما را اذيت کرد اما فوتبال 90 دقيقه است و حاصل صبر، تحمل و با حوصله بازي کردن را با برد گرفتيم.

به گزارش فارس، وي افزود: در اين مسابقه کره‌اي‌ها به دليل اينکه مهاجمي داشتند که يک متر از همه ما بلندتر بود رو به توپ‌هاي هوايي آورده بودند اما خوشبختانه دست اين بازيکن خطرناک را خوانده بوديم و اجازه نداديم بتواند غير از يک يا دو صحنه، براي بازيکنانش بازي‌سازي کند. اين برد را به مردم ايران که سنگ تمام گذاشتند تبريک مي‌گويم اما باز هم در بازي‌هاي آينده نياز به يارهاي دوازدهم داريم.

در ادامه همچنين اميد نظري اظهار داشت: برد اين مسابقه براي تيم ملي ايران بسيار بااهميت و خاص بود.

وي افزود: از اين برد بسيار لذت بردم اما مهم‌تر از آن هواداراني بودند که ملي‌پوشان را شگفت‌زده کردند. اميدوارم در بازي بعدي بتوانم برابر ازبکستان پيراهن تيم ملي را بپوشم و بازي کنم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پس از پيروزي مقابل کره‌جنوبي
ماهيني: کره‌اي‌ها غافلگير شدند
[h=2]بازيکن تيم ملي فوتبال گفت: خوشبختانه پس از اينکه 10نفره شديم رو به بازي احساسي نياورديم.

00942501.gif
[/TD]

حسين ماهيني پس از پيروزي يک بر صفر روز گذشته تيم ملي برابر کره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از شکست مقابل لبنان کمي زير فشار بوديم و براي اينکه بتوانيم به عنوان تيم اول به مرحله بعد برويم نياز به 3 امتياز بازي با کره داشتيم.

به گزارش فارس، وي افزود: پيش‌بيني روز سختي را مي‌کرديم که واقعاً هم اين اتفاق افتاد. کره‌اي‌ها بسيار باهوش مقابل ما به ميدان آمدند و سعي داشتند با پاس‌هاي يک ضرب، تيم و هواداران ما را دچار استرس کنند که خوشبختانه اجازه اين کار را به آنها نداديم.

ماهيني ادامه داد: بسيار خوشحالم که بعد از اينکه 10 نفره هم شديم رو به فوتبال احساسي نياورديم و با يک بازي منطقي به دنبال استفاده از تک فرصت‌هاي خود بوديم که نتيجه آن گل به موقع نکونام بود. در اين بازي کره‌اي‌ها که به نظرم براي يک امتياز آمده بودند غافلگير شدند و قطعاً در ديدار برگشت، در خانه آنها کار سخت‌تري خواهيم داشت. اين امتياز باعث شد تا با روحيه دو چندان به مصاف ازبکستان برويم که يکي از رقيب‌هاي ما براي صعود به جام جهاني است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
افشين پيرواني:
اخراج شجاعي شوک مثبتي به تيم ملي داد
[h=2]کارشناس فوتبال ايران با بيان اينکه اخراج مسعود شجاعي به تيم ملي شوک مثبتي وارد کرد، گفت: تيم ملي فوتبال ايران مقابل کره جنوبي پيروز شد ولي بايد قبول کنيم تيم کي روش تا رسيدن به شرايط ايده ال کار زيادي پيش رو دارد.

00033441.jpg
[/TD]

افشين پيرواني در خصوص ديدار تيم‌هاي ايران و کره جنوبي تصريح کرد: خوشبختانه تيم ما منطقي و قابل قبول بازي کرد و نتيجه مناسبي کسب کرد. هرچند کره جنوبي چند فرصت خوب گلزني داشت ولي در نهايت بازيکنان ما موفق شدند نتيجه را به سود خود تمام کنند.

وي افزود: ما به اين پيروزي نياز داشتيم. البته اين به آن معنا نيست که کره جنوبي تيم ضعيفي است. حالا بازيکنان با روحيه مضاعف برابر ازبکستان قرار مي‌گيرند و کار صعودمان به جام جهاني را راحت‌تر کرد.

به گزارش مهر، پيرواني درباره اخراج مسعود شجاعي هم تاکيد کرد: گاهي اوقات اخراج يک بازيکن به تيم شوک مثبت مي‌دهد که اين مسئله درباره شجاعي هم صدق کرد. شايد شجاعي به خاطر اينکه بعد از مدت‌ها روبروي يکصد هزار تماشاگر بازي مي‌کرد، عصبي بود ولي در هر صورت او هم يکي از بازيکنان خوب تيم ملي است.

وي يادآور شد: پيروزي مقابل کره جنوبي تيم ملي را از فشار و استرس بيشتر دور کرد ولي بايد قبول کنيم که اين تيم هنوز کار دارد. تيم ملي به بازيکنان جوان‌تر و بهترين‌هاي ليگ نياز دارد که بايد در يک زمان مناسب اين کار را انجام داد.

پيرواني در پايان درباره پيشنهاد باشگاه گهر براي سرمربيگري اين تيم هم گفت: صحبت‌هايي با مسئولان سابق تيم گهر داشته‌ام ولي هنوز چيزي نهايي نشده است. اجازه بدهيد تا پس از نهايي شدن مذاکرات در اين خصوص صحبت کنيم.

تيم ملي فوتبال ايران سه‌شنبه شب و در چهارمين مسابقه خود در دور نهايي انتخابي جام جهاني موفق شد در ورزشگاه آزادي با يک گل از سد کره جنوبي عبور کند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
با اخراج شجاعي
روزنامه "کره هرالد":تيم ملي فوتبال ايران جوانترشد
[h=2]روزنامه کره‌اي در گزارش بازي ايران و کره جنوبي نوشت تيم ميزبان با اخراج مسعود شجاعي، بهتر بازي کرد.

00032873.jpg
[/TD]

تيم ملي فوتبال ايران در هفته چهارم رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل با نتيجه يک بر صفر در ورزشگاه آزادي مقابل کره جنوبي در گروه A به برتري رسيد.

به گزارش مهر، روزنامه "کره هرالد" در گزارش مشروح خود در خصوص اين بازي به نکته جالبي اشاره کرده و آن اينکه تيم فوتبال ايران پس از اخراج مسعود شجاعي انگار که جوان تر شده و بازي بهتري ارائه کرد.

شجاعي در دقيقه 55 اين بازي پس از تکل خشن بر روي پاي بازيکن کره از سوي البشير، داور سنگاپوري بازي، کارت زرد دوم را دريافت کرد و مجبور به ترک زمين شد.

بالا