خب اين تاپيك رو به پيشنهاد محمد آبي دل عزيز ميزنم
اين مسابقه در واقع يك نوع شرط بنديه كه خيلي جالب و جذابه
شرايط هر پيشبيني:
2 كاربر انجمن يك بازي رو به توافق انتخاب ميكنن (البته من خودم بازي هايي رو پيشنهاد ميدم هميشه) بعد هر كدوم يك شرطي رو براي حريفشون انتخاب ميكنن كه هر كدوم كه پيش بينيشون درست بود شرطشون براي بازنده اجرا ميشه يعني بازنده بايد شرط برنده رو انجام بده
قوانين:
1- شرط بايد طوري باشه كه قابل اجرا باشه ترجيحا شرط در مورد امكانات داخل انجمن مثلا گذاشتن آواتار يا امضاي بخصوصي بشه
2- به هيچ وجه توهين رو قبول نميكنم و برخورد ميشه
3- هركس قوانين رو انجام نده باهاش برخورد ميشه
4- قبل از شروع هر پيشبيني (شرط بندي) اون شرط بندي بايد مورد تاييد مديران اين قسمت قرار بگيره و خود مدير تو يك تاپيك شرط بندي رو اعلام ميكنه
شرط بندي ها بترتيب شماره گذاري ميشن
هركي ميخواد شركت كنه ميتونه اينجا بگه و اگه بازي رو مد نظر داره هم ميتونه بگه
اين مسابقه در واقع يك نوع شرط بنديه كه خيلي جالب و جذابه
شرايط هر پيشبيني:
2 كاربر انجمن يك بازي رو به توافق انتخاب ميكنن (البته من خودم بازي هايي رو پيشنهاد ميدم هميشه) بعد هر كدوم يك شرطي رو براي حريفشون انتخاب ميكنن كه هر كدوم كه پيش بينيشون درست بود شرطشون براي بازنده اجرا ميشه يعني بازنده بايد شرط برنده رو انجام بده
قوانين:
1- شرط بايد طوري باشه كه قابل اجرا باشه ترجيحا شرط در مورد امكانات داخل انجمن مثلا گذاشتن آواتار يا امضاي بخصوصي بشه
2- به هيچ وجه توهين رو قبول نميكنم و برخورد ميشه
3- هركس قوانين رو انجام نده باهاش برخورد ميشه
4- قبل از شروع هر پيشبيني (شرط بندي) اون شرط بندي بايد مورد تاييد مديران اين قسمت قرار بگيره و خود مدير تو يك تاپيك شرط بندي رو اعلام ميكنه
شرط بندي ها بترتيب شماره گذاري ميشن
هركي ميخواد شركت كنه ميتونه اينجا بگه و اگه بازي رو مد نظر داره هم ميتونه بگه