• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیشنهادات و انتقادات + بخش ادبیات

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خدمت همه اساتید ادبی ایران انجمن :گل:

اومدم در مورد جدا کردن تاپیک گردهمایی ادبی ریدکال امروز یک توضیح کوچیک بدم :خجالت2:
تاپیک رو موقتا جدا کردم برای اینکه میخواستم از دوستان دعوت کنم برای دیدن این تاپیک و اگر جدا باشه کاربرانی که دعوت شدند خیلی راحت تر روز و ساعت گردهمایی رو متوجه میشوند و ما میتونیم بعد از اینکه گردهمایی برگزار شد مجددا اون رو ادغام کنیم اگر هم مایل بودید میتونیم تاپیک رو ادغام نکنیم و بچه ها خاطرات هر گردهمایی رو جداگانه توی همون تاپیک نگارش کنند و بعد از گذشت یک هفته تاپیک بسته بشه و به عنوان یکی از یادگاری هامون باقی بمونه :5:

* یک پیشنهاد هم داشتم در مورد تاپیکی که فاطمه عزیز جدیدا ایجاد کردند که یک عکسی رو میگذارند و براش متن رو انتخاب میکنند این تاپیک خیلی عالی هست ولی میخواستم ازتون بخوام اگر امکانش هست یک تاپیک هم ایجاد کنید که دوستان بیایند و حسی که در مورد عکس دارند رو به قلم خودشون بنویسند ، از نظر من این تاپیک کمک میکنه به رشد و شکوفایی استعداد ذاتی ادبی دوستانمون.

و یک مسئله مهمی که امروز توی این تاپیک مشاهده کردم این هست که پست های ابتدایی همیشه بیشتر پسند خور هستند در تاپیک و دوستانی که دیرتر در این تاپیک شرکت کردند فرصت دیده شدن پستشون کمتر هست و در نهایت درصد برنده شدندشون هم کمتر !
دیگه ببخشید دخالت کردم این دو مورد آخر در حد پیشنهاد و نظر بودن ، ممنونم از وقتی که گذاشتید :گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام خدمت همه اساتید ادبی ایران انجمن :گل:

اومدم در مورد جدا کردن تاپیک گردهمایی ادبی ریدکال امروز یک توضیح کوچیک بدم :خجالت2:
تاپیک رو موقتا جدا کردم برای اینکه میخواستم از دوستان دعوت کنم برای دیدن این تاپیک و اگر جدا باشه کاربرانی که دعوت شدند خیلی راحت تر روز و ساعت گردهمایی رو متوجه میشوند و ما میتونیم بعد از اینکه گردهمایی برگزار شد مجددا اون رو ادغام کنیم اگر هم مایل بودید میتونیم تاپیک رو ادغام نکنیم و بچه ها خاطرات هر گردهمایی رو جداگانه توی همون تاپیک نگارش کنند و بعد از گذشت یک هفته تاپیک بسته بشه و به عنوان یکی از یادگاری هامون باقی بمونه :5:

* یک پیشنهاد هم داشتم در مورد تاپیکی که فاطمه عزیز جدیدا ایجاد کردند که یک عکسی رو میگذارند و براش متن رو انتخاب میکنند این تاپیک خیلی عالی هست ولی میخواستم ازتون بخوام اگر امکانش هست یک تاپیک هم ایجاد کنید که دوستان بیایند و حسی که در مورد عکس دارند رو به قلم خودشون بنویسند ، از نظر من این تاپیک کمک میکنه به رشد و شکوفایی استعداد ذاتی ادبی دوستانمون.

و یک مسئله مهمی که امروز توی این تاپیک مشاهده کردم این هست که پست های ابتدایی همیشه بیشتر پسند خور هستند در تاپیک و دوستانی که دیرتر در این تاپیک شرکت کردند فرصت دیده شدن پستشون کمتر هست و در نهایت درصد برنده شدندشون هم کمتر !
دیگه ببخشید دخالت کردم این دو مورد آخر در حد پیشنهاد و نظر بودن ، ممنونم از وقتی که گذاشتید :گل:

مریم جان سلام گلم:بغل:
در مورد گردهمایی ادبی بهترین کار رو کردی.. آفرین به تیزهوشیت:دست::دست: خیلی فکر خوبیه که هر بار قبل از گردهمایی تاپیک جدا بزنیم تا دوستان بهتر مطلع بشن
ولی به نظر من بهتره هر بار بعد از گردهمایی ادغام بشن.. البته این فقط نظر منه:گل::گل::گل:
پیشنهادت هم عالیه و ای کاش خودت این کار قشنگ رو در دستنوشته های ایران انجمنی ها شروع کنی گل مریم:بغل:
در مورد اینکه میگی پست های ابتدایی پسند خور ترند کاملا باهات موافقم ولی فکر می کنم یک مدت که بگذره این تبعیض در هر سری بین پست های ابتدایی و پست های آخر کمتر بشه... چون معمولا وقتی یک تاپیک تازه شروع میشه .. پست اول خیلی لایک می خوره و به مرور لایک ها برای پست های بعدی کمتر میشه تا اینکه به جایی می رسه که فقط کسانی که اون تاپیک براشون خیلی مهم هست و واقعا ارزش قائلند.. به اون تاپیک سر می زنند.:چشمک:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام به دوستای گل:گل:

در مورد پیشنهاد و در واقع کسب اجازه برای ارسال اشعار رپ و یا برگزاری مشاعره با اشعار رپ مدیریت بخش ادبیات نظرش رو ابراز کرده و در حال شور با ادمین عزیز هستیم. منتظریم تا ایشون هم نظرشون رو اعلام بدارند.:ایول: شکیبا باشید.:دوست:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان در رابطه با ایجاد بخش رپ فارسی متأسفانه چنین امکانی برامون وجود نداره. منتها من دلایل این امر رو هم به صورت خیلی خلاصه میخوام اشاره کنم، اما اگر نیاز دونستید میتونید اعلام کنید تا توضیح بیشتری رو بدم.
1- رپ در جهان با بیان مشکلات اجتماعی و روزمره و گاهاً سیاسی اجتماعات عرضه شد. که امکان بحث در رابطه با این نوع محتوا بر طبق قوانین در ایران انجمن نیست.
2- به دلیل اینکه حوزه ی رپ اجتماعی و سیاسی در جامعه ما به نوعی غیر فعال موند، رپرهای ایرانی شروع به فعال کردن شعر رپ در بخش های عاشقلانه! و... کردند که نتیجه ی این کار تولید شعر های رپ از نوع بی محتوا و چ و پرت گویی شد!
من متأسفانه در زمینه شعر رپ فارسی چیز مثبتی برای عرضه ندیدم که قابل نمایش باشه!

بالا