mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
طرزتهیه چاي دو رنگ
طرزتهیه:
استکان هاي کمر باريکتون رو در بيارن و يک چاي خوش رنگ دم کنيد و آماده بشين براي درست کردن چاي دو رنگ .
اول نصف استکان رو آب جوش بريزين و چند حبه قند توي استکان بندازين و با قاشق چاي خوري هم بزنين تا قند حل بشه .
غلظت قند بايد زياد باشه و به حد اشباع برسه .
يعني وقتي که قند ميندازين ديگه حل نشه و شيره ماننده بشه .
براي اين منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافيه . حالا توي يک کاسه چاي خالص بريزين و با استفاده از يک قاشق يا ملاقه کوچک به آرومي و کم کم روي اين شيره چاي بريزين .
ميبينين که آب در پايين و چاي در بالا قرار ميگيره . به همين سادگي .
اگه در مقياس زياد ميخواهين درست کنين , توي يک قابلمه آب و شيره بايد درست کنيد .
يعني به تعداد و متناسب با استکان ها آب داخل قابلمه بريزين و قند يا شکر رو اونجا بهش اضافه کنين و بعد توي تمام استکان ها رو تا نيمه با اين شيره پر کنين و به آهستگي چاي رو به استکان ها اضافه کنيد .
براي سادگي و سرعت کار هم ميتونين از يک يا دو نفر آدم خونسرد استفاده کنيد.
اين روش بيشتر مجلسي و تفنني و رسمي هست و مزه و طعم چاي در اون چندان مطرح نيست مخصوصن هم که چايي شيرينه نه تلخ .
به همين دليل از آوردن اين چاي براي کسانيکه عادت به نوشيدن داغ داغ چاي دارن و تصور ميکنن اگه چاي بيشتر از دو دقيقه در استکان باقي بمونه از دهن مي افته , خودداري کنيد .