• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چای سبز و انواع ویتامین ها را مصرف كنید

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
مرتضی صفوی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: زنان یائسه برای جلوگیری از پوكی استخوان روزانه باید چهار نوبت لبنیات مصرف كنند.وی ادامه داد دریافت مواد غذایی حاوی كلسیم نیز برای تقویت سیستم ایمنی بدن باید در زنان یائسه افزایش یابد.این متخصص تغذیه اضافه كرد: همچنین زنان یائسه باید در هفته، دو بار ماهی مصرف كنند چرا كه به دلیل اختلال در هورمون ها ایمنی بدن كاهش می یابد و باید با تغذیه مناسب، این ایمنی را افزایش داد.صفوی ادامه داد: تغذیه صحیح نقطه اصلی و مركزی ارتقای بهداشت، پیشگیری از بیماری ها و درمان آنها است.این متخصص تغذیه گفت: زنان یائسه باید از منابع غنی ویتامین K شامل اسفناج، كلم بروكلی، كلم سبز و از منابع ویتامین D ماهی آزاد، ماهی تن، جگر گوساله و تخم پرندگان مصرف كنند.صفوی اضافه كرد: غذاهای حاوی منیزیم مانند سبوس گندم، آرد سویا، دانه كامل برنج، جو و تخمه آفتابگردان برای زنان در دوران یائسگی مفید است.وی گفت: یكی از مؤثرترین ویتامین‌ها در كاهش علائم یائسگی و گر گرفتگی ویتامین E است و این ویتامین موجب افزایش ترشح هورمون‌های تخمدانی می‌شود و سطح استروژن خون را ثابت نگه می‌دارد.صفوی اضافه كرد: همچنین ویتامین E موجب كاهش سرگیجه، تپش قلب، تنگی نفس، عصبانیت، خستگی و كم‌خونی در این دوران می‌شود.
 
بالا