الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
بادام
وقتی کاملا ترمز بریده اید ، برویید سراغ یک مشت بادام
بادام مملو از ویتامین «ای» است
اکسیدانی که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. حتما جایی خوانده و یا شنیده اید که پرخوری عصبی که تحت استرس اتفاق می افتد ، چیز بدی است که منجر به افزایش وزن میشود.حال زمان آن است که آنرا فراموش کنید، چون اگر غذاها را درست داخل بشقاب بگذارید و وقتی عصبی هستید آنها را بجوید، اعصابتان آرام میشود. این خبر خوبی است.بنابراین وقتی عصبی هستید بجای خوردن انبوهی از غذاهای چرب و کربوهیدراتها گزینه های پیشنهادی زیر را امتحان کنید
اگر سودی نداشته باشند ، حداقل ضرر هم ندارند.
جایگزین های بادام، پسته و یا گردو
پسته خام و یا گرد جایگزهای بسیار خوبی برای بادام هستند.
هر دوی اینها کمک میکنند که در شرایط پر فشار، فشار مضاعفی را متحمل نشود.
متخصصان قلب معتقدند وارد شدن استرس بلافاصله باعث واکنش سریع قلبی-عروقی میگردد که از آن با عنوان فرار یا پرواز یاد میشود.
وقتی استرس بر بدن وارد میشود ، هورمون آدرنالین فشار خون را افزایش خواهد داد تا انرژی مضاعفی برای بدن فراهم کند، بنابراین برای دویدن بسرعت برق و باد، انرژی کافی در اختیار خواهید داشت.
آووکادو ، ضد اضطراب و ضد فشار خون
دفعه بعد که دچار استرس شدید و هوس خوردن یک ماده غذایی چرب و خوشمزه را کردید بجای بستنی با آووکادو گرسنگی و ولع خود را به غذا کنترل کنید
آووکادو علاوه بر رفع گرسنگی، به دلیل محتوای بابلای چربی تک رشته ای غیر اشباع و پتاسیم ، میتواند باعث کاهش فشار خون شود.
یکی از راههای کاهش فشار خون بالا ، خوردن میزان کافی پتاسیم است.
خوردن نصف یک آووکادو 500 میلی گرم پتاسیم به بدن میرساند که این مقدار بیشتر از میزان پتاسیمی است که خوردن یک موز بزرگ رسیده وارد بدن میکند .
زردچوبه معجزه میکند.
نتیجه تحقیقات دانشمندان نشان میدهد ادویه ارزان قیمت زردچوبه میتواند گزینه درمانی موثری برای معالجه بیماری آلزایمر باشد.
گیاه زردچوبه یا در واقع ماده مفید موجود در آن موسوم به کورکومین میتواند گزینه ای موثر و در عین حال کم هزینه تر از داروهای موجود برای درمان آلزایمر باشد.
زردچوبه اغلب برای درمان مشکلات پوستی آرتریت و نیز حفاظت در برابر آسیب های کبدی و قلبی مورد استفاده قرار میگیرد.
در حال حاضر در آمریکا بیش از پنج میلیون نفر ب بیماری تضعیف کننده حافظه مبتلا هستند که پیش بینی میشود تا سال 2050 میلادی تعداد این بیماران به بیش از 16 میلیون برسد.
اگر مایلید شاد باشید...
شکلات تلخ جریان خون را بسمت مغز افزایش میدهد و از بروز دمانس و آلزایمر در افراد جلوگیری میکند.
همچنین محققان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف ماهی سالمون سه بار در هفته آلزایمر و دمانس را تا 50 درصد کاهش میدهد.
آنان میگویند : با مصرف ماهی سالمون میتوان « دی اچ آ» که یک نوع اسید چرب امگا 3 است را در بدن تامین کرد
همچنین آنان از تاثیر هشت ماده خوراکی که تاثیر مثبتی بر خلق و خوی افراد دارد خبر میدهند و میافزایند:
مصرف دو بار در هفته خوراک دریایی، غذاهای حاوی امگا 3 و ویتامین دی ، ضمن تاثیر مثبت بر خلق و خو ، کارایی مغز را نیز افزایش میدهد.
همچنین مصرف گیلاس تاثیر قابل توجهی بر خلق و خوی انسان دارد
وجود ترکیبات آنتی اکسیدانها و آنتی سیانین ها در میوه گیلاس علاوه بر تاثیر بر خلق و خو ، رنگ قرمز این میوه زیبا خاصیت ضد التهابی برای افراد بدنبال خواهد داشت.
خوردن غذاهای چرب اکیدا ممنوع
متخصصان علم غذایی هشدار میدهند خوردن غذاهای چرب نه تنها به جسم آسیب میزند بلکه بر روح و روان نیز تاثیرات سویی بر جا میگذارد.
گفته میشود مصرف غذاهای چرب بمرور افسردگی را تشدید کرده هر چند ممکن است در ابتدا بخاطر طعم خوبی که دارند به فرد احساسی رضایت بدهد اما این مواد غذایی اعتیاد آور بوده و در دراز مدت بخصوص اگر زیاد استفاده شوند باعث بدخلقی و افسردگی خواهند شد.
مصرف غذاهایی که حاوی چربی اشباع شده زیادی باشند مانند انواع همبرگرها، پنیرها ، بستنی و کره باعث بروز التهاب در سرتاسر بدن شده که مغز هم از این قاعده استثنا نیست و این تغییرات بمرور باعث بروز تغیراتی در مغز میشود که پیامد این تغییرات بد خلقی میتواند باشد.
در واقع اسیدهای چرب غیر مفید موجود در این دسته مواد عذایی، پروتئین های موجود در مغز را دستخوش تغییر میکند و این امر منجر به دگرگونی احساسی میشود .
وقتی کاملا ترمز بریده اید ، برویید سراغ یک مشت بادام
بادام مملو از ویتامین «ای» است
اکسیدانی که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. حتما جایی خوانده و یا شنیده اید که پرخوری عصبی که تحت استرس اتفاق می افتد ، چیز بدی است که منجر به افزایش وزن میشود.حال زمان آن است که آنرا فراموش کنید، چون اگر غذاها را درست داخل بشقاب بگذارید و وقتی عصبی هستید آنها را بجوید، اعصابتان آرام میشود. این خبر خوبی است.بنابراین وقتی عصبی هستید بجای خوردن انبوهی از غذاهای چرب و کربوهیدراتها گزینه های پیشنهادی زیر را امتحان کنید
اگر سودی نداشته باشند ، حداقل ضرر هم ندارند.
جایگزین های بادام، پسته و یا گردو
پسته خام و یا گرد جایگزهای بسیار خوبی برای بادام هستند.
هر دوی اینها کمک میکنند که در شرایط پر فشار، فشار مضاعفی را متحمل نشود.
متخصصان قلب معتقدند وارد شدن استرس بلافاصله باعث واکنش سریع قلبی-عروقی میگردد که از آن با عنوان فرار یا پرواز یاد میشود.
وقتی استرس بر بدن وارد میشود ، هورمون آدرنالین فشار خون را افزایش خواهد داد تا انرژی مضاعفی برای بدن فراهم کند، بنابراین برای دویدن بسرعت برق و باد، انرژی کافی در اختیار خواهید داشت.
آووکادو ، ضد اضطراب و ضد فشار خون
دفعه بعد که دچار استرس شدید و هوس خوردن یک ماده غذایی چرب و خوشمزه را کردید بجای بستنی با آووکادو گرسنگی و ولع خود را به غذا کنترل کنید
آووکادو علاوه بر رفع گرسنگی، به دلیل محتوای بابلای چربی تک رشته ای غیر اشباع و پتاسیم ، میتواند باعث کاهش فشار خون شود.
یکی از راههای کاهش فشار خون بالا ، خوردن میزان کافی پتاسیم است.
خوردن نصف یک آووکادو 500 میلی گرم پتاسیم به بدن میرساند که این مقدار بیشتر از میزان پتاسیمی است که خوردن یک موز بزرگ رسیده وارد بدن میکند .
زردچوبه معجزه میکند.
نتیجه تحقیقات دانشمندان نشان میدهد ادویه ارزان قیمت زردچوبه میتواند گزینه درمانی موثری برای معالجه بیماری آلزایمر باشد.
گیاه زردچوبه یا در واقع ماده مفید موجود در آن موسوم به کورکومین میتواند گزینه ای موثر و در عین حال کم هزینه تر از داروهای موجود برای درمان آلزایمر باشد.
زردچوبه اغلب برای درمان مشکلات پوستی آرتریت و نیز حفاظت در برابر آسیب های کبدی و قلبی مورد استفاده قرار میگیرد.
در حال حاضر در آمریکا بیش از پنج میلیون نفر ب بیماری تضعیف کننده حافظه مبتلا هستند که پیش بینی میشود تا سال 2050 میلادی تعداد این بیماران به بیش از 16 میلیون برسد.
اگر مایلید شاد باشید...
شکلات تلخ جریان خون را بسمت مغز افزایش میدهد و از بروز دمانس و آلزایمر در افراد جلوگیری میکند.
همچنین محققان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف ماهی سالمون سه بار در هفته آلزایمر و دمانس را تا 50 درصد کاهش میدهد.
آنان میگویند : با مصرف ماهی سالمون میتوان « دی اچ آ» که یک نوع اسید چرب امگا 3 است را در بدن تامین کرد
همچنین آنان از تاثیر هشت ماده خوراکی که تاثیر مثبتی بر خلق و خوی افراد دارد خبر میدهند و میافزایند:
مصرف دو بار در هفته خوراک دریایی، غذاهای حاوی امگا 3 و ویتامین دی ، ضمن تاثیر مثبت بر خلق و خو ، کارایی مغز را نیز افزایش میدهد.
همچنین مصرف گیلاس تاثیر قابل توجهی بر خلق و خوی انسان دارد
وجود ترکیبات آنتی اکسیدانها و آنتی سیانین ها در میوه گیلاس علاوه بر تاثیر بر خلق و خو ، رنگ قرمز این میوه زیبا خاصیت ضد التهابی برای افراد بدنبال خواهد داشت.
خوردن غذاهای چرب اکیدا ممنوع
متخصصان علم غذایی هشدار میدهند خوردن غذاهای چرب نه تنها به جسم آسیب میزند بلکه بر روح و روان نیز تاثیرات سویی بر جا میگذارد.
گفته میشود مصرف غذاهای چرب بمرور افسردگی را تشدید کرده هر چند ممکن است در ابتدا بخاطر طعم خوبی که دارند به فرد احساسی رضایت بدهد اما این مواد غذایی اعتیاد آور بوده و در دراز مدت بخصوص اگر زیاد استفاده شوند باعث بدخلقی و افسردگی خواهند شد.
مصرف غذاهایی که حاوی چربی اشباع شده زیادی باشند مانند انواع همبرگرها، پنیرها ، بستنی و کره باعث بروز التهاب در سرتاسر بدن شده که مغز هم از این قاعده استثنا نیست و این تغییرات بمرور باعث بروز تغیراتی در مغز میشود که پیامد این تغییرات بد خلقی میتواند باشد.
در واقع اسیدهای چرب غیر مفید موجود در این دسته مواد عذایی، پروتئین های موجود در مغز را دستخوش تغییر میکند و این امر منجر به دگرگونی احساسی میشود .