• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چند پژوهش در باره شير

sasan

Banned
يافته هاي اخير محققان دانشگاه هاروارد در امريكا و دانشگاه واگنينگن در هلند، نشان داد، نوشيدن سه ليوان شير كم چرب،خطر حمله قلبي را تا 18 درصد كاهش مي دهد.
اين پ‍ژوهش30 مرداد ماه امسال(23 اگوست 2011) در نشريه" امريكن جورنال" كه از معتبرترين مراجع تغذيه اي جهان به شمار مي رود، به چاپ رسيد، شامل 17 مطالعه از امريكا، اروپا و ژاپن است.
سيدني شواتيزر، مدير فني پايگاه جهاني لبنيات مي گويد: شير و لبنيات، از مغذي ترين و سالم ترين غذاهاي موجود به شمار مي روند كه سرشار از مواد مغذي طبيعي از قبيل كلسيم،پتاسيم،پروتئين و ... هستند.
يافته هاي يك مطالعه انجام شده ديگر كه در مجله امريكايي "تغذيه باليني" انتشار يافت، نيز نشان داد، مصرف كلسيم لبنيات با رژيم غذايي كه منجر به كاهش وزن مي شود، ارتباط دارد.
در اين مطالعه، بيش از 300 مرد و زني كه افزايش وزن داشتند، به مدت دو سال مورد آزمايش قرار گرفتند.يافته هاي اين پژوهش نشان داد، گروهي كه بيشترين كلسيم را از طريق مصرف لبنيات دريافت كرده بودند، 38 درصد بيش از عده اي كه كمترين ميزان كلسيم را از اين طريق دريافت كرده بودند، كاهش وزن داشته اند.
يك پژوهش ديگر در مورد لبنيات كه در سال 2010 صورت گرفت، بر اين باور قديمي كه لبنيات موجب ابتلا به بيماري قلبي مي شود، خط بطلان كشيد.
بر اين اساس، پژوهشگران امريكايي 25 مورد مطالعاتي را كه شامل 350 هزار نفر مي شود، مورد آزمايش قرار دادند و به اين نتيجه رسيدند كه مصرف چربي هاي اشباع شده رژيمي با خطر بيماري هاي قلبي-عروقي ارتباطي ندارد.
همچنين طي يك آزمايش روي 23 هزار و 366 مرد سوئدي مشخص شد، مصرف روزانه كلسيم بيش از ميزان توصيه شده، مي تواند، خطر يا مرگ ناشي از بيماري هاي قلبي و سرطان را تا 25 درصد كاهش دهد. نتايج اين پژوهش نيز در مجله امريكايي "بيماري هاي همه گير" به چاپ رسيده است.
 
بالا