• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چهارشنبه سوری چه طور بود ؟ (نوروز 91)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

زینب

کاربر ويژه
بچه ها چهارشنبه سوری چه طور بود حال کردید از شاه کار هاتون بگید من که پام سوخت ! ولی خیلی حال داد کلی کیف کردم !:شاد:

do..bia

کاربر ويژه
پاسخ : چهارشنبه سوری چه طور بود ؟

من که اصلا دل و دماغ رفتن رو نداشتم ، توخونمم مثل همیشه ، مگه اتفاقی افتاده اصلا؟

rahnama

پدر ایران انجمن

منزل نشستم و به صدای ترقه ها گوش می دادم.

ahmadfononi

معاونت انجمن

سلام

منم که بیرون نرفتم موندم خونه ، آخه حسش نیست برم بسوزم :نیش:

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

منم خسته و کوفته الان اومدم خونه
و همچنین ترقه هارو منفجر کردیم
و رسم همیشگی آتش

amin khan

مدیر انجمن

طبق روال هر سالمون ،امسال ما و همه همسایها و آشناها تو یه جو پر از محبت این روز رو با روشن کردن آتش و تجهیزات آتش بازی:نیش: این آیین چند هزار ساله رو جشن گرفتیم و کلی هم خوش گذروندیم و سببی شد برای دیدار.:شاد:
و نکته مهمش این هست که با اجرای این مراسم برای کسی مزاحمت ایجاد نکردیم و اتفاقا بهانه ای برای دور هم جمع شدن همسایها و دوستان درست شد و کلی هم خوش گذشت .جای دوستان ایران انجمنی هم خالی:ناراحت:
این بستگی به دید و روش خود ما داره که بخوایم چطور آیینمون رو برگزار کنیم، اینکه یه عده ای مزاحمت ایجاد میکنند پس ما هیچ کاری نکنیم درست نیست.
به عنوان مثال روز عاشورا یک عده ای هستند که جدای همه بحث های عزاداری رفتار های خاصی دارند و این هیچ وقت دلیل نمیشه به خاطر اون عده ما دور کل مراسم عزاداری رو خط بکیشیم.

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی

اولش که عروسی بودیم جای همه خالی:شاد:
بعدش هم رفتیم یه کم دسی کشیدیم و بوق زدیم و ...:شاد::شاد:

ملت هم ترق پوروق آورده بودن میزدن ما لذت میبردیم :نیش::نیش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا